@0 och ono to nevidno ,je tam napísané :
Are You in Crisis?
You’re receiving this message because a friend is concerned you may be struggling with an eating disorder. Facebook partners with support agencies to provide resources to people struggling with these issues.
Ďalšie informácie
@kosmiklove ono sa to nelepší XD @jurito len tých najlepších ale prezrela som si všetkých ,ale nikto mi na to nesedí @trdelniiiq jedine ,podľa mňa nič iné nepomôže @tosom moja reakcia bola : seriously ?
@12 plus ono ma to ani neprihlási (takže žiadne preklikávanie mi nepomôže , ale profil mi to nezmazalo XD nač mi je keď sa naň nedostanem ,LOL )
a prihlásiť som ešte neskúšala nepáči sa mi to : "Ways to Get Support " ,keď tam je "Prihlásiť sa " iba ak k nim XD ale ten výber asi sa pôjdem liečiť do Anglicka ,možno tam bdue pekne a možno sa pootm dostanem na fb
toto je tá najabsurdnejšia vec čo sa mi kedy stala -veď prečo si nevylepšiť deň niečím takýmto
inak by ma zaujímalo čo ten daný človek čo ma nahlásil z toho má ,alebo ako ma vôbec dokázal nahlásiť z PPP
@mygate mňa zastihnúť na fb veľmi ojedinele takže XD asi aj pôjdem :happy: @fraintt aj ja,ale zaobišla by som sa aj bez toho... veď to aj ja som pozerala ,že ako ma vlastne nahlásili a ešte bez dôkazov (ani jedna taká lajknutá stránka,ani jedna taká fotka,ani jeden priateľ čo by dával takéto foto ,mám akurát v priateľoch 5zač. modelov ,ale to sú kamoši XD ) @efyks to ja neviem ja nemám ako zistiť kto ma nahlásil :ehm: (pokiaľ viem) @hoperpohroma ešte u človeka ,ktorý PPP určite nemá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Are You in Crisis?
You’re receiving this message because a friend is concerned you may be struggling with an eating disorder. Facebook partners with support agencies to provide resources to people struggling with these issues.
Ďalšie informácie
založ si proste nový profil a prerieď friendlist, kebyže je nejaký friend fakt tak concerned, povie ti to osobne a nehlási to dakam do ústredne
@4 neeeeee
ono sa to nelepší XD
@jurito len tých najlepších ale prezrela som si všetkých ,ale nikto mi na to nesedí
@trdelniiiq jedine ,podľa mňa nič iné nepomôže
@tosom moja reakcia bola : seriously ?
a prihlásiť som ešte neskúšala nepáči sa mi to : "Ways to Get Support " ,keď tam je "Prihlásiť sa " iba ak k nim XD ale ten výber asi sa pôjdem liečiť do Anglicka ,možno tam bdue pekne a možno sa pootm dostanem na fb
toto je tá najabsurdnejšia vec čo sa mi kedy stala -veď prečo si nevylepšiť deň niečím takýmto
inak by ma zaujímalo čo ten daný človek čo ma nahlásil z toho má ,alebo ako ma vôbec dokázal nahlásiť z PPP
Akoby zablokovanie fb riesilo eating disorders
lôôôôôôôôl
viem čo budem robiť dneska
@fraintt aj ja,ale zaobišla by som sa aj bez toho... veď to aj ja som pozerala ,že ako ma vlastne nahlásili a ešte bez dôkazov (ani jedna taká lajknutá stránka,ani jedna taká fotka,ani jeden priateľ čo by dával takéto foto ,mám akurát v priateľoch 5zač. modelov ,ale to sú kamoši XD )
@efyks to ja neviem ja nemám ako zistiť kto ma nahlásil :ehm: (pokiaľ viem)
@hoperpohroma ešte u človeka ,ktorý PPP určite nemá
fb vam pomaly ale isto zacina dost brutalne riadit zivot