Nedávno som zo srandy dostal žabky - tú obuv, že mi smrdia nohy...
Nikdy som žiadne nemal tak som si ich obul a išiel von. Po pol hodine som to začal ľutovať a po hodine ich vyhodil. Nielen, že každá noha bola 3 krát odretá, ešte aj tam medzi prstam
lebo to je o zvyku. raz ťa odreli, druhýkrát by to už bolo v pohode... mňa tiež prvýkrát odreli tak, že som pomaly ani chodiť nemohla, a aj teraz, každé leto, keď si ich prvýkrát po dlhšom čase obujem, ma trošku oderú. ale potom je to už v pohode.
ja ich nosím celé leto, je to otázka zvyku, to odieranie, to sa mi ešte nestalo ale koža medzi prstami to hej a tak od vtedy nosím také tie bambusové, na ktorých neni hentá vec medzi prstami umelohmotná a neodiera a žiaden problém
asi v tom nevieš chodiť v tom sa nedá chodiť jak v teniskách, že jak veľká voda sa rútiť a nepozerať na to ako chodíš.... mne to nikdy neodieralo nič a som schopná v tom chodiť aj pár hodín vkuse.. len to treba vedieť
z ortopedického hľadiska by sa nemali nosiť, ale nosiť sa dajú - je to len o zvyku... rovnako žena, ktorá celý život behala v botaskách si obula na stuškovú podpätky nadávala - tiež len zvyk
nezvyknem si také kupovať, bo ma tiež oškrú stále. A hnevá ma, že takmer každé sandále sú už s tým dzindzíkom medzi prstami. Ale teraz som si kúpila také žabky, kt. sa dajú nosiť a neoškrú, tak aspoň to, ale nenosím ich často.
pamätám sa keď som mal 1.krát žabky keď som bol menší...v polke cesty som to už nevedel vydržať a normálne som sa rozreval,zosypal a nechcel som (nevedel som) prejsť už ani meter...mal som úplne krvavé to medzi prstami a koža..nebola ma to kvalitne štípalo
no teraz si uvedomujem že ich nosím každodenne..lebo ich mám ako domácu obuv..na doma ich nosím..nevadia mi
a inak nemám rád volnú obuv lebo sa mi brutálne potia nohy (aj ruky) a potom mám na nohách plno špiny,kamienkov,prachu,zeme atď.
Aj mna nesmierne prekvapuje, ze to tak ludia nosia... ja v tom neviem chodit, nuti to nohu zvierat prsty a je to velmi velmi skodlive zo zdravotneho hladiska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nic ine v lete nedam na nohy
Ale ak by to nebola hnusná umelina, asi by ti to tak nevadilo.
no teraz si uvedomujem že ich nosím každodenne..lebo ich mám ako domácu obuv..na doma ich nosím..nevadia mi
a inak nemám rád volnú obuv lebo sa mi brutálne potia nohy (aj ruky) a potom mám na nohách plno špiny,kamienkov,prachu,zeme atď.