soracte som to omylom odklepol Len tolko som cel ze za rok uz akoze dospeli uz plne postihnutelny za vsetko a ze mozem pit a podobne veci... Ale ja ece necem mat 18 je tu niekto podobneho nazoru ktory chce byt stale "dieta"
a ze mozes pit? Pit mozes aj teraz a vlastne musis lebo kto nepije nezije. Slopat by si mal az od tych 18 to ano ale kto to dodrzuje.
A ako vies, ze mas o rok 18? Mal by si mat nikdy nevies co a ako heh
Ale ja decko necem byt vobec. Sice je teraz o mna postarane ale len po tej stranke jedlo a strecha nad hlavou satit sa musim sam tak mi to aj tak nepomoze
Kasko tvoje nazory nezdielam V dnesnej dobe nie je rebelanstvo a dokazovania si dospelosti chlastat. Skor naopak... Ale zas nebudem klamat minuly tyzden som bol na srot nedopatrenim... Tak yasne, ze strecha nad hlavou ale teraz ma budu setci brat ze ty mas 18 mohol by si sa aj sam vediet o seba postarat.
No ja nechlascem. Mne alkohol nechuti. A mna rodkaci ucia samostatnsoti (uz od 15stich). Ale byt deckom je uzasne. Ale aj v dospelosti su pekne veci len neviem ake
tak akoze aj ya som viacmenej samostatny ale blbo sa mi citi to ze teraz sa musim spolahnut hlavne na seba Nie zeby som si neveril ale nece sami proste Ako alkohol ako lieh nechuti nikomu (teda okrem mojho dedka ktory aj na to doplatil). Ale take pivecko je celkom dobre
ja uz za pol roka a je mi to v podstate jedno...nic sa tym nemni len ze mozem legalne robit veci ktore robim od kolkych??hmmm ani nepamatam... no sice jedna pozitivna znema tu je - lepsie platene brigady (ziadna praca nacierno - dufam) a ak chces byt furt dieta tak sa neboj 18 nic nezmeni..moji rodicia su detmi uz 52 rokov
ked som mala 18 ,hm ani mi nedoslo....cisla,cisla,cisla....ide o to ako ten clovek dany vek preziva...takze ziadne hura ani juuuj nie...tak to je a basta....
mam teraz zosaliet lebo mam 25,ne-priatela,ne-dieta,ne-manzela (boze chran)....sak casu dost nie? dufam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ako vies, ze mas o rok 18? Mal by si mat nikdy nevies co a ako heh
Ale ja decko necem byt vobec. Sice je teraz o mna postarane ale len po tej stranke jedlo a strecha nad hlavou satit sa musim sam tak mi to aj tak nepomoze
mam teraz zosaliet lebo mam 25,ne-priatela,ne-dieta,ne-manzela (boze chran)....sak casu dost nie? dufam