ale pokiaľ ja viem, tak to nemajú stavať v lese, ale v nezalesnenej oblasti a v pláne je aj výsadba stromov a parkov, teda si nemyslím, že tým príroda niečo stratí...
No z toho čo som čítal tak to majú stavať v prvom a druhom stupni. To znamená že je to mimo TANAPu. Ak to dobre posúdia nie som zásadne proti. Viac mi vadí to že sa ťaží a poľuje aj v tých najchránenejších oblastiach.
1. nie kazdy chce mat na horach lunaparky v zahranicnom vlastnictve, kde zisky odchadzaju z krajiny. a po okoli rozmetane odpadky vdaka rozvijajucemu sa turistickemu ruchu.
2. aj s holinou ma priroda nejaky zamer. to ze niekde nieje zalesnena oblast neznamena, ze tam nieje ziadna fauna a flora.
3. ono sa to nezda ale aj za nase medialne slavne zaplavy si moze clovek svojou cinnostou sam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
čau.
2. aj s holinou ma priroda nejaky zamer. to ze niekde nieje zalesnena oblast neznamena, ze tam nieje ziadna fauna a flora.
3. ono sa to nezda ale aj za nase medialne slavne zaplavy si moze clovek svojou cinnostou sam.