no naposledy som šla z KE na Istrocon a niekde pri Rimavskej Sobote som si spomenula, že som si nevzala permanentku. Čo bol vcelku průser, ale napokon všetko dobre dopadlo, lebo mi ho spolubývajúca poslala poštou a stihol prísť.
ja som raz v autobuse zabudol pracovny notebook ale nastastie ho nikto z uatobudu nezobral a na dalsi den som ho mal naspat zo vsetkm ... keby som take stastie nemal tak by som fajne "zarobil" + unik citlivych dat .. skratka mega pruser
Mne sa nič také nestáva, našťastie. Ale moja rodina, celá ako je, je v tom dobrá. Brat keď ide na intrák do KE, vždy si volačo zabudne, takže musíme posielať balík. A keď sme boli celá rodina dva roky dozadu v KE na promóciach, až tam sme zistili, že oco si doma zabudol oblek. Tak si musel kúpiť nový
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
no hm, mne sa casto stava, ze nieco drzim v ruke a zabudnem na to. niekde to vypustim a potom to uz nemam
no naposledy som šla z KE na Istrocon a niekde pri Rimavskej Sobote som si spomenula, že som si nevzala permanentku. Čo bol vcelku průser, ale napokon všetko dobre dopadlo, lebo mi ho spolubývajúca poslala poštou a stihol prísť.