Za svoju radosť zo života, ktorú tu vyjadrujem, sa mi mažu ankety.
Pre niekoho to bude asi neprijemne, ked si možem dovoliť si kupiť , alebo vymeniť auto za rok. Je to nedôstojne a zrejme malomeštiacke. Kedysi niekto vymysle výrok "Komu sa neleni tomu sa zelení".
Závisť je ako bombarder B52, ktorý kobercove bombard
@zajko30 ak ti admin zmaže anketu, tak v ankete máš NÁVOD AKO SA SŤAŽOVAŤ, aby sme vedeli ktorého konkrétneho admina a ktoré konkrétne zmazanie treba overiť, či bolo oprávnené... Zakladanie ďalších tém o tom "admin mi zmazal anketu " nič nevyrieši...
@tomas , sťažovať a načo, nech si ostatní urobia vlasný nazor, niekto môže, iny nie... s vedomim, že som gay a že ma, niekto rieši som sa už zmieril. Nie som zákerny, dobro sa dobrom oplasa a zlo zlom...A preto na každého raz príde.......tiež som tomu neveril......filip
@zajko30 skús tieto tvoje radosti zo života písať radšej do blogov... lebo všimol som si viacero týchto tvojich ankiet a nie všetky by sa dali naozaj považovať za ankety anketa a diskusia je proste niečo, kde sa niekto chce na niečo opýtať a zároveň zistiť názor toho druhého na danú problematiku... predpokladám, že ti týmto možno klesne čitateľnosť ale zároveň ti možno stúpne niečo, čo je oveľa cennejšie
@swen No sorry že som povedal BUZNA a nie homosexuál, a taktiež prepáč že som taký netolerantný a neempatický! Ale som NORMÁLNY heterák nenávidiaci buzny a za to sa nehanbím !!!
@zajko30 - podľa mňa ti ankety a fóra mažú (alebo aspoň mali zmazať) preto, lebo sú to kraviny. fórum je o tom že nahodíš otázku/tému/záležitosť na ktorú ťa zaujíma názor viacerých ľudí... ty zakladáš fóra o tom, čo sa ti dneska stalo, a kto že ti zasa poškrabal meďáka, no fuj, svine jedny, ty si ich nájdeš a zabiješ ich alebo čo, a podobné pičoviny...
ako napísal newgeneration, to je vec ktorá zaujíma maximálne tak zopár ľudí ktorí sa možno brutálne zmotávajú na tú tvoju fotku, ale nevidím dôvod prečo by si s tým mal prudiť vo fóre, kde sa tomu tí čo im lezieš na nervy nemôžu vyhnúť.
Ludia prosim vas kto veri tomuto cloveku co zalozil tuto temu?! Po prve je to cele jeden drbnuty FAKE!!! Ani fotka nie je jeho,teda nie je prava. Ani toho medaka urcite nema,urcite nemeni auto kazdy rok a mozno nie je ani gay,pardon slusne povedany pritepleny buzerant nechutny nenormalny!Proste fakt asi nie je nic pravda a admin velmi dobre vie,preco zmazal co zmazal a ma moju plnu podporu.
@elfer , mas moju plnu absolutnu brutalnu podporu a suhlas!!! Kde si bol ked sa do mna navazali tie skazene deti, co si myslia,ze ked uznavaju, toleruju a nebodaj este aj obdivuju buzne si myslia aky su uzasny a nadradeny oproti ostatnym normalnym ludom co su spravnej orientacie a nie proti prirode a myslia si o nas heterakoch,ze sme nebodaj este my nejak divny a ked mi prekazaju este aj vseiljako titulovany??? Buzne sa nerodia,ale stavaju sa nimi.
Naozaj som za to,aby buzeranti nemali vacsie prava ako maju uz dnes,lebo za chvilu si ich (tie prava) vydobiju aj pedofilovia, vrahovia a ini devianti a potom co bude...Ja sa uz na to tiez nemozem pozerat jak im drbe a strasne chcu nieco co nebudu mat. Tento clovek co zaklada taketo ankety to iba dokazuje, ze nie je uplne normalny asi a hlavne preto,lebo sem pletie jeho prachy, auta s tym,ze je buzerant, aby ho ludia zacali lutovat a mal vyssiu podporu a zvysoval si tym svoje sebavedomie alebo zehlil svoje komplexy. Cize mozno jedine je pravda a to je, ze je teply a ostatne su len bachorky a nafuknute veci, lebo 20 rocny chalan nemoze mat tolko prachov pokym nekradne alebo nie je mafian...
@harleystorm tak sme dvaja A tie názory maj v ....., 95% tých detí a pubertiakov sa takto len schováva za svoj názor, nemajú odvahu povedať niečo iné lebo by "nezapadli"... a tých istých 95% je takých múdrych len na nete, v reáli, keď sú sami - nie v skupinke svojích kamarátov - je to už úplne iné...
Preco to nenapises do blogu? Toto nie je diskusia, pretoze tu ziadna otazka neni. A uz som chcel nieco podobne povedat k predchadzajucej tvojej "diskusii"... Proste je tu blog a ty spamujes forum... tu je jedine riesenie MAZAT
@elfer Cudujes sa ? Ved nikto nechce dostat bitku od nejakeo psychaca neschopneho akceptovat ich nazor. To je defekt vypatlanych holohlavych hlav, ze slusny clovek nemoze otvorene povedat svoj nazor verejne bez toho aby riskoval ublizenie na zdravi.
Ano kto nema 2 metre a 150 kg , ten sa vyjadruje viac na nete a viac v skupinkach ako samostatne. Ja sa mu ani necudujem
@hluzar - Ten "psychopat neschopný akceptovať cudzí názor" to má v hlave možne lepšie usporiadané ako ten nekonečne tolerantný nekonfliktných chlapec - dievča... Som si takmer istý že si ešte nikdy nemal možnosť pokecať si priamo z očí do očí z niekým z NO alebo NS, lebo ak by si si niekedy pokecal tak by si nikdy takéto kraviny netvrdil... sú to normálny ľudia schopní akceptovať tvoj názor... samozrejme nie všetci... "rasizmus to tu prehral na celej ciare" - ČO ??? To si robíš srandu že ??? Otvor oči !!! Rasizmus je kde sa lne pozrieš... ale hej, tí homoši sa množia a sú stále viac akceptovaný...
@zajac30 vitaj spat rabbit ...no ako sa ma mercedes a dedo zo sauny?? rozpravaj, prehanaj...uz mi zacinalo chybat pravidelne vecerne pobavenie v tvojich diskusiach..
...ale jedno mi prezrad...ked ty chodis na tie prirovnania..po babike a cumliku som myslel, ze uz ma nic neprekvapi...ale zavist je ako bombarder B52 ...mas moj obdiv ...maros
@elfer@harleystorm sme traja len ja som uz pred istym casom stratil nervy hadat sa s nimi dookola o tom istom
@elfer@harleystorm máte moju plnú podporu.......... proste každý tu vlekohubo vykrikuje že nik enchce tolerovať gayov ale ked niekto proti tomu povie negatívný názor hned ho tu všetci kameňujú ako je netolerantný primitívny kkt
O tych tvrdych heterakov, čo sa nimi robia, mam len jeden nazor, ste ako naslednici rišskeho vodcu SS Heinricha Himmlera, zakladatela koncentracnych taborov v tisicrocnej riši v nemecku, bez lutosti povraždili tisícky gayov a keby ste mohli robili by ste to isté, nemate uctu k ničomu, ani k Bohu , životu, kto ste?, že súdite druhých, robite sa spravodlivymi.. ale dajte pozor aby ste nedopadli ako ti nadludia....
@elfer ja lutujem takych zakomplexovanich chudakou ako si ty, a tiii traja stebou. naco ste sa sem vobec registrovaly? aby ste mohli ako najvetsiii zakomplexovani chudaci, navazat sa do ludii? toto je web pre vsetky orientacie! sa z tym zmier, alebo sem uz nelez.
@belzeboos "hrdy" slovak (vydim ze si sa nad sebou nezamyslel, tak nabuduce sa laskavo nevyjadruj k tomu co napisem v diskusiach typu "hrda slovenka" a podobne. dakujem).
@zajko30 smiešne že ty hovoriš o bohu podľa mňa Boh stvoril ženu a muža aby sa milovali,ked Boh káza brať na archu tak kázal brať vždy samicu a samca ak sa nemylým čiže to tovje gaystvo je proti Bohu.......
@swen takže ty sa vyjadruješ k lezeniu na portál...birdz neni gay portál ty kokotko aby každý prikivoval hlavou ak sa mi to nepáči vyjadrím sa proti tomu tak na ký kokot sa potom zakladá táto diskusia aby sem šeci napísali gayi sú super to by som ani nenazval diskusiou
@sazarael lebo mas huste reci, ale v reale si zrejme nula. sa tu navazas do ludii co ani nepoznas, takze ano, za pocitacom si evidentne velky frajer, v reale nula.
(By ma zaujímalo, že kedy sa už tí "gayovia" prestanú hrať na tie smiešne postavičky, ktorými v skutočnosti ani nie sú.)
Inak, veľmi tu chýba kultúra diskusie. Viem, že nie som na akademickej pôde a preto podobnú kultúru ani neočakávam, ale myslím, že aj bežný človek by mal v sebe nosiť určité mravné princípy, ktoré by mu znemožnili barbarsky sa správať.
Koment č. @17 je určite normálny a legitímny názor, ktorý treba vyvracať či dokazovať, no v žiadnom prípade to nie je nič pejoratívne.
Osobne si myslím, že nič nie je človeku vrodené s večnou platnosťou. Človek je tým, kým si myslí, že je.
@swen ty mas talent spajat dokopy dve veci ktore spolu so sebou absolutne nesuvisia...alebo pises absolutne nezrozumitelne, ze azda len sam chapes co si chcel povedat..no ja som dovod zamysliet sa skutocne nenasiel...ja som uz raz sa vyjadril ze mne vadia v sr hlavne ti ludia, ktori chcu odist( ich mentalita)..preto ja nevidim dovod ich presviedcat aby ostali...skor ma mrzi ze nevedia dodrzat svoje sluby, a stale su tu..a stale su tu....ale to je ina tema tak neviem preco si ju vytiahol tu...tu sa predsa venujeme zajkovi ...maros
@alpynus ked uz hovoris o "kulture diskusie" co teraz sa neozves ze admin a ze su tu nadavky? co? a urazka a dehonestacia je uteba nazor? no ty si mi teda fakt....."inteligent".
@belzeboss konecne slusna reakcia dobre..v nieco mas pravdu, dokonca aj uznavam tvoj nazor, ale vies...tu ide o urazky, vulgarne urazky, na homosexualou, len koli tomu, aku anketu zalozil filip. a vies...je to neobjektivne. to je presne ako bi dakomu ukradly penazenku, a on zacne nadavat a urazat cely narod....nemyslis ze bi to bolo minimalne nefer?
Môj voľný čas je mi dostatočne cenný, preto nebudem robiť policajta na tínedžerskom serveri. Naviac, nenašiel som tu žiaden taký príspevok, ktorý by bol vo veľkom rozpore s základnými ľudskými hodnotami.
Pamätám si, že kedysi dávno som ťa (vtedy si bol ešte @nikeboy ) oznámil adminovi, ale to si predvádzal buranstvo veľmi vysokého rangu...
O akej urážke vravíš? To nie je urážka, ale diskusia o tom, či homosexualita je daná človeku a priori alebo a posteriori.
@alpynus no ked su u teba nadavky a urazky na adresu gayou ok, tak nemas uz ziadne moralne ani ludske pravo, tu niekomu niekedy viac pisat, ze nadava,alebo uraza,alebo volat admina, nikdy!! ty uz nikdy!!!
tasko si mna pametas, lebo @nikeboy je moj mladsii brat. neviem kolko krat to este pre takich chudakou ako si ty budem pisat.
diskusia je o uplne niecom inom, ze par zakomplexovanich urobilo z toho diskusiu na tema homosexualita, je uz ina vec. inac...ty patris ties medzi taku skupinu ludii. (nie zakomplexovanich, ale obmedzenich-viz. tvoj nazor ze homosexualita nieje vrodena(blud) )
Snáď nechceš, aby som sa hľadal v tých dávnych fórach a šiel porovnávať tvoje megagrandiózne vulgarizmy z najvyššej buranskej ligy s týmito jemnými osočovaniami. Niečo absolútne neporovnateľné.
Inak, jedna z najhorších vecí, aká sa človeku môže stať je, že VEDOME KLAME. Si @nikeboy , je to úplne jasné (ten istý "pravopis", tie isté názory, tá istá orientácia, tá istá argumentácia, vždy neskoro večer online, ...) a ja naozaj netuším, koho tým chceš oklamať... Mimochodom, myslím, že ten, kto popiera svoju vlastnú identitu sa akoby priznáva, že je už na dne a že nevie, ako ďalej...
OK, povedzme, že zastávam stanovisko, ktoré vraví, že homosexualita je získaná. Prečo si myslíš, že je to blud?
@alpynus kde? ake? asi tasko...vsetko to su len tvoje bludy.
VEDOME KLAMES TY! (nazory? som ta poslal do ......? nie! pravopis? moj brat ma odost horsiii, ze som tu v noci? aby sem nechodil on, ked to ma koli skole zakazane,.....) ja zase netusim, oco ti ide ze tu pises sprostosti. ...
"MIMOCHODOM"... ked mas zomnou alebo z mojim mladsim bratom nejaky problem, dojdi sem z nitri, a si to mozme vydiskutovat.
@alpynus a este daco....ty mne ides tu pisat daco o "jemnimi osocovaniami"? ty?! ty ktori sa dehonestujuco vyjadrujes na adresu homosexualou?! ty!..ktorii osocujes homosexualou?! ty?!....vlastne ano..ty! nieje to tak davno co ti aj iny napisali v inej diskusii ze aky si. takze premna si len nula.
Takých diskusií, v ktorých si hral (nelichotivú) hlavnú rolu, sú desiatky. Túto som našiel ako prvú v gúgli.
Nemám s tebou (ani s tvojím fiktívnym bratom, fiktívnym homosexuálnym priateľom či inými fiktívnymi postavami) žiaden problém. A kvôli diskutovaniu nemusím nikam chodiť, na to nám predsa slúži internet.
Čiže by sme mohli pokračovať v rozprave o vrodenosti homosexuality a to tým, že mi odpovieš na otázku, ktorú som ti už raz položil: Prečo si myslíš, že názory, podľa ktorých je homosexualita získaná, sú bludy?
K @70 : Napíš mi prosím, kde a akým spôsobom som sa takým spôsobom vyjadroval k homosexuálom. A to, či som pre teba nula, sedem alebo tridsaťštyri, je absolútne nepodstatné.
@71 : Nemám absolútne žiadnu chuť hrať s tebou tú hru na "staršieho brata", ale keď už, tak by si mohol vedieť, že tvoj "mladší brat" sa o sebe neraz vyjadroval tak, že je rýdzi homosexuál. Napr.:
Položenie protiotázky sa v slušnej spoločnosti nepovažuje za argument ani dôkaz. Naviac, ja také výsostne jasné stanovisko ako ty som v tejto problematike nezaujal...
Vyjadril si sa tak, že je to blud, tak som sa ťa spýtal, že prečo je to podľa teba blud. Ak nevieš odpovedať, tak napíš, že nevieš (nevedomosť nie je hriech, lož je hriech); ak vieš, ak mi odpovedz.
A dedičnosť vonkajších znakov a vlastností je niečo absolútne odlišné ako dedičnosť duševných vlastností; inak, tvoj argument je veľmi chabý, pretože jedinec homosexualitu od heterosexuálnych rodičov asi nikdy nezdedí
@Alpynus jedna nedavna diskusia. chcel som reagovat na teba v nej, ale kaslal som na to. ved som vedel ze sa skor ci neskor opet "prejavis" , a mal som pravdu.
moj mladsii brat aj pisal veci, ktore v skutocnosti neboly pravda. a tak isto pisal veci, ktore opakoval pomne,ale skutocnost bola, je a bude vzdy ina (ze je gay, co nieje a nikdy nebol a nebude).
zbitocne tu vytahujes nejake diskusie, kedze z jeho nicku som chodil do fora aj ja neskor, kedze tamten(aj tento) nick som mu robil ja. takze som vyuzival nicki ktore som spravyl prenho, na to aby som "sem tam" pisal z tamteho nicku aj ja. a kedze mam nanho urciti vplyv, dokazal a dokazem viac menej ovplyvnovat jeho nazory a spravanie(v dobrom slova zmysle). lebo on povodne vobec slovensko nemal rad, kedze on sa narodil ked sme byvaly v PRAHE, a tam mal vsetkich kamaratou a vsetko. ale teraz sa menii na slusneho,asi to dievca co ma ho dokazalo zmenit k lepsiemu.(co sa mne velmy nedarilo, kedze som nanho nemal cas(skola,kamarati...). ).
Inuchodom, súkromné správy nikdy nepublikujem, avšak teraz musím spraviť výnimku (pretože je jednak úplne jasné, že klameš a klamár si nezaslúži také práva, ako normálny občan a dvak - obvinil si ma z klamstva a proti tomu sa chcem vyhradiť):
nikeboy 19. januára 2010 o 03:29,
"spravim novy nick, a z neho budem pisat....slusnejsie !"
Dovolím si odhadnúť, čo asi na toto napíšeš: že "tvoj brat" si asi zmyslel, že si založí nový nick a to, že o pár dní si sa zaregistroval ty, je úplná náhoda : )
@alpynus ved preboha vysie ti pisem ze som z tamteho nicku ku koncu chodil ja. co natom nechapes? (akoze pozor, moj brat sa moze dostat aj na tento nick, ale to uz snad budes poznat ze to nepisem ja,ale on)
@alpynus a tento nick, som spravyl prenho,este pred tym, ako na polroka prepadol. takze logicki teraz ho pouzivam ja(a aj budem-jemu spravym potom iny).
@alpynus takze aj hetero je dusevny stav? ako cital som tvoje bludy ako z gaya sa stal zrazu hetero a uprimne.....vetsiu hlupost som uz davno necital/nepocul.
neviem naco teraz narazas, ale vela stastia tebe, lebo z takymto pristupom ho budes potrebovat ty.
nie, pred rokom to pisal a sem chodil len moj mladsii brat. nie ja.
takze o klamstve v tomto pripade nemoze bit ani reci a....krivdis mi.
tak ti poviem, ja ked som tu teraz online, odskocim si na wc, nemozem zabranit tomu, aby tu nic zatial nenapisal mladsii bracha. (teraz spiii, ale on ma uz tak par krat oklamal a potom som mal co robit,aby som na inom webe a fore ludom vysvetlil ze to som nepisal ja pred chvilou).
pred rokom som sem ani nechodil, dokonca ani pred polrokom....klames jedine ty...ale z tebou je evidentne zbitocne o niecom diskutovat a vysvetlovat.
Samozrejme, že homosexualita, heterosexualita a mnohé iné sexuality sú čisto duševné (mentálne, psychické, ...) záležitosti.
To neboli moje "bludy", ale "bludy" Dr. T. Learyho, ktoré napísal v knihe Politika Extáze (okolo strany 156 myslím), nebolo to zrazu ale po viacnásobnom užití LSD a nebol to hocijaký gay, ale Allan Ginsberg, ktorý sa k tomu tiež takto vyjadril.
Ďakujem za opätovné prianie šťastia, snáď sa mi bude hodiť.
S týmto sa s tebou a so všetkými postavičkami, ktoré zlomyseľne za teba píšu, keď si odskočíš na WC, lúčim.
(Inak, mohol by si seba, staršieho a aj mladšieho brata naučiť, že "byť" v existenčnom zmysle sa píše s "y". Šeredný pravopis ako dve hrozná, vidno, ste bratia.)
@alpynus aj ma napadlo.....je to absolutny blud. lebo mudri inteligentny chalan,sportovec, z normalnej slusnej rodini strednej vrstvy, a je gay. tak to uplne ruca tvoje predstavy o psychickej a mentalnej argumentacii
To nebol žiaden argument, len som objasňoval pôvod toho "bludu".
Kľudne napíš aj dve také knihy... Len najprv sa nauč písať, čítať, neklamať, rozmýšľať a argumentovať.
Inak, keď niekto napíše, že sa s tebou lúči (za predpokladu, že nie je klamár), tak to naozaj myslí tak, že sa s tebou lúči, ergo nemá záujem o ďalšiu výmenu názorov.
a desat ....neklamem, neviem co furt tocis o mojom bratovi..../ rozmyslam a argumentujem, preto tie viac komentare k tebe......
kto je ergo? a kto kde klame?
..... ja ti vlastne dakujem,........ lebo vsetkym co tu kde pises, ma len utvrdzujes v tom, ze diskutovat premna z tebou, je ako by som sa rozpraval...... "z poharom coly"(pepsi cola) .
lebo vsetky tvoje komenty ktore si teraz vybavym z pameti, mali v podstate nulovu hodnotu. nikdy nic konstruktivne a zmysluplne si nenapisal. len prazne frazy a nic nehovoriace pseudointelektualne uvahy.
takze za to ti dakujem. aspon viem, ze som lepsiii, mudrejsi a inteligentnejsii od teba.
@alpynus to je absolutna blbost, to niesu sexualiti o akich sa bavime. lebo napr. zo zvieratom nikdy nebudes moct mat vztah. mas co studovat ,ako vydim.... lebo miesas zvierata z ludmi.
@alpynus na minulom fóre sme sa síce pochytili ale teraz máš moje sympatie.....
@swen ty dementný hajzel takže po prvé ked už dačo vykopíruj celú našu konverzáciu cez TS kde som ti jasne písal že budem na teba reagovať iba v diskusii.v živote nula? nulou je ten kto má 2 nicky buzerantské ešte k tomu........ ty sa musíš cítiť dosť napiču ked sa tvoji kamarati bavia o čupkách ak vôbec niejakých máš a tebe po rozume behajú kokoty a chlpaté rite myslíš že som nula? pozývam ťa k nám a môžeš ísť aj sám navšťíviť akýkoľvek podnik a opýtať sa na mňa či som nula
Ano je to hlavne mlada generacia ktora je tolerantna. Nezabudajme ale , ze starsie generacie su proti homosexualite prevazne z nabozenskeho hladiska.
S moralkou to absolutne nesuvisi. Eticky kodex ti hovori, ako sa mas spravat k ludom, nie co mas byt ty sam. Rovnako hovori o tolerancii k ludom, ktori sa odlisuju od ostatnych a nikomu tym neublizuju.
K privrzencom NS ... bez komentara. Darmo vysvetlovat, ze ani slovanie nie su cista rasa, a ze by sme isli do plynu rovno za zidmi. Ze nenavist plodi len dalsiu nenavist, a neexistuje nic take ako prijatelna diktatura.
Ze milion vodcov pred Hitlerom opojenych mocou menit svet, sikanovalo, tiranizovalo a totalitne likvidovalo svojich ludi. Myslis, ze by ti bolo dobre ?
Prd barani nenavist by sa nezastavila nakoniec by znicila aj Nemcov.
Hovoris o moralke, pritom si zastavas hnutia potlacujuce ludske prava. Nepletme si pojmy s dojmami.
@elfer a bezohladu na to kolko ludi tu este ma sklony k rasizmu nic to nemeni na fakte ze na nom lezi obrovsky balvan, ktory sa uz neda odvalit. Ludstvo sa nevrati v mysleni o 100 rokov dozadu tym jedinym si mozeme byt isti.
Neexistuje clovek takej vole, ktoreho by moc a bohactvo nezmenili. Preto ludia prisli na to, ze moc treba rozlozit medzi viacero ludi tak, aby vysledny efekt bol co najracionalnejsi. Mozes vidiet ako sa zije v krajinach ked jedinemu cloveku, ktory vladne nad vsetkym zadrbe....
@zajko30 k prispevku 56 - Ty chudak co tu pises za voloviny,ze kam sme to dotiahli?!Si jeden zakomplexovany chudak co to ma v hlave hodne pomylene. Ja som to dotiahol urcite dalej nez ty,pretoze mam krasnu zenu, ktoru neskutocne milujem, je nadherna a vzrusujuca, co tebe nic nehovori lebo si musis pchat svoj hnusny kok*t do prdelke ineho chalana teda buzny a to iste on tebe! Dalej nemusim zakladat ankety, kde ma ma niekto lutovat lebo to nemam za potreby. Dalej mam super pracu, hobby a vsetko ako sa patri a som so svojim zivotom spokojny a nestazujem sa tu ako ty,lebo patrim do vacsiny a nie do mensiny ako ty!!!Tak sa spamataj co tu placas a prestan s tym,lebo keby si bol naozaj vonku a toto hlasal,tak iste ta dokopu do hlavy,ze sa mozno potom preberes. Navyse som ta nechcel zacat urazat, vsak ako homos mozes mat tiez dobru pracu a byt aj inteligentny a vsetko ako sa patri.Ale nespravne ma chapes, ja som kritizoval orientaciu tu sexualnu, ta mi prekaza a prekaza mi,ze tu ijebavas ludi, zacina to fotkou, pokracuje to tym co pises a takto si ziskavas popularitu alebo umelu podporu na tomto portali a len vyvolavas konflikty!Navyse koho zaujima to,ze si bohaty a menis drahe auta a ze si buzerant???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIKOHO tak s tym prestan,lebo ja nepisem o tom aky som hetero a jak sa mam dobre!
@swen , ak je @sazarael len za pc velky a husty tak ta pre zmenu pozyvam ja von,pekne sa niekde stretneme a potom uvidime ci si to myslis aj o mne.Uz som to spravil takto velkym hustym jebkom ako si ty, takze nemam s tym problem,ale jedno ti fakt radim, neprovokuj ma. Maj to napisane v hlave a na cele a vsade a na pamäti cely cas a hned zistis o com tocim a ci mam ja nejaky problem so sebou alebo ho mas ty a buzeranti co uz nevedia od drobroty co chcu!
@swen o tom koho som uz pozyval sa jednalo asi o tvojho brata ak je to tak nikeboy sa volal,ale vidim,ze ty si taky isty a ci nahodou sa neskryvas za tym nickom ty este, vobec by som sa necudoval a ver tomu, ze gayom sa clovek nerodi. Uz sa zobudte vsetci ineho nazoru, ved clovek to pocas zivota nadobuda. To uz necitate odborne studie a vyskumy?!Kurna ste v tych co sa robili 20 rokov dozadu,ale su nove poznatky a tie popieraju to,ze sa nimi rodia. Ano nevravia, ze vsetci ale je to pol na pol,takze zalezi kam sa radis, mozno je podla mna este vacsie percento ludi co sa nimi nerodia ale to nadobudaju pocas zivota,lebo ani pedofilom sa nerodis ani inym psychicky chorym clovekom sa nerodis!!!Pochop to uz! Pocas zivota to nadobudnes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@alpynus mas moju podporu co pises a obdivujem ako sa dokazes ovladat takto ked pises s takymi debilmi,lebo ja ten dar nemam, ja sa neovladam niekedy a ani nechcem na takychto to vazne ani neskusam sa ovladat
@hluzar co pises?!Mlady su tolerantny?A to si skadial zobral?No nemam ten pocit, lebo na jednej strane sa tvaria ako uznavaju a toleruju buzne a na druhej strane tym potlacaju svoju vlastnu orientaciu,lebo ju degraduju ak su naozaj hetero. No a navyse jedna vec, ludia sa nevratia v mysleni o 100 rokov dozadu, to mas pravdu, lebo sa vratime o 500 rokov dozadu ak nie 1000 a potom uvidis a o tom som brutalne presvedceny.
@hluzar ,@swen co keby ste radsej napisali, ze ste obaja buzeranti,prepacte gayovia a bude vsetko ok?!Preco sa stale skryvate len za nazor,ze ste sice hetero ale gayovia maju vase plne sympatie a podporu?Nie je to trocha moc pokrytecke od vas? A swen myslim si,ze pekne klames,ale mna ani mojich sympatizantov neoklames. Ty a nickeboy ste jeden a ten isty clovek.Staci sa pozriet kedy pises,je to zas hlboko v noci,ked kazdy normalny clovek uz spi. Len u vas alebo teba je to teda hodne pomylene a uz vidim ako si odskocis na wc v noci a pride ti tam hned brat a mas problem ho vyhodit,prosim ta to si nechaj pre tvoje buzerantske deti! Clovek spi a jak odides sa akurat zobudi ked je tam klud vsak?!Nebudem tu s tebou viest debatu ako viedol s tebou @alpynus lebo nemam na to ani cas ani chut ani nervy, proste nestojis za to.
Si prijebaný blázon, v tom je problém tvojich ankiet.
Neexistuje aby si tak prijebaný človek mohol dovoliť nové auto každý rok, to nieje o závisti, ja ti nič určite nezávidím, tu ide o to, že si prijebaný...
Ja este nakoniec dodam to najpodstatnejsie. Popisem teraz slusne body kritiky,ktore ma vyprovokovali k mojim reakciam. Po prve, ja nepotrebujem rozoberat moju orientaciu stale dokola,ale tu buzne musia stale nieco rozoberat o tom,ako su nestastny alebo neakceptovany a podobne. Kaslite na to a navyse v tomto prispevku to je aj s peniazmi co sa chvali. Po druhe urazat mna, ze som to nikam nedotiahol je maximalne sproste,lebo ma ani nikto nepozna,tak ako moze nieco take pisat?!Podla toho co vsak citam v ankete co zalozil mam pocit, ze zakladatel to nikam nedotiahol. U mna je vsetko v poriadku.Mam to v hlave ujasnene, mam stastny vztah so zenou podotykam,lubime sa a nemam ani problem s osobnostou ani peniazmi ani nicim.A nemusim o tom informovat vsetkych. Po tretie a velmi dolezite je, ze vsetci sme viac ci menej naleteli jednemu blbeckovi, co zo seba robi co nie je!!!Ta foto nie je prava!Profil ziadny!!!Pribeh vymysleny!!!Co este viac dodat?!Len sa potom pekne bavi na tom,ako sa tu my hadame,ale vsimnite s kym sa tu hadame!!!Nie so zakladatelom temy,ale s inymi co sem prisli diskutovat. Presne o to mu ide,vyvolat hadku, vyprovokovat takych ako som ja k blbym komentom,aby sme dostali ban a mali tu priestor len slusny buzeranti a lesby a emo a podobne zakomplexovany, nenormalny ludia co idu kazat nejaky eticky kodex a podobne sracky normalnym ludom. Fakt staci, toto nema uroven, je mi na grc, ked vidim mladych,ja sa za neho stale povazujem,ale vidim,ze uz asi nie,lebo ja som dostal davno rozum a viem co je pre mna a moje deti dobre a co zle. Nepotrebujem byt ziaden clen nejakej imbecilnej skupiny ako je EMO, ci HOMO, ci skinhead,ci hip hopak a podobne sracky.Som sam sebou,verim sam sebe a nepotrebujem sa pridavat do ziadnych prijebanych skupin ako vacsina!!!To je dokazom,ze clovek co tam leze do takych skupin alebo sa za ne vydava aj ked tvoria mensinu,tak sa citia byt niekym viac, co je zas len dokaz toho,aky su v skutocnom zivote chudaci s pocitom menejcennosti a podobe. Viac dokazov uz nepotrebujem. Keby to bolo na mne,tak ako admin zrusim celu tuto anketu ci jak to nazvat a zakladatela by som upozornil na to, ze nech nezaklada taketo ankety, lebo potom tu vznika to co vznika a to nie je ucel. Uplne posledna vec, zakladat viac nickov na jednu a tu istu osobu je proti pravidlam na birdzi!Admin si to vie cez ip adresu a ine veci lahko zistit,takze pozor na to. Ja uz k tejto teme nemam co dodat, len tolko, ze @elfer , @belzeboss , @sazarael a @alpynus mate moju plnu podporu a som rad, ze ste a snad nas je omnoho viac v realnom zivote a nie v nejakej "virtualnej" komunite ludi,lebo to je malinka mensina oproti skutocnej zivej vzorke ludi a to je to,co ma velmi ukludnuje a naplna, ze toto nemusim brat velmi vazne a alarmujuco. Volte politicke strany co nikdy nedovolia vacsie prava buznam. Su to Kdh,sns,hzds,smer.Myslim,ze maju silu a po volbach budu vladnut spolu mozno bez tej sns ale to mi nevadi. Hlavne je,ze sa na Slovensku nikdy nebudu brat lesby a buzne a nebudu mat vacsie prava,takze s tym sa zmierte vsetci a ked sa vam nepaci odpalte niekam kde vas budu tolerovat viac,ale svoju vlast mam rad a nedopustim taketo spinenie!
@pernik suhlas s tebou,povodne som chcel aj ja reagovat len na to,ale kedze este som sa dozvedel,ze je "VRAJ" gay,tak mi to pridalo na chuti reagovat aj ked je toto cele este raz opakujem jeden FAKE!!!
@harleystorm Tu nejde o to, že je gay, proti gayom nič nemám.
Tu ide o to, že keď je naozaj gay, tak svoju orientáciu veľmi zle prezentuje a po prečítaní jeho príspevkov a tém sa vôbec nečudujem, že je na Slovensku homosexualita netolerovaná.
Je hanba to hanba všetkých homosexuálov.
Druhá vec je, že človek s tak prijebanými názormi, vyjadrovaním a myslením proste nemôže byť v spoločnosti tolerovaný, nie to ešte aby bol model a každý rok mal nového bavoráka.
Súhlasím s tebou, že je to FAKE, alebo narušený človek, čo si týmto spôsobom niečo kompenzuje.
@harleystorm , chudak si ty a zakomplexovaný na spravnom mieste, všade bol všetdo videl a všetko posral.....spravaš sa ako 90 ročny ujo čo ma život za sebov, davaj pozor aby si sa tym geyom ešte nestal ty alebo tvoj chalan ak nejakeho maš, ked tvrdiš že gay sa nim nenarodí ale stane počas života...
taki ako ti boli za nacizmu hviezdami a bohužial ešte nevymreli, ste vrahovia vlastneho svedomia,vedomia a naroda , pri mojom mene sa chod radšej....filip
@harleystorm Ja sa svojou homosexualitou netajim, prave naopak vdaka tomu, ze som ju otvorene a verejne priznal som si uvedomil, ze svet vobec nie je az taky cierny ako by si to ludia ako ty zelali. Ano bisexualita je stale modernejsia aj heterosexuali coraz castejsie experimentuju. Viac sa o tychto temach hovori a celkovo zijeme v dobe, kedy cenzura, ktora halila ludsku sexualitu postupne opadava.
Ty prezentujes nazory z doby, ked bola masturbacia vseobecne povazovana za hriech chlape uvedomujes si ake zastarale a konzervativne nazory vlastne prezentujes ?
Ty tvrdis, ze je to preto lebo ludom drbe. (oh aky parny logicky a neintelektualny argument)
Ale uvedom si, ze toto tu vzdy bolo len to konecne moze vist na svetlo a troska sa nadychnut cerstveho vzduchu. Homosexualita vzdy existovala aj bisexualita vzdy existovala, len sa pred tym kedysi zatvarali oci.
Je to prirodzene, pretoze to nie je ziadna civilizacna choroba, ani ziadny vysledok doby ako by si z toho najradcej urobil.
Ide o to, ze faktory , ktore sa pravdu cele storocia snazili potlacovat, uz nemaju taku moc ako kedysi. Ak sa ti to nepaci je to tvoj problem, to najlepsie stat na strane tolerancie je, ze stojis na strane vitaza Aj ked jej to trva, a trva a moze jej to trvat cele veky, vzdy nakoniec zvitazi. Skutocne len otazka casu.
Vyhodou stat na strane tolerancie je rovnez, ze vela ludi stoji za tebou. Sympatizuje s tebou a podporuje ta.
Ale clovek ktory stoji na strane nenavisit ktora ho vnutorne len uziera ? Ten je sam. Uplne sam a ked sa dostane od sraciek nikto ho nepodpori.
Pokial ide o toho extravagantneho vlastnika medaka, nepisem sem preto, aby som si ho zastaval. Ale nebudem na neho ani nadavat. Proste je kto je alebo sa na nieco hra ale nie je to uplne jedno ?
Ty si to tuto debatu zvrhol na dalsiu hadku o homosexualite ale uplne zbytocne. Ak ti to uniklo, tak zajko30 nie je na birdzi zrovna oblubeny ale nie preto, ze je gay. Ale preto, akym sposobom sa prezentuje.
@harleystorm Uz len fakt, ze sa vseobecne vnimanie tejto zalezitosti odrazilo od sameho dna predsudkov, intolerancie a nepochopenia tam kde je to dnes, je jasny dokaz, ze ludia sa postupne zacinaju uvedomovat.
Zacinaju rozlisovat pravek od dnesnej doby. Vyvijaju sa maju vacsi nadhlad a neverian a rozpravky konstruovane ciste za cielom manipulovat davy. Doba proste pokrocila zmier sa s tym.
K homosexualite, tolerancií a minulosti by som povedal len toľko, že v antickom Grécku (a neskôr aj v helenistickej dobe) bola homosexualita viac tolerovanejšia ako dnes, v podstate úplne tolerovaná. Nehovoriac o tom, že pederastia bola tiež vcelku normálnym javom...
Veľká časť významných mužov bola "teplá" - z tých najznámejších pravdepodobne Sokrates, Platón.
Btw, často používaný termín "platonická láska" sa pôvodne vzťahoval výlučne len na vzťah muža s mužom.
Zrejme to bolo celé spôsobené aj nerovným postavením žien a mužov, každopádne bola homosexualita v antických dobách považovaná za normálnu, bežnú a bola tolerovaná.
Nemám rád emócie. Najviac ich nemám rád tam, kde nepatria - v diskusiách. A už vôbec nemám rád nenávisť a škaredé pohľady.
Nechcem upierať homosexuálom ich ľudské práva, každý človek je nejaký a v podstate sme si všetci rovní.
Ak homosexualitu (niektorí) považujú za slabosť, tak tá slabosť sa môže prihodiť každému z nás. A nebolo by asi správne, ak by sme iba kvôli tomuto vysunuli homosexuálov na okraj spoločnosti...
Navyše, osobne sa nepovažujem a dúfam, že sa ani nikdy nebudem považovať za tak "múdreho", aby som si trúfal povedať s absolútnou istotou, čo je dobré a čo zlé a čo by malo ako byť a čo ako je. (SNS, KDH, SMER ani HZDS nebudem predsa voliť kvôli tomu, že sú proti gayom, ...).
Pokiaľ niekto nebude presadzovať pozitívnu diskrimináciu homosexuálov a vravieť, že je to "normálne a veľmi fajn"; tak mi to je dostatočne jedno.
Nech si každý robí čo chce spôsobom, aký uzná za vhodný, pokiaľ tým nezhoršuje kvalitu žitia iných. (Ak ti pár homosexuálov znižuje kvalitu bytia už len tým, že sú pár, tak je to iba tvoj problém.)
Mňa len zaujíma, či je homosexualita a priori alebo a posteriori, či sa dá považovať za veľkú deviáciu a či sa v takom prípade dá "liečiť".
Všetko, čo neodporuje základným fyzickým zákonom, je možné. Čiže aj to, že sú to naozaj bratia, je samozrejme možné. S pravdepodobnosťou asi 0.003%.
Nie som úplne hlúpy a viem, že nikeboy si chcel založiť nový nick, písal mi o tom a o 6 dní založil swena, majú úplne rovnako príšerný pravopis a vyjadrovanie, sú v tej istej dobe online, zhodné názory, veľmi podobná intelektuálna a inteligenčná úroveň,...
Toto jednoducho nemôžu byť na 99,997% (odhadom) dve odlišné osoby.
Brata myslím má (kedysi o ňom niečo spomínal), ale skoro určite to nie je swen.
Ale tak anticke Grecko je az prilis davno ja som hlavne uvazoval o case od legendarnej metalovej skupiny JC "n" his boys
Tam sa toho vela povazovalo za normalne. Aj sex medzi muzom a deckom bol vcelku bezny jav.
Existuju aj teorie ale to je fakt len v teoretickej rovine lebo vela ludi by sa proti tomu ohradilo. ze clovek je od prirody ""multifunkcny"" a vzorec muz + zena je skor vec spolocenskeho ucenia ako prirody.
No v kazdom pripade vela ludi uz trpelo v minulosti, lebo sa nenarodilii tak ako sa od nich ocakavalo. Je skutocne krokom naspat vratit sa k nazorom ako tu prezentuje par ludi.
Budme realisti nasa planeta uz trpi premnozenim, a hoci tu homosexualita vzdy bola, zatial sme nevyhynuli takze o co tu vlastne ide.
O nic len o blbu predstavu scifi scenarov zo strany cirkvy, nacionalistickych fanatikov a ludi s inteligencnym qocientom hojdacieho konika.
Nie preto nie si normalny, ze sa ti homosexualita ako taka nepaci, kazdy ma pravo na svoj vlastny nazor, len kus medziludskeho respektu by to chcelo....A nie pestovat v sebe choru nenavist k niekomu, len zato, ze je trochu iny ako ty...A navyse vo veci, v ktorej nema na vyber...
Normalne ti zelam, aby sa ti syn narodil gay...hned by ta vsetka nenavist presla...
@hluzar niesom ani cirkevný fanatik,ani nacionalista a aj tak si myslím že homosexualita je choroba a pičovina ale komu sa to nepáči už má malé iq..... ale keby poviem óó davajte sa v klude do prdelí tak už som osvietenc s iq 200 alebo čo? a JC "n" his boys je nejaká legendárna metalová skupina?
@sazarael Jasne je to cele len o "" davani si do prdeli"" . Mas naozaj super predstavu o com to je.
Neviem ako je to u teba ale pre mna vztah medzi dvomi ludmi v prvomrade zalezi na vzajomnom respekte, porozumeni a laske.
Evidentne puberta opusta niektorych ludi o cosi neskor. Ale to je bezny jav aj u heterosexualov aj u homosexualov......
Ale aby som ti odpovedal na otazku:
,,óó davajte sa v klude do prdelí tak už som osvietenc s iq 200 alebo čo? ""
Nie to by z teba skutocne osvietenca nerobilo. Ale keby si povedal nieco ako
Majte sa radi a budte spolu stastni, lebo ked clovek najde oporu v akejkolvek osobe opacneho ci rovnakeho pohlavia je to najvacsie stastie, ake sa moze cloveku prihodit.
@miluskaaa „kus medziludskeho respektu by to chcelo“ V poriadku, ALE kde by mal mať ten rešpekt hranice ??? Takže ak sa niekomu proste páčia zvieratká, myslím že chápeš ako to myslím..., tak je to OK ??? Keď sa 70ročnému dedovy páčia 10ročné dievčence tak čo ??? To máme tiež tolerovať ??? Ja medzi buzerantom a predofilom nevidím rozdiel. Žiaden. A k tomu synovi, neboj sa, ako som písal buzno sa nikto nenarodí, buznou sa človek stane...
@hluzar S morálkou to nesúvisí ??? To že sa dvaja špinavý buzeraniti držia za ruky, vášnivo na seba pozerajú bozkávajú a večer... to SAKRA súvisí z morálkou...a k tým NS – NESUHLASIM Z ICH „programom“ len hovorím že sú to úplne normálny ľudia, a čudoval by si sa, to že majú po 120kg a vyholené hlavy z nich nerobí hajzlov, mám z tým nejednu vlastnú skúsenosť... PS: Nieje nič jednoduchšie ako povedať že ja už taký som, ja za to nemôžem...
@elfer A preco by som to nemohol povedat ved to nie je zlocin byt iny. A okrem toho nie je to vyhovorka pretoze za prve nie je sa z coho vyhovarat mne to tak vyhovuje a za druhe je to pravda.
Mna nezaujima ci si s priverzencami NS zahras poker, alebo s nimi ides na pivo alebo ako s nimi travis svoj volny cas. Snad len jedna rada..... davaj si pozor v akej miere si v kontaktnej blizkosti s ich programom obcas sa za to chodi aj sediet . ( to zial nebolo ironicke ono na Slovensku fakt len obcas : / )
Ja som len apeloval na tvoju poznamku o tom, ako vedia niektori ludia ""machrovat"" len na nete ale ked su vonku a mimo skupiny su ticho.
Nuz ano a cudujes sa im ? Mensi na vacsieho si malokedy pojde dovolovat, Nic nezvycajne ani nic nad cim treba hlbsie uvazovat. Prosta, jednoducha logika.
Zakon sice nedovoluje ublizenie na zdravi ale vela nackov to ma evidentne na haku.
Ziadny gay si nezasluzi dostat bitku len preto, ze je gay. Bud zakazme oblizovanie na verejnych miestach pre vsetkych alebo pre nikoho.
Ze ti nie je prijemne sa na to pozerat ?
Povznes sa nad vlastne ego, uvedom si, ze planeta sa netoci okolo teba. Prestan sa starat do veci druhych ludi a staraj sa len o svoje. Potom si ani nevsimnes, ze veci ktore ti vadia vobec existuju.
@elfer svet pre nikoho nie je idealny pre ziadneho cloveka na svete jeho prostredie dokonalost nepredstavuje.
Ani ja nie som dokonaly. Nemozem vystat isteho chalana, ktory sa vtiera do prdele ucitelom a za dobru znamku v skole by aj vrazdil. Lezie mi na nervy a stupa mi pri nom adrenalin v krvy.
Mam ale pravo proti nemu nieco podniknut ? Nie. Absolutne nic ma k tomu neopravnuje. To ze mi vadi, nie je dovod mu ublizovat.
Dokonca si v klude priznam ze chyba je vo mne. Svojim spravanim nikomu neublizuje a mne nikdy nic zleho nespravil. Nemam dovod ho neznasat.
Je to nedostatok tolerancie z mojej strany. Uvedomujem si to som proste taky vadia mi hyperaktivne snazivi ludia. Ale to je cele. Len moja nedokonalost.
Homosexuali ti nic nerobia. Neublizuju ti nemaju proti tebe nic osobne. Aj v tomto pripade ide len o nedostatok tolerancie nic viac.
@hluzar Nič mi nerobia ??? Stačí že existujú ! Uvediem príklad - robia ti niečo americký burzový a banový makléri - magnáti ??? Nie nič, ale keď sa hrali viac ako mali spustili svetovú finančno-hospodársku krízu ktorá doľahla aj na Slovákov - človek stratil robotu a pritom za to nijako nemôže. Takže to že mi homoši PRIAMO nič nerobia neznamená že neovplyvňujú svet a ľudí okolo mňa !!! Až by už začali ovplyvňovať priamo mňa tak by už bolo neskoro ! Je to choré, zvrátené a úchylné ! Nazvi si to ako chceš ale to čím to v skutočnosti je nezakryješ !
@hluzar tak to zmením na tvoju predstavu............. chytajte sa za ručičky,šepkajte si pekné slová...a nekonkretizoval si len na mňa že malé iq kto nemá rád homosexuálov takže stále to platí to že ich človek netoleruje nemusí mať automaticky malé iq to ale tvoja teplá hlava nepochopí a po dalsie homosexualita je proti tomu ako nas stvorila príroda ( proste to dieťa nesplodíte,iba ženy vylučujú feromony čo nás priťahajú) a aj proti Bohu ak si veriaci takže dovi dopo
@sazrael za prve...mam len jeden nick, ale tebe to vysvetlovat nebudem, lebo som to vysvetlil uz hore a stacilo. cital som cez den tvoju vlastnu diskusiu v ktorej si priam prekipoval "vtipom", takze premna je zbytocne sa venovat tebe a tvojim....." nazorom". tymto povazuj nasu diskusiu za ukoncenu, a daj mi laskavo pokoj!.
ps. ked chces o teme diskutovat slusne a na urovni, dobre, rad ti predlozim svoje argumenty k teme homosexualita. ale len slusne.
@harleystrom ako kde ta provokujem? ani n som ti nenapisal! tak sa laskavo zdrz svojich komentarou ku mne.
ps. to iste-ked chces diskutovat na urovni a slusne k teme homosexualita, kludne mozme otom podebatovat. ale len slusne.
@swen zat ým čo osm písal v tej diskusii si stojím, lepšie ako písať nejaká výhražne ts ty kokotko ja mám dať tebe pokoj? tak po prvé na čo si sem vôbec písal to hádam nieje dáke monologické okienko ale diskusia tak tu každý môže reagovať na koho chce a nevem kto mi písal ts prvý rofl
@sazarael som napisal len to ze za pocitacom si frajer, nic ine. a pisal som ti ts preto, lebo som myslel ze sa z tebou da normalne komunikovat, ale vydim ze nie. evidentne si na nete riesis svoje komplexi.
@swen veru skvelý začiatok na normálnu komunikáciu že za pc som frajer potom sem ešte po mojom vzore kopíruješ ts aj to nie k veci ale ojeb lebo osm ti jasne písal že na teba bduem reagovať iba vo fore a ty sem nalepíš niečo a tvrdíš mi tu somarinu.......... tkaže tie reči o komplexoch si môžeš strčiť vieš kde
@sazarael dobre, zaciatok nebol "skvely", to uznavam ze som mohol radsej sa spitat to, co bolo v druhej ts, ze preco nadavas. ja len nechapem preco mas az tak negativny nazor a postoj k homosexualite, ved teba to vobec ziadnim sposobom neobmedzuje ani nic. ved to sa tyka sukromia kazdeho cloveka. tak nechapem preco tolko negativ a kriku, v podstate prenic, kedze to vobec neovplyvnuje inich ludii.
@elfer Staci ze existuju ? Tak to hovori za vsetko. Ja nic nezakryvam a porovnavat gayov s burzovymi maklermy je nieco tak absurdne ze snad ani nema zmysel na to reagovat.
Ja ta chapem jednoducho mas problem prijat svet taky aky je. A ze sme jeho sucastou. Nedostatok tolerancie.
@sazarael Existuje cca 9 druhov inteligencie. Takze aj keby ti isla matematika neviem ako bravurne, pokial nedokazes pochopit jednoduchu vec a povzniest sa nad osobne dojmy tak si stale blbec.
Boha mi najprv musis dokazat a proti prirode nemoze byt nieco, co sama priroda stvorila. Dovi dopo.
@hluzar boha ti nemusim dokazovať ako som písal Boha ak si veriaci a ako som písal ku prírode ( proste to dieťa nesplodíte,iba ženy vylučujú feromony čo nás priťahajú a čo ešte vy môžte pri pohlavnom styku akurát tak chytiť chorobu aj ked mi je jasné že to nieje iba o tom) takže jasné že nás stvorila al ide o to ako nás stvorila a ako som hovoril čo je to za sračku za to že neuznávam homosexuálov musím byť nutne blbec? tak ty si potom pekný kkt
@swen nadávky to je absolútne moja vec,negatíva a krik tka prečo vy tu v ksue zakladáte nejaké ankety,robíte si protesty tiež čušte doma a majt zazipsvoné ústa ja môžem vykrikovať takisto ako vy
Preco sa skryvat za Boha ? Preco sa na neho odvolavat ? Nie sme snad samy zodpovedni sa nase ciny? Homosexualitu odsudzuje cirkev , cirkev zlozena z realnych osob nie Boh.
Ci uz Boh existuje ci nie jeho stanovisko k tejto veci defakto este ziadny clovek nepocul.
A pokial je mi zname tak aj biskupy vo Vatikane prehlasili, ze hoci je homosexualita protinabozenska, nie je to dovod vylucovat gayov z bezneho zivota. Ze nase "" hriechy"" nesmu ovplivnovat toleranciu k nam a nemate pravo nas diskriminovat.
Takze aj samotni cirkevni predstavitelia vidia rozdiel medzi vierou, a spravodlivostou v sposocnosti.
Skutocny krestan nezanevrie na gaya ako na cloveka v realnom zivote. Pretoze skutocny krestan ma rad vsetkych ludi.
@hluzar Prečo sa skrývať za Boha ??? ČO ??? Ako veriaci človek sa nemáš riadiť tým čo ti povie farár na omši, tým čo povie biskup, arcibiskup, pápež alebo neviem kto, máš tu Bibliu. Takže ako to že Božie stanovisko k tejto veci nikto nepočul ??? Božie slovo a teda Boh to JASNE ODSUDZUJE - homosexualitu ! Vieš čo robili v starovekom Izraeli z homosexuálmi ??? Vyviedli ich za mesto a ich vlastný rodičia ich UKAMEŇOVALI!!! Boh vytvoril Adama a k nemu koho ??? EVU - ŽENU !!! Samca a .... samicu !!!
@sazarael ten koment - 132 - veľmi pekne povedané !
@elfer LoL Ty si taky expert na teologicke otazky jak ozrata hus na silvestra
Nikto ti neposkytne lepsi vyklad Biblie ako knaz. Studuje ju cely zivot. Cirkev tvrdi, ze homosexuali nemozu prijat sviatost zmierenia , pokym svoje homosexualne myslienky uprimne neolutuju. To je jediny kamen urazu, ktory proti nam viera ma.
O ziadnej diskriminacii v spolocnosti tu rec nie je.
Z hladiska viery sa dopustas hriechu aj ty. Nestoji snad pisane nesud aby si nebol sudeny ?
Tesim sa ako ti to budem davat v pekle do prdelky zlatko
@hluzar Jasný citát z Biblie: "Neviete, že nespravodliví nebudú dedičmi Božieho kráľovstva? Nemýľte sa: ani smilníci ani modloslužobníci ani cudzoložníci ani chlipníci ani súložníci mužov, ani zlodeji ani chamtivci ani opilci ani utŕhači ani lupiči nebudú dedičmi Božieho kráľovstva." No zlatoko ??? Čo tu chceš špekulovať ??? Nieje to napísané dosť jasno ??? A takých PRIAMYCH odsúdení homosexuality je v Biblii viacej ! A k tomu análiku, nebojkaj také šťastie mať nebudeš... skapeš ako pes !
Problem a konfrontacia s vierou nastava pri uvedomeni si, ze vlastne tam nie je co lutovat. Ze laska si svoju hodnotu zachovala.
Diabol pokusa k chvilkovym potecham. Ale Diabol ti nedovoli byt stastny. Najst pokoj a lasku v srdci. A to je ten omyl.
Ze dvaja muzi mozu byt spolu rovnako stastni, ako muz a zena. Mozu sa milovat na veky. Mozu byt oporou jeden pre druheho v tazkych zivotnych chvilach. To je podstata lasky.
To je to preco sa oplati zit.
Clovek , ktory lasku berie len ako prostriedok k rozmnozovaniu, si podla mna nezasluzi , aby ho niekto niekedy miloval.
@hluzar 1. Nedopúštam sa mimomandželského sexu a ani to neplánujem. 2.Sexúalny maniak ??? Sám si to tak nazval - veď sú tam zaradené aj buzny - a nehovor mi že dve buzny spolu žijú rok a nikdy si to nerozdajú... 3. Aj ja tebe prajem veľa veľa šťastia a najme aby si dakedy dostal rozmum skôr než bude neskoro !
Ach nechce sa mi to cele citat...kazdopadne tiez mi homosexualita nepride normalna...a ti, ktori sa tu navazate to elfera, tak rovnako ako oni maju pravo na sexualnu orientaciu ma elfer pravo na nazor na homosexualitu nech si kazdy robi co chce, pokial ma tym neobmedzuje peace
@elfer wow, nemozem tomu uverit ale mas moj obdiv. Jedinec, ktory nezije sexualny zivot nez sa ozeni ? Respekt. To je povznesenie nad akykolvek styl sexualneho zivota. Iste plati to len za predpokladu ze neklames.
Napriek tvojmu presvedceniu ale nemas pravo ublizovat a fyzicky diskriminovat gayov. To je proste fakt. Co si myslis ti nikto nevezme, ale clovek nema pravo napadnut fyzicky ineho cloveka , pokial sa nebrani, alebo tym nezabranuje poruseniu inych ludskych prav.
(Ak nejaky uchyl obtazuje nejaku pani a ty zasiahnes to je v poriadku)
Mna netrapi, ze ma niekto nema rad lebo som gay. Kto ma chce neznasat najde si k tomu aj ine dovody. Som priatelom vela ludi, ktori pred mojim coming outom otvorene prehlasovali, ze so ziadnym gayom nikdy kamarati nebudu.
Povzniesli sa. Mozno aj ked ty budes mat niekoho z rodiny, alebo sa to niekedy dozvies o niekom koho si fakt vazis tak pochopis, ze sme rovnaki ludia ako ktokolvek iny.
Ale dobre nebudeme hypotetizovat. Nebudem sa s tebou uz hadat, lebo ludi, ktori nemyslia vtakom je vzacne malo a s takymi sa nerad hadam.
@hluzar netrep blbosti dobre?! Krestan ma mat rad vsetkych ludi?Citas po sebe?Si normalny?Tak masoveho vraha mam mat rad, pedofilov mam mat rad a podobne, no pekne! To sme uz teda dopadli, len aby ta tvoja tolerancia z tvojej strany tebe nejak nevypomstila, ze s takym niecim budes mat skusenost.
@hluzar Nežijem, chcem aby moja žena bola moja prvá a jediná A to isté čakám od nej. Nehovorím že je to superjednoduché ale všetko sa dá keď sa chce. A k tomu fyzickému ubližovaniu... JA NIKOMU FYZICKY NEUBLIŽUJEM !!! To robia holé hlavy... Nie som debil ktorý hneť "tasí" päste a vyhŕňa rukávy... i keď o tom debilovy môžeme polemizovať... Proste pre mňa je homosexualita zlá a chorá. Nič viac, nič menej. PS: Nie, nemyslím vtákom, opačné pohlavie považujem za viac než za "kus mäsa". Dobrú noc !
@elfer prichadzam ti opät na pomoc, lebo toto sa tu naozaj neda citat co pise ten buzik. Fakt to je demagogia totalna demagogia najhrubsieho zrna co tu pletie kokotiny!
@hluzar pocuj pleties sem hrusky s jablkami. Ostanme pri podstate veci a to je to, ze teba nevzrusuje zena ale muz. A tu ostanme. To je chore. Odpovedz mi na otazku preco boh nestvoril muza a muza alebo zenu a zenu? Druha vec, stale melies dokola ako @elfer je stratena ovecka alebo take nieco. No opät dokaz jak pouzivas psychologiu a umelu manipulaciu cloveka,aby sa citil on este ako ten co je nejak neprirodzeny. Uvedom si, ze ty si ta stratena ovca s tvojimi teplymi bratmi, ze tvorite jedno percento populacie-nastastie (ok mozno viac) a vy ste ti, ktori mate problem v spolocnosti, vy ste ti, na ktorych sa zle vacsina pozera, vy ste ti, ktory nemaju rovnake prava (manzelsky zväzok, adopcia deti) a podobne, vy ste ti, ktori nie su plne akceptovani a je toho na mraky, takze vas a tvoj pocit z toho je taky, ze mate komplexy a problem. My nie, sme uplne normalny ludia hetero, ktory nemaju jebnuty defekt v hlave ako mas ty. Mame svoje rodiny, mamu, otca, ja svoju zenu a budem mat vlastne deti, co ty nikdy mat nebudes lebo si buzna a skor by som ta mal lutovat, ze nevies kam mas pchat svoj nechutny kkt, ze patri do vaginy a nie do prdelky, lebo ta je urcena nie na to!!! Kazdy normalny chlap sa boji väzenia aj preto,lebo vie, ze ho tam mozu jebat do zadku a tomu by sa vyhol kazdy heterak, ale vy, vy ste tak chory, ze toto praktizujete, tesite sa z toho, robi vam to dobre, proste ste chory ludia, zvrateny jak zvratky vygrcane na zemi!!!Fuj je mi z toho zle ta predstava! Ako napisal elfer, nevidim rozdiel medzi pedofilom a buzerantom. Je to horzne a nemozeme to tolerovat predsaj viac ako teraz. Mylis si pojmy, ja netvrdim, ze ta vonku zbijem na ulici za to, ze si gay. To sa nestane,nemam na to pravo. Ani nebudem na teba zle pozerat ani ti nadavat za to ani ta obmedzovat...POKIAL...sa budes spravat tak, ze ma to nebude obtazovat a nejakym sposobom znechucovat,lebo mas aj na to paragrafy,tak na to nezabudaj! Stale meles to, ze buzne nam nijak nic nerobia a neprekazaju. Ja ti dam, ze nech sa nad tym povznesiem. V inych krajinach (zil som roky v Usa) tam na ulici alebo v parku nemoze zena kojit svoje dieta lebo ju zavru do basy za to, verejne pohorsenie, nemozes napriklad vlastne dieta prebalit takto, kde by to mohol niekto vidiet a podobne, v Dubaji riskujes väzenie, za bozk na verejnosti svojej priatelke a bolo to v novinach inak. Ale mi netrep, ze si nemam vsimat, ked sa olizuje muz s muzom a ja sa mam na to pozerat,pripadne moje deti a potom ako im to vysvetlim? Asi tazko a budu si mysliet, ze je to normalne a budu z nich aspon bi lebo si spomenu, vsak to videli preco nie. A to je hlavny dovod preco toto musi skoncit alebo aspon sa nepovolit a treba vase taketo prejavy velmi obmedzit na verejnosti. Robte si to doma, kde vas nikto nevidi, kde nikoho nepohorsujete! Nechcite prava, ze sa budete brat a mat sobase a este moznost adoptovat deti a podobne. Stale mas pocit, ze nam nevadite a nerobite nic?! No toto je pravy dokaz opaku. Nie ja sa mam zmierit, ze myslenie ludi napreduje, ale vy sa zmierte s tym, ze toto mat nikdy nebudete!!!A chvala bohu je takych statov na svete minumum. Takze este raz opakujem, ze nam vadite a vadite prave preto, ze si vase veci co si mate nechat v sukromi davate na verejnost, verejne hlasate, ze chcete vacsie prava, protesty, pochody a podobne veci. Vy buzne ste to, co stale nieco chcu, nie MY!Vy stale na nieco tlacite a chcere menit, chcete byt akceptovany a sirite nezmysly a choroby omnoho viac su u vas rizikom ako u normalneho cloveka. Jebete cez anal a potom po par rokoch budes stracat hovna v gatach ci plienke lebo tvoj analny zvierac uz bude uplne rozjebany! SA uvedomte trocha. Ja by som proti vam nic nemal, keby ste sa chovali normalne tak, ze ma to vonku NEOBTAZUJE!!! Takze v sukromi ako pise aj swen si robte co len chcete aj dva chuje si dajte do zadku,ale nechcite aby toto videli nase deti, lebo to sa zivotom nadobudne a v horsom pripade sa tak narodis. Ja to mam dokazane a poznam takych ludi. Moje deti budem strazit aby take nevideli kym nebudu mat aspon pubertu a vlastny rozum. Mal by zacat platit prisnejsi zakon naopak a nie vam este viac dovolovat. Tak dufam, ze si pochopil to, ze to nie je o bohu ci tom, ze vy nam neprekazate,ale prave naopak, prekazate tym co chcete stale. Ja s gayom kamos nikdy nebudem a keby som mal takeho v rodie ho vylucim. Preco?No lebo nemozem byt s niekym, kto by na mna pozeral ako na pripadneho partnera, sexulane myslienky, pohlady a nahodou by som sa mu pacil. To predsaj nemoze byt! Fuj. Zena a muz ked sa olizuju vonku mne nevadi, lebo to robim aj ja a je to prirodzene, ale deti to vidiet tiez nemusia. Ja nemam zastarale nazory ako si pisal vobec nie.Dokonca ani do kostola nechodim,ani neuznavam nejaky sex az v manzelstve a podobne sracky. Ale trtkat chlapa alebo mu ho fajcit ako fakt, mali by ste byt radi, ze este zijete a vas niekto nevystrielal ako ujo s fuzikmy v Nemecku. Jedno ma vsak zaujima, ze co vy vlastne teply chcete presne, nech sa mozem vyjadrit presne k tomu co mi z toho vadi co nie a preco...Taktiez sa mi nepaci tvoj nazor, ze tolerovat treba, tak preco potom netolerovat vsetko aj vrahov a pedofilov?Jaj vsak pedofil je pre teba iste v poho,lebo ty vlastne deti mat nikdy nebudes a to ti leze na mozog chapem,ale to je tvoj problem. Ty sa s tym zmier a neutoc na nas, co mame stastny zivot. Neplet lasku medzi muzom a muzom, ze je taka ako medzi zenou a zenou. Tak sa zajtra zamilujem do psa a budem ho sukat,lebo je to tiez laska podla teba. Proste staci taketo reci uz nebudem citat ani sa k nim vyjadrovat. Povies,toto je nieco uplne ine a podobne. No nie je,je to to iste. A hlavne proti prirode. Pretoze bol stvoreny samec a samica. A na nieco to je. Takze vasa funkcia je nula, nic neprinasate, novy zivot tiez nie, len tu zbytocne nakazujete labilnejsich a nejasnych ludi a ste mensinou co ma poruchu a to treba liecit, alebo izolovat alebo ok, budte medzi nami,ale ako som uz pisal, prejavujte sa v sukromi a budte ticho,nikto nemusi o vas vediet, ze ste na chlapov a vsetko bude v najvacsom poriadku,ale necudujte sa,ze ked ste tak nabrali vela odvahy v poslednej dobe, ze to o sebe hlasate, ze narazate na negativne reakcie a nie ste spokojny. To da iq aj debilovi, ze tak dopadne.
@method suhlas pokym neobmedzuje alebo rovno neobtazuje!
@hluzar uvediem priklad preco by som vas nakopal do gul, lebo sa mi stalo a nie raz, ze ma obtazoval teply buzen. A bol doterny, ochytaval ma a hovoril aku mam peknu prdelku,ze by ju prevertral a podobne. Som povedal, nemam zaujem som na zeny a zacal byt agresivny, tak mi nic ine neostalo ale musel som ho spacifikovat a zial nechutne dostal, som ho dokopal jak svinu a jeho priatel mu ani nepomohol, lebo aj po tom som potom siel v amoku a podobna skusenost uz bola viac krat, len som sa ovladol potom uz, lebo zena ma stopla, inak neviem co by bolo. Proste moc si uz dovolujete vonku a to mi prekaza.
@harleystorm nebudem citat ten kilometrovy clanok mesacnika Dnesny homofob sorry zajtra mam neuveritelne narocny den a vlastne toto je posledny den na dlhu dobu co sa dostanem k internetu, takze to vyuzijem na ine veci
Ale k tomu obtazovaniu co si napisal v poslednom prispevku:
Ano bohuzial. Niektori gayovia sa definitivne scvokli. Komu by nezadrbalo, ked si nemoze dovolit zit plnohodnotny zivot ?
Ked sa musi cely zivot tajit a vyhladavat len nahodne ulety, lebo si netrufa mat plnohodnotny vztah ?
To je len dopad toho, co z nas spolocnost urobila. Stvancov.
Aj preto som vysiel s pravdou von uz teraz, aby som nakoniec neskoncil ako zamindrakovany stary uchyl, ktory bude obtazovat ludi.
Nejde mi velmi do hlavy, ako moze nejaka zena milovat nasilnicke hovado ktore by podla toho, ako to opisujes bolo schopne niekoho aj zabit v amoku ale to uz je jej problem. Prajem pekny vecer.
@hluzar a zase tvoj typicky postoj k veci, robit z niekoho debila, ci nasilne hovedo a podobne! To fakt nic ine nevies?Kde som napisal, ze by som ho zabil v amoku? Kto pise, ze som mal amok?Ovladnut sa a mat amok je rozdiel. Ked sa neovladnem neznamena to, ze mam hned amok. Neovladol by som sa v zmysle, ze by som za nim dosiel, zacal s nim debatu a keby provokoval az potom by dostal asi. Zena ma stopla v zmysle takom, ze som vobec nereagoval na dalsi pripad a tvaril sa,ze nic nevidim. A v tom prvom pripade som jasne napisal, ze zacal byt agresivny a ja som sa branil, takze tu nezavadzaj a nerob z kazdeho debila, nasilnika, neinteligentneho a neviem este akeho zleho cloveka. Moja obrana spociva v utoku. On zacal nie ja. Som mu dohovoril slusne, ale nedal na to, tak jeho problem. A ako pises, nemas plnohodnotny zivot a zas robis co zajko len sa lutujes, tak vsak nes nasledky za to, ze nie si moc normalny v sexualnej orientacii a ty si zvykni a zvykaj na problemy nie ja ani elfer. A napis co je podla teba ten plnohodnotny zivot pre vas gayov, to ma zaujima nech sa dostaneme k niecomu konecne konkretnejsiemu, to som spominal aj v tej mojej dlhej odpovedi co som si dovolil pisat a stratil pol hodinu pri tom a ty si ani neprecitas ale vsak tvoja vec
Bože, odpusť im, lebo nevedia čo činia. Je mi to veľmi luto, nechcel som aby to až tak daleko zašlo, same vzájomné osočovanie. Myslim si, že každy človek by mal isť prikladom druhým, ak nie, tak aspom na seba neupozorňovať.....
@sazarael ja protesty nerobim, a dokonca niesom zastanca toho, co sa aj tebe nepaci-roznich protestou a predvadzania sa. takze aspon v jednej jedinej veci sme sa zhodly. dakujem.
@harleystorm Presne si to vystihol, buzny robia z nás NORMÁLNYCH HETERAKOV nejakých hajzlov, debilov či netolerantov akoby sme my boli tí "iný" a snažia sa v nás vytvárať pocity viny
@zajko30 "tak aspom na seba neupozorňovať" Ti poviem vy buzny ste príkladný v neupozorňovaní na seba... ako sa hovorí, "zlodej kričí Chyťte zlodeja"...
To nemyslis vazne, co si napisal???Samozrejme, ze nebude nikto tolerovat stareho uchylaka, ktoremu sa pacia 10 rocne dievcata alebo zvieratka, v tych pripadoch ide o BEZBRANNE stvory, ktore svoj SUHLAS/NESUHLAS s takymito aktivitami vyjadrit nemozu...Nechapem, to si sa aj zamyslel nad tym, kym si to napisal?
Homosexualita je ina od pedofilia prave v tom, ze do homosexualneho vztahu idu ludia DOBROVOLNE, so suhlasom a su si vedomi toho, co robia...Nikomu svojimi cinmi neublizuju....
Normalne sa mi rozum zastava, ze ides porovnavat homosexuala a pedofila....
a k tomu "A k tomu synovi, neboj sa, ako som písal buzno sa nikto nenarodí, buznou sa človek stane...", len aby si raz nebol prekvapeny....Akoze ako sa clovek STANE homosexualom?
@miluskaaa áno, myslím to úplne vážne ! A že nikto nebude tolerovať 70ročného úchyláka ??? Chceš sa staviť ??? Práve taký ľudia ako TY ho budú toleroať a jeho toleranciu presadzovať ! Vieš že v Holandsku sa už usilovne pracuje na znížení veku pre dovolený pohlavný styk na 12rokov ??? A keďže je to Holandsko - najtolerantnejšia a najotvorenejšia krajina sveta tak tomu ver že to skôr či neskor prejde... a potom 70dedo vs 12holka bude pre vás """""""""""""""""""""" normálna vec""""""""""""""""""""". "Veď dievča súhlasilo!"... "Zákon to dovoľuje!"...
A k tomu porovnávaniu pedofilov a homošov... Ok, obaja súhlasia ALE ide o to že JE TO NEPRIRODZENE A ZVRÁTENE !!! Prečo 70-80rokov dozadu nebolo toľko homošov a lezieb, prečo sa tak nepresadzovali ich zaujmi ??? Vtedy sa to zdalo choré a tých ľudí prenasledovali chytali a väznili - zabíjali. Teraz o 80 rokov je to už """normálne""" ?????????. Ja viem, asi povieš že ľudia boli vtedy "zaostalí a netolerantný" ALE TAKISTO JA POVIEM že z rozprávania starých rodičov viem že sused suseda neobišiel bez pozdravu, mohla si ísť preč a nechať neuzamknutý dom, rozvod bol nemysliteľný, vražda výnimočná...
Ako sa stane človek homošom ??? Jednoducho, poste raz, v jednom okamihu keď má xy rokov si "uvedomí" že ho opačné pohlavie nepriťahuje že sa mu viac páči to jeho pohlavie a že on už asi taký je tak bude homoš. Na nete sa na fórach zaoberajúcich sa touto tématikou a združujúcich takých ľudí dočíta že je to úplne "normálne, super" že to je vlastne len "alternatívny životný štýl" Túto úchylnosť v sebe následne pestuje, nájde si partnera a už je z neho načisto stratená existencia! Odkiaľ to viem ??? No takto to vysvetlil jeden BUZERANT v telke...
Neskutocne milujem, ked mi niekto tuna na fora ide vysvetlovat, ako by som sa JA chovala v akych situaciach a co by som si myslela....Co ty o mne vies prosim ta????Stavim sa s tebou kludne, prave preto, ze moj argument je zalozeny na obojstrannom SUHLASE a male 12-rocne dievca nikdy nebude povazovane za schopne takeho rozhodnutia...
Dalsia vec co zboznujem, je ked sa homofoby ako ty zacnu ohanat tym, co bolo pred 70-80 rokmi.... Mne je to uplne jedno , co kedy bolo, nema to vobec ziadny vyznam DNES, ked mame uplne ine hodnoty...ale no tak dobre, ked sa o minulosti chces bavit, len jednu vec ti na to poviem- pozri sa trosku dalej do minulosti, nie len 70 rokov, a zistis, ze homosexualita bola, ako to ty volas "normalna" a vseobecne akceptovana....
A k tomu poslednemu odstavcu- ano,sam si napisal, si UVEDOMI, ze ho opacne pohlavie nepritahuje...on sa tak uz narodil, a si to UVEDOMI....
@miluskaaa Trošičku si ma nepochopila - NIE PRIAMO TY - ALE ľudia zmýšľajúci podobne ako ty, teda tí "tolerantný,pokrokový,moderný".
12 dievča ??? Od 15 do 12 ďaleko nieje a ber to tak, že ak sa pred 10timi rokmi zdali manželstvá homosexuálov nemožné tak dnes je to už v mnohých krajinách """normálne""". Ako sa pred 10timi rokmi zdala predstava že v Holandsku si kúpiš v pohodke priamo v Obchode jointa nemožná, tak teraz je to.... """úplne normálne""" ! a stačilo len 10rokov. Takže VER TOMU že za 5 - 10 rokov budú 70ročný úchiláci šústať z 12kami OFICIÁLNE !
Minulosť ??? Minulosť nás učí neopakovať staré chyby... a len vďaka tej minulosti si tu môžeme takto písať, môžeš TY, môžem JA vyjadriť svoj názor... ale to už odbočujem... A prosím ťa, kedy to bolo, tá doba keď bola homosexualita "normála" a "akceptovaná" ??? Pokiaľ ja viem, v minulosti sa z nimi nebavili... zabili, zlynčovali a podobne... snáť trochu a v istej miere len to antické Grécko či Rým ale tí už nevedeli "od dobroty" čo zo sebou PRESNE ako je to dnes... a v stredoveku bolo tiež len zopár kráľov a pápežov !!!!! ktorí boli inak orientovaný ale to si mohli dovoliť len vzhľadom k svoju postaveniu...
Uvedomí, ALE tým že to v sebe pestuje to zhoršuje, ak by sa dal na liečenie tak by mu možno ešte pomohli... a koniec-koncov, je jedno oči sa taký narodí alebo "vyvinie", to na veci - že je to zvrátené - nič nemení! Rôzne cesty ale rovnaký cieľ...
@miluskaaa ja som tu uz vysvetloval ako sa clovek stane buzerantom alebo lezbou! Staci citat, nadobudas to pocas zivota alebo sa s tym hned narodis,ale odmietam nazor,ze sa s tym clovek rodi a len rodi. Hovadina,vychadzas zo studii asi 50 rokov starych, tak sa zobud a keby si vyrastala medzi otcom a mamou co su obe zeny tak budes lezbou aj ty alebo minimalne budes bisexualkou. V tom pripade najlepsie je asi byt asexualom ako nejakym zvratenym clovekom a ani ja nevidim rozdiel medzi homosom a pedofilom.Je to to iste co sa tyka odchylky a to, ze deti nemozu povedat nie,tak o tom to nie je,ja skor upozornujem na to, ze ma defekt v hlave rovnaky ako homosexual a teda presne povedane porusenu orientaciu, lebo obaja nevedia do coho pichnut jeden do deti, druhy do rovnakeho pohlavia a treti do zvierat. To kde sme uz aby sme toto tolerovali?Bud tolerujes vsetko alebo ani jedno z toho, tak sa vsetci zobudte!!!!!!!!!!!Netolerujem a neznesiem a nemam pochopenie ani pre jeden z tychto troch pripadov. A plne suhlasim s elferom! Ja ti dam, ze minulost ta nezaujima, ked te nezaujima tak tu ani nemas co hladat lebo pritomnost je dosledok minulosti a buducnost vyjde z pritomnosti...Ide tu o to, ze nikto netvrdi, ze homosexualita nebola aj v minulosti.Ano bola,ale ide o ten postoj k nej vtedy a dnes. O to tu ide, ze to treba riesit tak ako kedysi a nedovolit,aby to dnes bolo brane normalne a v pohode. To je cely problem o tom to je. Treba to zastavit a nie dalej rozsirovat. A takych ludi ako ty a vsetci co im chcu dat este suhlas na to,aby sa mohli legalne zobrat a vseobecne im rozsirit prava su u mna nejakym sposobom mentalne retardovany!Sorry ale inak si to neviem vysvetlit co teba a podobnych ludi na tom fascinuje a motivuje podporovat nieco co je zvrateneeeeeeee, rovnako zvratene ako zoofilia ci pedofilia nekrofilia a podobne neskutocne chore veci. Si v jednej mise s nimi a mozes a za seba len a len hanbit! Byt tvojim rodicom, tak by si tento nazor nikdy nemala, ver tomu. Jedno ma vsak utesuje, ze je tu stale väcsina a dost pocetna co ma moj nazor alebo elferov nazor a kopu mojich sympatizantov, lebo vo skutocnom zivote narazis na takych ako som ja a elfer. To len tu vo virtualnom svete su taky ako ty alebo tento blbec co tu zaklada tieto temy! Lebo len tu sa citia,ze mozu hlasat svoje chore a zvratene nazory a vie, ze len tu najde/najdu podporu ale NASTASTIE V REALNOM ZIVOTE NIE!
@elfer mas moj obdiv a som rad, ze som tu neni na to sam, lebo uz som tieto debaty viedol a boli to strasne hadky a bol som viac menej sam,ale konecne mam podporu a ked vidim, ze je niekto ako ja a tu ich bolo dost tak sa pridam. Drzim ti palce a tvoj nazor je super v tomto,uplne rovnaky ako mam ja. A co je zarazajuce, ze mozno ani hluzar neni buzerant ale ma nazory ako by buzerantom bol a to je na tom to sokujuce,lebo takymto ludom by som ja ani nepovolil mat deti, aby ich k tomu istemu vychovavali ako on a potom im je jedno ci bude dieta homo alebo nie,este bude na to hrdy. Kokotizmus nic ine sa na to neda povedat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
161 komentov
Teš sa. Táto diskusia existuje už takmer hodinu. To je hodné kúpy nového meďáku.
radšej budem nenavideny za to kto som, ako milovaný za to kto nie som....filip
(Nie, nechcem nikoho urážať a viem, ako ja vyzerám desivo, ale lezie mi na nervy, ako sa tu rozkrikuje, aký je úžasný a pritom to tak nie je
@zajko30 - podľa mňa ti ankety a fóra mažú (alebo aspoň mali zmazať) preto, lebo sú to kraviny. fórum je o tom že nahodíš otázku/tému/záležitosť na ktorú ťa zaujíma názor viacerých ľudí... ty zakladáš fóra o tom, čo sa ti dneska stalo, a kto že ti zasa poškrabal meďáka, no fuj, svine jedny, ty si ich nájdeš a zabiješ ich alebo čo, a podobné pičoviny...
ako napísal newgeneration, to je vec ktorá zaujíma maximálne tak zopár ľudí ktorí sa možno brutálne zmotávajú na tú tvoju fotku, ale nevidím dôvod prečo by si s tým mal prudiť vo fóre, kde sa tomu tí čo im lezieš na nervy nemôžu vyhnúť.
takže ešte raz, @newgeneration @16 - súhlas. tzn, píš si to do blogu
"NORMALNY" teda nie si....
a dodávam boa uplne fake nick ako našiel tú foto na goolgle? napísal si sweet buzna?
Naozaj som za to,aby buzeranti nemali vacsie prava ako maju uz dnes,lebo za chvilu si ich (tie prava) vydobiju aj pedofilovia, vrahovia a ini devianti a potom co bude...Ja sa uz na to tiez nemozem pozerat jak im drbe a strasne chcu nieco co nebudu mat. Tento clovek co zaklada taketo ankety to iba dokazuje, ze nie je uplne normalny asi a hlavne preto,lebo sem pletie jeho prachy, auta s tym,ze je buzerant, aby ho ludia zacali lutovat a mal vyssiu podporu a zvysoval si tym svoje sebavedomie alebo zehlil svoje komplexy. Cize mozno jedine je pravda a to je, ze je teply a ostatne su len bachorky a nafuknute veci, lebo 20 rocny chalan nemoze mat tolko prachov pokym nekradne alebo nie je mafian...
Ano kto nema 2 metre a 150 kg , ten sa vyjadruje viac na nete a viac v skupinkach ako samostatne. Ja sa mu ani necudujem
Co sa Europy tika, rasizmus to tu prehral na celej ciare , a nenavist voci gayom pojde hned za nim. Chce to len cas.
...ale jedno mi prezrad...ked ty chodis na tie prirovnania..po babike a cumliku som myslel, ze uz ma nic neprekvapi...ale zavist je ako bombarder B52 ...mas moj obdiv ...maros
@elfer @harleystorm sme traja len ja som uz pred istym casom stratil nervy hadat sa s nimi dookola o tom istom
@swen takže ty sa vyjadruješ k lezeniu na portál...birdz neni gay portál ty kokotko aby každý prikivoval hlavou ak sa mi to nepáči vyjadrím sa proti tomu tak na ký kokot sa potom zakladá táto diskusia aby sem šeci napísali gayi sú super to by som ani nenazval diskusiou
@admin @sazarael
alebo komu neni z hora dano v aptece nekoupi...
nech si žiju v tom svojom heterackom svete iluzií, ved vidno kam to dotiahli.....
filip
a že vraj gayi sú mierumilovní
[URL= » img404.imageshack.us/i/rofll.png/... ][IMG]
[/IMG][/URL]
"sazarael dnes 01:11, Otvor Webku »
absolutne ma nezaujiams ty chora hlava"
........tak naco namna reagujes?
Inak, veľmi tu chýba kultúra diskusie. Viem, že nie som na akademickej pôde a preto podobnú kultúru ani neočakávam, ale myslím, že aj bežný človek by mal v sebe nosiť určité mravné princípy, ktoré by mu znemožnili barbarsky sa správať.
Koment č. @17 je určite normálny a legitímny názor, ktorý treba vyvracať či dokazovať, no v žiadnom prípade to nie je nič pejoratívne.
Osobne si myslím, že nič nie je človeku vrodené s večnou platnosťou. Človek je tým, kým si myslí, že je.
Môj voľný čas je mi dostatočne cenný, preto nebudem robiť policajta na tínedžerskom serveri. Naviac, nenašiel som tu žiaden taký príspevok, ktorý by bol vo veľkom rozpore s základnými ľudskými hodnotami.
Pamätám si, že kedysi dávno som ťa (vtedy si bol ešte @nikeboy ) oznámil adminovi, ale to si predvádzal buranstvo veľmi vysokého rangu...
O akej urážke vravíš? To nie je urážka, ale diskusia o tom, či homosexualita je daná človeku a priori alebo a posteriori.
tasko si mna pametas, lebo @nikeboy je moj mladsii brat. neviem kolko krat to este pre takich chudakou ako si ty budem pisat.
diskusia je o uplne niecom inom, ze par zakomplexovanich urobilo z toho diskusiu na tema homosexualita, je uz ina vec. inac...ty patris ties medzi taku skupinu ludii. (nie zakomplexovanich, ale obmedzenich-viz. tvoj nazor ze homosexualita nieje vrodena(blud) )
Snáď nechceš, aby som sa hľadal v tých dávnych fórach a šiel porovnávať tvoje megagrandiózne vulgarizmy z najvyššej buranskej ligy s týmito jemnými osočovaniami. Niečo absolútne neporovnateľné.
Inak, jedna z najhorších vecí, aká sa človeku môže stať je, že VEDOME KLAME. Si @nikeboy , je to úplne jasné (ten istý "pravopis", tie isté názory, tá istá orientácia, tá istá argumentácia, vždy neskoro večer online, ...) a ja naozaj netuším, koho tým chceš oklamať... Mimochodom, myslím, že ten, kto popiera svoju vlastnú identitu sa akoby priznáva, že je už na dne a že nevie, ako ďalej...
OK, povedzme, že zastávam stanovisko, ktoré vraví, že homosexualita je získaná. Prečo si myslíš, že je to blud?
VEDOME KLAMES TY! (nazory? som ta poslal do ......? nie! pravopis? moj brat ma odost horsiii, ze som tu v noci? aby sem nechodil on, ked to ma koli skole zakazane,.....) ja zase netusim, oco ti ide ze tu pises sprostosti. ...
"MIMOCHODOM"... ked mas zomnou alebo z mojim mladsim bratom nejaky problem, dojdi sem z nitri, a si to mozme vydiskutovat.
Je možné, že často blúznim. Som bytosť omylná, nepopieram.
Taktiež je ale možné, že zrovna tá diskusia, v ktorej som oznámil adminovi tvoje výsostne nevhodné chovanie, je už dávno vymazaná.
Ak si už zabudol na správanie tvojho minulého alterega, nahliadni napr. sem: » www.birdz.sk/forum/co-si-mys...
Takých diskusií, v ktorých si hral (nelichotivú) hlavnú rolu, sú desiatky. Túto som našiel ako prvú v gúgli.
Nemám s tebou (ani s tvojím fiktívnym bratom, fiktívnym homosexuálnym priateľom či inými fiktívnymi postavami) žiaden problém. A kvôli diskutovaniu nemusím nikam chodiť, na to nám predsa slúži internet.
Čiže by sme mohli pokračovať v rozprave o vrodenosti homosexuality a to tým, že mi odpovieš na otázku, ktorú som ti už raz položil: Prečo si myslíš, že názory, podľa ktorých je homosexualita získaná, sú bludy?
to je moj mladsii brat, co ja mam z tym ako?
mozes hladat, ale to nic nemeni natom, ze to je moj mladsii brat. takze neviem preco to mne pises,ked ja z tym co on pisal nemam nic spolocne.
fiktivni len v tvojej hlave. nepoznas mojho mladsieho brata, tak sa laskavo k nemu nevyjadruj!
dam ti protiotazku- a preco si ty myslis ze nieje vrodena? ...potom ani farba ociii nieje vrodena? ani farba vlasou?
Argumentujme a diskutujme vecne, ok?
Čiže:
K @70 : Napíš mi prosím, kde a akým spôsobom som sa takým spôsobom vyjadroval k homosexuálom. A to, či som pre teba nula, sedem alebo tridsaťštyri, je absolútne nepodstatné.
@71 : Nemám absolútne žiadnu chuť hrať s tebou tú hru na "staršieho brata", ale keď už, tak by si mohol vedieť, že tvoj "mladší brat" sa o sebe neraz vyjadroval tak, že je rýdzi homosexuál. Napr.:
nikeboy 9. decembra 2009 o 03:15 Ďalšie fóra »
@belzebooss vetsina ludiii je bi. neviem co do toho pleties ze som gay. heterak si vtaka holit nebude. ( » www.birdz.sk/forum/dievcatam...
)
V podstate vôbec neviem, prečo s tebou komunikujem. Život je absurdný.
@73
Položenie protiotázky sa v slušnej spoločnosti nepovažuje za argument ani dôkaz. Naviac, ja také výsostne jasné stanovisko ako ty som v tejto problematike nezaujal...
Vyjadril si sa tak, že je to blud, tak som sa ťa spýtal, že prečo je to podľa teba blud. Ak nevieš odpovedať, tak napíš, že nevieš (nevedomosť nie je hriech, lož je hriech); ak vieš, ak mi odpovedz.
A dedičnosť vonkajších znakov a vlastností je niečo absolútne odlišné ako dedičnosť duševných vlastností; inak, tvoj argument je veľmi chabý, pretože jedinec homosexualitu od heterosexuálnych rodičov asi nikdy nezdedí
moj mladsii brat aj pisal veci, ktore v skutocnosti neboly pravda. a tak isto pisal veci, ktore opakoval pomne,ale skutocnost bola, je a bude vzdy ina (ze je gay, co nieje a nikdy nebol a nebude).
zbitocne tu vytahujes nejake diskusie, kedze z jeho nicku som chodil do fora aj ja neskor, kedze tamten(aj tento) nick som mu robil ja. takze som vyuzival nicki ktore som spravyl prenho, na to aby som "sem tam" pisal z tamteho nicku aj ja. a kedze mam nanho urciti vplyv, dokazal a dokazem viac menej ovplyvnovat jeho nazory a spravanie(v dobrom slova zmysle). lebo on povodne vobec slovensko nemal rad, kedze on sa narodil ked sme byvaly v PRAHE, a tam mal vsetkich kamaratou a vsetko. ale teraz sa menii na slusneho,asi to dievca co ma ho dokazalo zmenit k lepsiemu.(co sa mne velmy nedarilo, kedze som nanho nemal cas(skola,kamarati...). ).
Inuchodom, súkromné správy nikdy nepublikujem, avšak teraz musím spraviť výnimku (pretože je jednak úplne jasné, že klameš a klamár si nezaslúži také práva, ako normálny občan a dvak - obvinil si ma z klamstva a proti tomu sa chcem vyhradiť):
nikeboy 19. januára 2010 o 03:29,
"spravim novy nick, a z neho budem pisat....slusnejsie !"
Dovolím si odhadnúť, čo asi na toto napíšeš: že "tvoj brat" si asi zmyslel, že si založí nový nick a to, že o pár dní si sa zaregistroval ty, je úplná náhoda : )
(Asi používame úplne iný slovník, inak by si takúto otázku nepoložil.)
OK chlapče, kopeme inú ligu a táto forma zábavy ma už nebaví.
Daj si pozor na schizofréniu (najmä si ujasni, že kedy si "mladší brat" a kedy si "starší brat") a predovšetkým - neklam a urči si životné priority...
Prajem ti veľa šťastia, budeš ho potrebovať...
(Inak, som už trochu zmätený, že čo písal "mladší" a čo "starší brat", ale niektorá z tvojich osobností mi napísala:
nikeboy 19. januára 2010 o 02:42,
ok, mas pravdu
chcel bi som bit tak mudri a skuseny ako ty
Keďže o 3:29 si mi písal ty, že si chceš spraviť nový nick, tak asi aj o 2:42 si mi toto napísal ty... Čudné.)
Pred rokom si sa správal ako úplný vyvrheľ, tento rok zas klameš a popieraš vlastnú identitu... Neviem sa rozhodnúť, že čo je horšie.
neviem naco teraz narazas, ale vela stastia tebe, lebo z takymto pristupom ho budes potrebovat ty.
nie, pred rokom to pisal a sem chodil len moj mladsii brat. nie ja.
takze o klamstve v tomto pripade nemoze bit ani reci a....krivdis mi.
tak ti poviem, ja ked som tu teraz online, odskocim si na wc, nemozem zabranit tomu, aby tu nic zatial nenapisal mladsii bracha. (teraz spiii, ale on ma uz tak par krat oklamal a potom som mal co robit,aby som na inom webe a fore ludom vysvetlil ze to som nepisal ja pred chvilou).
pred rokom som sem ani nechodil, dokonca ani pred polrokom....klames jedine ty...ale z tebou je evidentne zbitocne o niecom diskutovat a vysvetlovat.
Samozrejme, že homosexualita, heterosexualita a mnohé iné sexuality sú čisto duševné (mentálne, psychické, ...) záležitosti.
To neboli moje "bludy", ale "bludy" Dr. T. Learyho, ktoré napísal v knihe Politika Extáze (okolo strany 156 myslím), nebolo to zrazu ale po viacnásobnom užití LSD a nebol to hocijaký gay, ale Allan Ginsberg, ktorý sa k tomu tiež takto vyjadril.
Ďakujem za opätovné prianie šťastia, snáď sa mi bude hodiť.
S týmto sa s tebou a so všetkými postavičkami, ktoré zlomyseľne za teba píšu, keď si odskočíš na WC, lúčim.
(Inak, mohol by si seba, staršieho a aj mladšieho brata naučiť, že "byť" v existenčnom zmysle sa píše s "y". Šeredný pravopis ako dve hrozná, vidno, ste bratia.)
takych knih ti ukazem"milion" a kazda bude tvrdit nieco ine. takze irelevantny argument.
nebut ironickii, dobre vies ako som to myslel....
vies, venujem sa teraz aj napr. veceri, takze pisem ako pisem.
ps. mam na teba prosbu, co je na tom obrasku hore co dal ten @57 ? lebo mne to nezobrazuje. diky.
....to mozem aj ja napisat knihu, ze z ludiii sa po vetsom pouzitii alkoholu, stavaju homosexuali
takze......
To nebol žiaden argument, len som objasňoval pôvod toho "bludu".
Kľudne napíš aj dve také knihy... Len najprv sa nauč písať, čítať, neklamať, rozmýšľať a argumentovať.
Inak, keď niekto napíše, že sa s tebou lúči (za predpokladu, že nie je klamár), tak to naozaj myslí tak, že sa s tebou lúči, ergo nemá záujem o ďalšiu výmenu názorov.
Zoofil, pedofil, asexuál, ...
lenze to moze kazdy vitiahnut nieco take, nie?
a desat ....neklamem, neviem co furt tocis o mojom bratovi..../ rozmyslam a argumentujem, preto tie viac komentare k tebe......
kto je ergo? a kto kde klame?
..... ja ti vlastne dakujem,........ lebo vsetkym co tu kde pises, ma len utvrdzujes v tom, ze diskutovat premna z tebou, je ako by som sa rozpraval...... "z poharom coly"(pepsi cola) .
lebo vsetky tvoje komenty ktore si teraz vybavym z pameti, mali v podstate nulovu hodnotu. nikdy nic konstruktivne a zmysluplne si nenapisal. len prazne frazy a nic nehovoriace pseudointelektualne uvahy.
takze za to ti dakujem. aspon viem, ze som lepsiii, mudrejsi a inteligentnejsii od teba.
@swen ty dementný hajzel takže po prvé ked už dačo vykopíruj celú našu konverzáciu cez TS kde som ti jasne písal že budem na teba reagovať iba v diskusii.v živote nula? nulou je ten kto má 2 nicky buzerantské ešte k tomu........ ty sa musíš cítiť dosť napiču ked sa tvoji kamarati bavia o čupkách ak vôbec niejakých máš a tebe po rozume behajú kokoty a chlpaté rite myslíš že som nula? pozývam ťa k nám a môžeš ísť aj sám navšťíviť akýkoľvek podnik a opýtať sa na mňa či som nula
Ano je to hlavne mlada generacia ktora je tolerantna. Nezabudajme ale , ze starsie generacie su proti homosexualite prevazne z nabozenskeho hladiska.
S moralkou to absolutne nesuvisi. Eticky kodex ti hovori, ako sa mas spravat k ludom, nie co mas byt ty sam. Rovnako hovori o tolerancii k ludom, ktori sa odlisuju od ostatnych a nikomu tym neublizuju.
K privrzencom NS ... bez komentara. Darmo vysvetlovat, ze ani slovanie nie su cista rasa, a ze by sme isli do plynu rovno za zidmi. Ze nenavist plodi len dalsiu nenavist, a neexistuje nic take ako prijatelna diktatura.
Ze milion vodcov pred Hitlerom opojenych mocou menit svet, sikanovalo, tiranizovalo a totalitne likvidovalo svojich ludi. Myslis, ze by ti bolo dobre ?
Prd barani nenavist by sa nezastavila nakoniec by znicila aj Nemcov.
Hovoris o moralke, pritom si zastavas hnutia potlacujuce ludske prava. Nepletme si pojmy s dojmami.
@hluzar ,@swen co keby ste radsej napisali, ze ste obaja buzeranti,prepacte gayovia a bude vsetko ok?!Preco sa stale skryvate len za nazor,ze ste sice hetero ale gayovia maju vase plne sympatie a podporu?Nie je to trocha moc pokrytecke od vas? A swen myslim si,ze pekne klames,ale mna ani mojich sympatizantov neoklames. Ty a nickeboy ste jeden a ten isty clovek.Staci sa pozriet kedy pises,je to zas hlboko v noci,ked kazdy normalny clovek uz spi. Len u vas alebo teba je to teda hodne pomylene a uz vidim ako si odskocis na wc v noci a pride ti tam hned brat a mas problem ho vyhodit,prosim ta to si nechaj pre tvoje buzerantske deti! Clovek spi a jak odides sa akurat zobudi ked je tam klud vsak?!Nebudem tu s tebou viest debatu ako viedol s tebou @alpynus lebo nemam na to ani cas ani chut ani nervy, proste nestojis za to.
Neexistuje aby si tak prijebaný človek mohol dovoliť nové auto každý rok, to nieje o závisti, ja ti nič určite nezávidím, tu ide o to, že si prijebaný...
Tu ide o to, že keď je naozaj gay, tak svoju orientáciu veľmi zle prezentuje a po prečítaní jeho príspevkov a tém sa vôbec nečudujem, že je na Slovensku homosexualita netolerovaná.
Je hanba to hanba všetkých homosexuálov.
Druhá vec je, že človek s tak prijebanými názormi, vyjadrovaním a myslením proste nemôže byť v spoločnosti tolerovaný, nie to ešte aby bol model a každý rok mal nového bavoráka.
Súhlasím s tebou, že je to FAKE, alebo narušený človek, čo si týmto spôsobom niečo kompenzuje.
taki ako ti boli za nacizmu hviezdami a bohužial ešte nevymreli, ste vrahovia vlastneho svedomia,vedomia a naroda , pri mojom mene sa chod radšej....filip
Ty prezentujes nazory z doby, ked bola masturbacia vseobecne povazovana za hriech chlape uvedomujes si ake zastarale a konzervativne nazory vlastne prezentujes ?
Ty tvrdis, ze je to preto lebo ludom drbe. (oh aky parny logicky a neintelektualny argument)
Ale uvedom si, ze toto tu vzdy bolo len to konecne moze vist na svetlo a troska sa nadychnut cerstveho vzduchu. Homosexualita vzdy existovala aj bisexualita vzdy existovala, len sa pred tym kedysi zatvarali oci.
Je to prirodzene, pretoze to nie je ziadna civilizacna choroba, ani ziadny vysledok doby ako by si z toho najradcej urobil.
Ide o to, ze faktory , ktore sa pravdu cele storocia snazili potlacovat, uz nemaju taku moc ako kedysi. Ak sa ti to nepaci je to tvoj problem, to najlepsie stat na strane tolerancie je, ze stojis na strane vitaza Aj ked jej to trva, a trva a moze jej to trvat cele veky, vzdy nakoniec zvitazi. Skutocne len otazka casu.
Vyhodou stat na strane tolerancie je rovnez, ze vela ludi stoji za tebou. Sympatizuje s tebou a podporuje ta.
Ale clovek ktory stoji na strane nenavisit ktora ho vnutorne len uziera ? Ten je sam. Uplne sam a ked sa dostane od sraciek nikto ho nepodpori.
Pokial ide o toho extravagantneho vlastnika medaka, nepisem sem preto, aby som si ho zastaval. Ale nebudem na neho ani nadavat. Proste je kto je alebo sa na nieco hra ale nie je to uplne jedno ?
Ty si to tuto debatu zvrhol na dalsiu hadku o homosexualite ale uplne zbytocne. Ak ti to uniklo, tak zajko30 nie je na birdzi zrovna oblubeny ale nie preto, ze je gay. Ale preto, akym sposobom sa prezentuje.
Zacinaju rozlisovat pravek od dnesnej doby. Vyvijaju sa maju vacsi nadhlad a neverian a rozpravky konstruovane ciste za cielom manipulovat davy. Doba proste pokrocila zmier sa s tym.
K homosexualite, tolerancií a minulosti by som povedal len toľko, že v antickom Grécku (a neskôr aj v helenistickej dobe) bola homosexualita viac tolerovanejšia ako dnes, v podstate úplne tolerovaná. Nehovoriac o tom, že pederastia bola tiež vcelku normálnym javom...
Veľká časť významných mužov bola "teplá" - z tých najznámejších pravdepodobne Sokrates, Platón.
Btw, často používaný termín "platonická láska" sa pôvodne vzťahoval výlučne len na vzťah muža s mužom.
Zrejme to bolo celé spôsobené aj nerovným postavením žien a mužov, každopádne bola homosexualita v antických dobách považovaná za normálnu, bežnú a bola tolerovaná.
@harleystorm
Nemám rád emócie. Najviac ich nemám rád tam, kde nepatria - v diskusiách. A už vôbec nemám rád nenávisť a škaredé pohľady.
Nechcem upierať homosexuálom ich ľudské práva, každý človek je nejaký a v podstate sme si všetci rovní.
Ak homosexualitu (niektorí) považujú za slabosť, tak tá slabosť sa môže prihodiť každému z nás. A nebolo by asi správne, ak by sme iba kvôli tomuto vysunuli homosexuálov na okraj spoločnosti...
Navyše, osobne sa nepovažujem a dúfam, že sa ani nikdy nebudem považovať za tak "múdreho", aby som si trúfal povedať s absolútnou istotou, čo je dobré a čo zlé a čo by malo ako byť a čo ako je. (SNS, KDH, SMER ani HZDS nebudem predsa voliť kvôli tomu, že sú proti gayom, ...).
Pokiaľ niekto nebude presadzovať pozitívnu diskrimináciu homosexuálov a vravieť, že je to "normálne a veľmi fajn"; tak mi to je dostatočne jedno.
Nech si každý robí čo chce spôsobom, aký uzná za vhodný, pokiaľ tým nezhoršuje kvalitu žitia iných. (Ak ti pár homosexuálov znižuje kvalitu bytia už len tým, že sú pár, tak je to iba tvoj problém.)
Mňa len zaujíma, či je homosexualita a priori alebo a posteriori, či sa dá považovať za veľkú deviáciu a či sa v takom prípade dá "liečiť".
@hluzar
Všetko, čo neodporuje základným fyzickým zákonom, je možné. Čiže aj to, že sú to naozaj bratia, je samozrejme možné. S pravdepodobnosťou asi 0.003%.
Nie som úplne hlúpy a viem, že nikeboy si chcel založiť nový nick, písal mi o tom a o 6 dní založil swena, majú úplne rovnako príšerný pravopis a vyjadrovanie, sú v tej istej dobe online, zhodné názory, veľmi podobná intelektuálna a inteligenčná úroveň,...
Toto jednoducho nemôžu byť na 99,997% (odhadom) dve odlišné osoby.
Brata myslím má (kedysi o ňom niečo spomínal), ale skoro určite to nie je swen.
Tam sa toho vela povazovalo za normalne. Aj sex medzi muzom a deckom bol vcelku bezny jav.
Existuju aj teorie ale to je fakt len v teoretickej rovine lebo vela ludi by sa proti tomu ohradilo. ze clovek je od prirody ""multifunkcny"" a vzorec muz + zena je skor vec spolocenskeho ucenia ako prirody.
No v kazdom pripade vela ludi uz trpelo v minulosti, lebo sa nenarodilii tak ako sa od nich ocakavalo. Je skutocne krokom naspat vratit sa k nazorom ako tu prezentuje par ludi.
Budme realisti nasa planeta uz trpi premnozenim, a hoci tu homosexualita vzdy bola, zatial sme nevyhynuli takze o co tu vlastne ide.
O nic len o blbu predstavu scifi scenarov zo strany cirkvy, nacionalistickych fanatikov a ludi s inteligencnym qocientom hojdacieho konika.
Nie preto nie si normalny, ze sa ti homosexualita ako taka nepaci, kazdy ma pravo na svoj vlastny nazor, len kus medziludskeho respektu by to chcelo....A nie pestovat v sebe choru nenavist k niekomu, len zato, ze je trochu iny ako ty...A navyse vo veci, v ktorej nema na vyber...
Normalne ti zelam, aby sa ti syn narodil gay...hned by ta vsetka nenavist presla...
Neviem ako je to u teba ale pre mna vztah medzi dvomi ludmi v prvomrade zalezi na vzajomnom respekte, porozumeni a laske.
Evidentne puberta opusta niektorych ludi o cosi neskor. Ale to je bezny jav aj u heterosexualov aj u homosexualov......
Ale aby som ti odpovedal na otazku:
,,óó davajte sa v klude do prdelí tak už som osvietenc s iq 200 alebo čo? ""
Nie to by z teba skutocne osvietenca nerobilo. Ale keby si povedal nieco ako
Majte sa radi a budte spolu stastni, lebo ked clovek najde oporu v akejkolvek osobe opacneho ci rovnakeho pohlavia je to najvacsie stastie, ake sa moze cloveku prihodit.
Ze clovek si nevyberie kym je
@hluzar S morálkou to nesúvisí ??? To že sa dvaja špinavý buzeraniti držia za ruky, vášnivo na seba pozerajú bozkávajú a večer... to SAKRA súvisí z morálkou...a k tým NS – NESUHLASIM Z ICH „programom“ len hovorím že sú to úplne normálny ľudia, a čudoval by si sa, to že majú po 120kg a vyholené hlavy z nich nerobí hajzlov, mám z tým nejednu vlastnú skúsenosť... PS: Nieje nič jednoduchšie ako povedať že ja už taký som, ja za to nemôžem...
@belzeboss @sazarael @alpynus @harleystorm Som s VAMI !
Mna nezaujima ci si s priverzencami NS zahras poker, alebo s nimi ides na pivo alebo ako s nimi travis svoj volny cas. Snad len jedna rada..... davaj si pozor v akej miere si v kontaktnej blizkosti s ich programom obcas sa za to chodi aj sediet . ( to zial nebolo ironicke ono na Slovensku fakt len obcas : / )
Ja som len apeloval na tvoju poznamku o tom, ako vedia niektori ludia ""machrovat"" len na nete ale ked su vonku a mimo skupiny su ticho.
Nuz ano a cudujes sa im ? Mensi na vacsieho si malokedy pojde dovolovat, Nic nezvycajne ani nic nad cim treba hlbsie uvazovat. Prosta, jednoducha logika.
Zakon sice nedovoluje ublizenie na zdravi ale vela nackov to ma evidentne na haku.
Ziadny gay si nezasluzi dostat bitku len preto, ze je gay. Bud zakazme oblizovanie na verejnych miestach pre vsetkych alebo pre nikoho.
Ze ti nie je prijemne sa na to pozerat ?
Povznes sa nad vlastne ego, uvedom si, ze planeta sa netoci okolo teba. Prestan sa starat do veci druhych ludi a staraj sa len o svoje. Potom si ani nevsimnes, ze veci ktore ti vadia vobec existuju.
Ani ja nie som dokonaly. Nemozem vystat isteho chalana, ktory sa vtiera do prdele ucitelom a za dobru znamku v skole by aj vrazdil. Lezie mi na nervy a stupa mi pri nom adrenalin v krvy.
Mam ale pravo proti nemu nieco podniknut ? Nie. Absolutne nic ma k tomu neopravnuje. To ze mi vadi, nie je dovod mu ublizovat.
Dokonca si v klude priznam ze chyba je vo mne. Svojim spravanim nikomu neublizuje a mne nikdy nic zleho nespravil. Nemam dovod ho neznasat.
Je to nedostatok tolerancie z mojej strany. Uvedomujem si to som proste taky vadia mi hyperaktivne snazivi ludia. Ale to je cele. Len moja nedokonalost.
Homosexuali ti nic nerobia. Neublizuju ti nemaju proti tebe nic osobne. Aj v tomto pripade ide len o nedostatok tolerancie nic viac.
ps. ked chces o teme diskutovat slusne a na urovni, dobre, rad ti predlozim svoje argumenty k teme homosexualita. ale len slusne.
@harleystrom ako kde ta provokujem? ani n som ti nenapisal! tak sa laskavo zdrz svojich komentarou ku mne.
ps. to iste-ked chces diskutovat na urovni a slusne k teme homosexualita, kludne mozme otom podebatovat. ale len slusne.
Ja ta chapem jednoducho mas problem prijat svet taky aky je. A ze sme jeho sucastou. Nedostatok tolerancie.
@sazarael Existuje cca 9 druhov inteligencie. Takze aj keby ti isla matematika neviem ako bravurne, pokial nedokazes pochopit jednoduchu vec a povzniest sa nad osobne dojmy tak si stale blbec.
Boha mi najprv musis dokazat a proti prirode nemoze byt nieco, co sama priroda stvorila. Dovi dopo.
@swen nadávky to je absolútne moja vec,negatíva a krik tka prečo vy tu v ksue zakladáte nejaké ankety,robíte si protesty tiež čušte doma a majt zazipsvoné ústa ja môžem vykrikovať takisto ako vy
Preco sa skryvat za Boha ? Preco sa na neho odvolavat ? Nie sme snad samy zodpovedni sa nase ciny? Homosexualitu odsudzuje cirkev , cirkev zlozena z realnych osob nie Boh.
Ci uz Boh existuje ci nie jeho stanovisko k tejto veci defakto este ziadny clovek nepocul.
A pokial je mi zname tak aj biskupy vo Vatikane prehlasili, ze hoci je homosexualita protinabozenska, nie je to dovod vylucovat gayov z bezneho zivota. Ze nase "" hriechy"" nesmu ovplivnovat toleranciu k nam a nemate pravo nas diskriminovat.
Takze aj samotni cirkevni predstavitelia vidia rozdiel medzi vierou, a spravodlivostou v sposocnosti.
Skutocny krestan nezanevrie na gaya ako na cloveka v realnom zivote. Pretoze skutocny krestan ma rad vsetkych ludi.
@sazarael ten koment - 132 - veľmi pekne povedané !
Nikto ti neposkytne lepsi vyklad Biblie ako knaz. Studuje ju cely zivot. Cirkev tvrdi, ze homosexuali nemozu prijat sviatost zmierenia , pokym svoje homosexualne myslienky uprimne neolutuju. To je jediny kamen urazu, ktory proti nam viera ma.
O ziadnej diskriminacii v spolocnosti tu rec nie je.
Z hladiska viery sa dopustas hriechu aj ty. Nestoji snad pisane nesud aby si nebol sudeny ?
Tesim sa ako ti to budem davat v pekle do prdelky zlatko
Diabol pokusa k chvilkovym potecham. Ale Diabol ti nedovoli byt stastny. Najst pokoj a lasku v srdci. A to je ten omyl.
Ze dvaja muzi mozu byt spolu rovnako stastni, ako muz a zena. Mozu sa milovat na veky. Mozu byt oporou jeden pre druheho v tazkych zivotnych chvilach. To je podstata lasky.
To je to preco sa oplati zit.
Clovek , ktory lasku berie len ako prostriedok k rozmnozovaniu, si podla mna nezasluzi , aby ho niekto niekedy miloval.
Ja nie som sexualny maniak pre mna su city prvorade.
A zlatko ani na sekundu som preca nepovedal, ze som veriaci. Akurat poznam postoje cirkvy o trosku lepsie ako ty.
Napis si to nad postel a mozno zvoj mizerny charakter niekedy zmenis. Prajem ti vela stastia ovecka zbludila.
Napriek tvojmu presvedceniu ale nemas pravo ublizovat a fyzicky diskriminovat gayov. To je proste fakt. Co si myslis ti nikto nevezme, ale clovek nema pravo napadnut fyzicky ineho cloveka , pokial sa nebrani, alebo tym nezabranuje poruseniu inych ludskych prav.
(Ak nejaky uchyl obtazuje nejaku pani a ty zasiahnes to je v poriadku)
Mna netrapi, ze ma niekto nema rad lebo som gay. Kto ma chce neznasat najde si k tomu aj ine dovody. Som priatelom vela ludi, ktori pred mojim coming outom otvorene prehlasovali, ze so ziadnym gayom nikdy kamarati nebudu.
Povzniesli sa. Mozno aj ked ty budes mat niekoho z rodiny, alebo sa to niekedy dozvies o niekom koho si fakt vazis tak pochopis, ze sme rovnaki ludia ako ktokolvek iny.
Ale dobre nebudeme hypotetizovat. Nebudem sa s tebou uz hadat, lebo ludi, ktori nemyslia vtakom je vzacne malo a s takymi sa nerad hadam.
@hluzar pocuj pleties sem hrusky s jablkami. Ostanme pri podstate veci a to je to, ze teba nevzrusuje zena ale muz. A tu ostanme. To je chore. Odpovedz mi na otazku preco boh nestvoril muza a muza alebo zenu a zenu? Druha vec, stale melies dokola ako @elfer je stratena ovecka alebo take nieco. No opät dokaz jak pouzivas psychologiu a umelu manipulaciu cloveka,aby sa citil on este ako ten co je nejak neprirodzeny. Uvedom si, ze ty si ta stratena ovca s tvojimi teplymi bratmi, ze tvorite jedno percento populacie-nastastie (ok mozno viac) a vy ste ti, ktori mate problem v spolocnosti, vy ste ti, na ktorych sa zle vacsina pozera, vy ste ti, ktory nemaju rovnake prava (manzelsky zväzok, adopcia deti) a podobne, vy ste ti, ktori nie su plne akceptovani a je toho na mraky, takze vas a tvoj pocit z toho je taky, ze mate komplexy a problem. My nie, sme uplne normalny ludia hetero, ktory nemaju jebnuty defekt v hlave ako mas ty. Mame svoje rodiny, mamu, otca, ja svoju zenu a budem mat vlastne deti, co ty nikdy mat nebudes lebo si buzna a skor by som ta mal lutovat, ze nevies kam mas pchat svoj nechutny kkt, ze patri do vaginy a nie do prdelky, lebo ta je urcena nie na to!!! Kazdy normalny chlap sa boji väzenia aj preto,lebo vie, ze ho tam mozu jebat do zadku a tomu by sa vyhol kazdy heterak, ale vy, vy ste tak chory, ze toto praktizujete, tesite sa z toho, robi vam to dobre, proste ste chory ludia, zvrateny jak zvratky vygrcane na zemi!!!Fuj je mi z toho zle ta predstava! Ako napisal elfer, nevidim rozdiel medzi pedofilom a buzerantom. Je to horzne a nemozeme to tolerovat predsaj viac ako teraz. Mylis si pojmy, ja netvrdim, ze ta vonku zbijem na ulici za to, ze si gay. To sa nestane,nemam na to pravo. Ani nebudem na teba zle pozerat ani ti nadavat za to ani ta obmedzovat...POKIAL...sa budes spravat tak, ze ma to nebude obtazovat a nejakym sposobom znechucovat,lebo mas aj na to paragrafy,tak na to nezabudaj! Stale meles to, ze buzne nam nijak nic nerobia a neprekazaju. Ja ti dam, ze nech sa nad tym povznesiem. V inych krajinach (zil som roky v Usa) tam na ulici alebo v parku nemoze zena kojit svoje dieta lebo ju zavru do basy za to, verejne pohorsenie, nemozes napriklad vlastne dieta prebalit takto, kde by to mohol niekto vidiet a podobne, v Dubaji riskujes väzenie, za bozk na verejnosti svojej priatelke a bolo to v novinach inak. Ale mi netrep, ze si nemam vsimat, ked sa olizuje muz s muzom a ja sa mam na to pozerat,pripadne moje deti a potom ako im to vysvetlim? Asi tazko a budu si mysliet, ze je to normalne a budu z nich aspon bi lebo si spomenu, vsak to videli preco nie. A to je hlavny dovod preco toto musi skoncit alebo aspon sa nepovolit a treba vase taketo prejavy velmi obmedzit na verejnosti. Robte si to doma, kde vas nikto nevidi, kde nikoho nepohorsujete! Nechcite prava, ze sa budete brat a mat sobase a este moznost adoptovat deti a podobne. Stale mas pocit, ze nam nevadite a nerobite nic?! No toto je pravy dokaz opaku. Nie ja sa mam zmierit, ze myslenie ludi napreduje, ale vy sa zmierte s tym, ze toto mat nikdy nebudete!!!A chvala bohu je takych statov na svete minumum. Takze este raz opakujem, ze nam vadite a vadite prave preto, ze si vase veci co si mate nechat v sukromi davate na verejnost, verejne hlasate, ze chcete vacsie prava, protesty, pochody a podobne veci. Vy buzne ste to, co stale nieco chcu, nie MY!Vy stale na nieco tlacite a chcere menit, chcete byt akceptovany a sirite nezmysly a choroby omnoho viac su u vas rizikom ako u normalneho cloveka. Jebete cez anal a potom po par rokoch budes stracat hovna v gatach ci plienke lebo tvoj analny zvierac uz bude uplne rozjebany! SA uvedomte trocha. Ja by som proti vam nic nemal, keby ste sa chovali normalne tak, ze ma to vonku NEOBTAZUJE!!! Takze v sukromi ako pise aj swen si robte co len chcete aj dva chuje si dajte do zadku,ale nechcite aby toto videli nase deti, lebo to sa zivotom nadobudne a v horsom pripade sa tak narodis. Ja to mam dokazane a poznam takych ludi. Moje deti budem strazit aby take nevideli kym nebudu mat aspon pubertu a vlastny rozum. Mal by zacat platit prisnejsi zakon naopak a nie vam este viac dovolovat. Tak dufam, ze si pochopil to, ze to nie je o bohu ci tom, ze vy nam neprekazate,ale prave naopak, prekazate tym co chcete stale. Ja s gayom kamos nikdy nebudem a keby som mal takeho v rodie ho vylucim. Preco?No lebo nemozem byt s niekym, kto by na mna pozeral ako na pripadneho partnera, sexulane myslienky, pohlady a nahodou by som sa mu pacil. To predsaj nemoze byt! Fuj. Zena a muz ked sa olizuju vonku mne nevadi, lebo to robim aj ja a je to prirodzene, ale deti to vidiet tiez nemusia. Ja nemam zastarale nazory ako si pisal vobec nie.Dokonca ani do kostola nechodim,ani neuznavam nejaky sex az v manzelstve a podobne sracky. Ale trtkat chlapa alebo mu ho fajcit ako fakt, mali by ste byt radi, ze este zijete a vas niekto nevystrielal ako ujo s fuzikmy v Nemecku. Jedno ma vsak zaujima, ze co vy vlastne teply chcete presne, nech sa mozem vyjadrit presne k tomu co mi z toho vadi co nie a preco...Taktiez sa mi nepaci tvoj nazor, ze tolerovat treba, tak preco potom netolerovat vsetko aj vrahov a pedofilov?Jaj vsak pedofil je pre teba iste v poho,lebo ty vlastne deti mat nikdy nebudes a to ti leze na mozog chapem,ale to je tvoj problem. Ty sa s tym zmier a neutoc na nas, co mame stastny zivot. Neplet lasku medzi muzom a muzom, ze je taka ako medzi zenou a zenou. Tak sa zajtra zamilujem do psa a budem ho sukat,lebo je to tiez laska podla teba. Proste staci taketo reci uz nebudem citat ani sa k nim vyjadrovat. Povies,toto je nieco uplne ine a podobne. No nie je,je to to iste. A hlavne proti prirode. Pretoze bol stvoreny samec a samica. A na nieco to je. Takze vasa funkcia je nula, nic neprinasate, novy zivot tiez nie, len tu zbytocne nakazujete labilnejsich a nejasnych ludi a ste mensinou co ma poruchu a to treba liecit, alebo izolovat alebo ok, budte medzi nami,ale ako som uz pisal, prejavujte sa v sukromi a budte ticho,nikto nemusi o vas vediet, ze ste na chlapov a vsetko bude v najvacsom poriadku,ale necudujte sa,ze ked ste tak nabrali vela odvahy v poslednej dobe, ze to o sebe hlasate, ze narazate na negativne reakcie a nie ste spokojny. To da iq aj debilovi, ze tak dopadne.
@hluzar uvediem priklad preco by som vas nakopal do gul, lebo sa mi stalo a nie raz, ze ma obtazoval teply buzen. A bol doterny, ochytaval ma a hovoril aku mam peknu prdelku,ze by ju prevertral a podobne. Som povedal, nemam zaujem som na zeny a zacal byt agresivny, tak mi nic ine neostalo ale musel som ho spacifikovat a zial nechutne dostal, som ho dokopal jak svinu a jeho priatel mu ani nepomohol, lebo aj po tom som potom siel v amoku a podobna skusenost uz bola viac krat, len som sa ovladol potom uz, lebo zena ma stopla, inak neviem co by bolo. Proste moc si uz dovolujete vonku a to mi prekaza.
Ale k tomu obtazovaniu co si napisal v poslednom prispevku:
Ano bohuzial. Niektori gayovia sa definitivne scvokli. Komu by nezadrbalo, ked si nemoze dovolit zit plnohodnotny zivot ?
Ked sa musi cely zivot tajit a vyhladavat len nahodne ulety, lebo si netrufa mat plnohodnotny vztah ?
To je len dopad toho, co z nas spolocnost urobila. Stvancov.
Aj preto som vysiel s pravdou von uz teraz, aby som nakoniec neskoncil ako zamindrakovany stary uchyl, ktory bude obtazovat ludi.
Nejde mi velmi do hlavy, ako moze nejaka zena milovat nasilnicke hovado ktore by podla toho, ako to opisujes bolo schopne niekoho aj zabit v amoku ale to uz je jej problem. Prajem pekny vecer.
filip
@zajko30 "tak aspom na seba neupozorňovať" Ti poviem vy buzny ste príkladný v neupozorňovaní na seba... ako sa hovorí, "zlodej kričí Chyťte zlodeja"...
@zajko30 Boh by mal odpustiť najprv tebe
To nemyslis vazne, co si napisal???Samozrejme, ze nebude nikto tolerovat stareho uchylaka, ktoremu sa pacia 10 rocne dievcata alebo zvieratka, v tych pripadoch ide o BEZBRANNE stvory, ktore svoj SUHLAS/NESUHLAS s takymito aktivitami vyjadrit nemozu...Nechapem, to si sa aj zamyslel nad tym, kym si to napisal?
Homosexualita je ina od pedofilia prave v tom, ze do homosexualneho vztahu idu ludia DOBROVOLNE, so suhlasom a su si vedomi toho, co robia...Nikomu svojimi cinmi neublizuju....
Normalne sa mi rozum zastava, ze ides porovnavat homosexuala a pedofila....
a k tomu "A k tomu synovi, neboj sa, ako som písal buzno sa nikto nenarodí, buznou sa človek stane...", len aby si raz nebol prekvapeny....Akoze ako sa clovek STANE homosexualom?
A k tomu porovnávaniu pedofilov a homošov... Ok, obaja súhlasia ALE ide o to že JE TO NEPRIRODZENE A ZVRÁTENE !!! Prečo 70-80rokov dozadu nebolo toľko homošov a lezieb, prečo sa tak nepresadzovali ich zaujmi ??? Vtedy sa to zdalo choré a tých ľudí prenasledovali chytali a väznili - zabíjali. Teraz o 80 rokov je to už """normálne""" ?????????. Ja viem, asi povieš že ľudia boli vtedy "zaostalí a netolerantný" ALE TAKISTO JA POVIEM že z rozprávania starých rodičov viem že sused suseda neobišiel bez pozdravu, mohla si ísť preč a nechať neuzamknutý dom, rozvod bol nemysliteľný, vražda výnimočná...
Ako sa stane človek homošom ??? Jednoducho, poste raz, v jednom okamihu keď má xy rokov si "uvedomí" že ho opačné pohlavie nepriťahuje že sa mu viac páči to jeho pohlavie a že on už asi taký je tak bude homoš. Na nete sa na fórach zaoberajúcich sa touto tématikou a združujúcich takých ľudí dočíta že je to úplne "normálne, super" že to je vlastne len "alternatívny životný štýl" Túto úchylnosť v sebe následne pestuje, nájde si partnera a už je z neho načisto stratená existencia! Odkiaľ to viem ??? No takto to vysvetlil jeden BUZERANT v telke...
Neskutocne milujem, ked mi niekto tuna na fora ide vysvetlovat, ako by som sa JA chovala v akych situaciach a co by som si myslela....Co ty o mne vies prosim ta????Stavim sa s tebou kludne, prave preto, ze moj argument je zalozeny na obojstrannom SUHLASE a male 12-rocne dievca nikdy nebude povazovane za schopne takeho rozhodnutia...
Dalsia vec co zboznujem, je ked sa homofoby ako ty zacnu ohanat tym, co bolo pred 70-80 rokmi.... Mne je to uplne jedno , co kedy bolo, nema to vobec ziadny vyznam DNES, ked mame uplne ine hodnoty...ale no tak dobre, ked sa o minulosti chces bavit, len jednu vec ti na to poviem- pozri sa trosku dalej do minulosti, nie len 70 rokov, a zistis, ze homosexualita bola, ako to ty volas "normalna" a vseobecne akceptovana....
A k tomu poslednemu odstavcu- ano,sam si napisal, si UVEDOMI, ze ho opacne pohlavie nepritahuje...on sa tak uz narodil, a si to UVEDOMI....
12 dievča ??? Od 15 do 12 ďaleko nieje a ber to tak, že ak sa pred 10timi rokmi zdali manželstvá homosexuálov nemožné tak dnes je to už v mnohých krajinách """normálne""". Ako sa pred 10timi rokmi zdala predstava že v Holandsku si kúpiš v pohodke priamo v Obchode jointa nemožná, tak teraz je to.... """úplne normálne""" ! a stačilo len 10rokov. Takže VER TOMU že za 5 - 10 rokov budú 70ročný úchiláci šústať z 12kami OFICIÁLNE !
Minulosť ??? Minulosť nás učí neopakovať staré chyby... a len vďaka tej minulosti si tu môžeme takto písať, môžeš TY, môžem JA vyjadriť svoj názor... ale to už odbočujem... A prosím ťa, kedy to bolo, tá doba keď bola homosexualita "normála" a "akceptovaná" ??? Pokiaľ ja viem, v minulosti sa z nimi nebavili... zabili, zlynčovali a podobne... snáť trochu a v istej miere len to antické Grécko či Rým ale tí už nevedeli "od dobroty" čo zo sebou PRESNE ako je to dnes... a v stredoveku bolo tiež len zopár kráľov a pápežov !!!!! ktorí boli inak orientovaný ale to si mohli dovoliť len vzhľadom k svoju postaveniu...
Uvedomí, ALE tým že to v sebe pestuje to zhoršuje, ak by sa dal na liečenie tak by mu možno ešte pomohli... a koniec-koncov, je jedno oči sa taký narodí alebo "vyvinie", to na veci - že je to zvrátené - nič nemení! Rôzne cesty ale rovnaký cieľ...
@elfer mas moj obdiv a som rad, ze som tu neni na to sam, lebo uz som tieto debaty viedol a boli to strasne hadky a bol som viac menej sam,ale konecne mam podporu a ked vidim, ze je niekto ako ja a tu ich bolo dost tak sa pridam. Drzim ti palce a tvoj nazor je super v tomto,uplne rovnaky ako mam ja. A co je zarazajuce, ze mozno ani hluzar neni buzerant ale ma nazory ako by buzerantom bol a to je na tom to sokujuce,lebo takymto ludom by som ja ani nepovolil mat deti, aby ich k tomu istemu vychovavali ako on a potom im je jedno ci bude dieta homo alebo nie,este bude na to hrdy. Kokotizmus nic ine sa na to neda povedat!