ak máš androidový tablet, tak by sa tam mal zadávať mail na kt máš ten tablet regnutý, na mail ti príde správa s linkom cez ktorý si zmeníš heslo aby si mohla tablet znovu používať - len sa treba pripojiť na net k tomu aby to fungovalo ofc.
tak nejak tuším to funguje, aspoň ja som to tak riešila
S velkou pravdepodobnostou ho budes musiet resetnut do factory default.
Ten obnovovaci mail nefunguje. Aspon mne sa to s nim nepodarilo a urcite som zadal vsetko spravne.
Do factory defaults sa vacsinou resetuje tak ze ho vypnes, drzis tlacidlo na zvysenie hlasitosti a potom ho zapnes. Otvori sa ti "specialne" menu cez ktore ho mozes resetovat.
Ale prides o vsetky data!
Na niektorych zariadeniach sa to specialne menu moze otvarat aj inou kombinaciou klaves. Zalezi od znacky tabletu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
tak nejak tuším to funguje, aspoň ja som to tak riešila
Ten obnovovaci mail nefunguje. Aspon mne sa to s nim nepodarilo a urcite som zadal vsetko spravne.
Do factory defaults sa vacsinou resetuje tak ze ho vypnes, drzis tlacidlo na zvysenie hlasitosti a potom ho zapnes. Otvori sa ti "specialne" menu cez ktore ho mozes resetovat.
Ale prides o vsetky data!
Na niektorych zariadeniach sa to specialne menu moze otvarat aj inou kombinaciou klaves. Zalezi od znacky tabletu.