Caute vsetci! O pár tyzdnov zmaturujem, a chcela by som sa íst potom zabavit niekam, ale isla by som na také párty, kde sa mozem poriadne vybláznit. Pocul niekto o niakej super fantastickej, perfektnej zábave?
No toto, to je naozajstná fontána, z ktorej tecie cokoláda! to by som si ochutnala!
Laos1- a ty mi este napís, ze maturita neni dolezitejsia, ako axe party... axe párty bude mozno este aj inokedy, ale ak nezmaturujem, nemozem ist na vysku...
Práve som si pozrela to video s Agatou, a vtedy som si všymla, že na tej Party som bola aj ja, a nebojte sa nie je to pre viššiu tisícku:o) Radšej sa na to kuknite 16.-a uvidíte sami:o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
No, aky mas názor?
» www.stream.cz/video/31/73407-...
Laos1- a ty mi este napís, ze maturita neni dolezitejsia, ako axe party... axe párty bude mozno este aj inokedy, ale ak nezmaturujem, nemozem ist na vysku...
Práve som si pozrela to video s Agatou, a vtedy som si všymla, že na tej Party som bola aj ja, a nebojte sa nie je to pre viššiu tisícku:o) Radšej sa na to kuknite 16.-a uvidíte sami:o)