@bibla ale ako to do pekla mozes zabudnut.. .ved to je ak os cislom ja si ho pamatam podla poto mako ho vytukavam... toto sa neda zabudnut. to bude len momentalny vypadok
@5 preboha to je mriežka 6x6 alebo 3x3 sa mi zdá.. zase toľko možností nie je a podľa mňa si dala zhora vľavo uhlopriečne dole vpravo odtiaľ jeden doľava a uhlopriečne hore vľavo a hore vpravo (tip.. )
ja som raz zo dňa na deň zabudol PIN od bankomatovej karty (ktorú som vtedy používal fakt často, aspoň tri krát do týždňa som si vyberal peniaze a tú kartu som mal aj dva roky). odrazu som si na neho nevedel spomenúť
furt iba PIN do mobilu ma napadal, PIN maminej kreditky, a potom keď už som si bol takmer istý že som si spomenul tak aj to bolo zle, lebo som si to pomýlil s posledným štvorčíslím rodného čísla tá informácia je v mojej hllave už úplne pochovaná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@fxx taký obrázok čo pospájaš také bodky a sa ti odomkne mobil
ja tam mám povinne aj bezpečnostnú otázku, čiže by som to vždy určite odomkla
furt iba PIN do mobilu ma napadal, PIN maminej kreditky, a potom keď už som si bol takmer istý že som si spomenul tak aj to bolo zle, lebo som si to pomýlil s posledným štvorčíslím rodného čísla tá informácia je v mojej hllave už úplne pochovaná...