Objavil som zaujímavý a hlavne veľmi vtipný a pútavý kanál na youtube. Nájdete na ňom zábavné, vtipné ale aj výstižné recenzie na filmy.
Kanál je na adrese: » www.youtube.com/channel/UCAglCc...
"...ruky zvierali neznost do ktorej sa spravil..." DDDDD nedivala som to video len preeklilka nakoniec a lubil sa mi ten plotwist .... ako menej dramaticky ton by som dala a zrychlila ton reci isto.... ale venuj sa skorej tomu (paci sa tvorba videi ze kreslis a do toho rozpravas (ako prejav ma nebavi strasne, ale kazdy niekde zacina) a isto sa venuj radsej tomu ako tie "recenzie" ohrane, nudne, nasilne a uplne radove.
Fakt jeb na recenzie, venuj s atym pribehom, pacilo sa mi to ako napad a aj to rymovanie... len troska poexperimentuj s prejavom a moze to byt zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Kanál sa volá Kaťuša:
Fakt jeb na recenzie, venuj s atym pribehom, pacilo sa mi to ako napad a aj to rymovanie... len troska poexperimentuj s prejavom a moze to byt zaujimave