Moje nulové vedomosti sa zase ukazujú, tak vás žiadam o radu.
Zverejnila som na jednom serveri pár článkov, nikto o tej stránke z mojich známych nevie, písala som o nich. A vedia moju prezývku, pod ktorou som tam prispievala. Dnes som tú prezývku za
ak si clanky zmazala casom u indexu Google zmiznu tak aj tvoje prispevky ak si ich zmazala. V pripade, ze ak chces svoju web stranku zviditelnit teda chces aby ju zacal google indexovat musi na nu viest nejaky externy link napr. z katalogov.
jednoduch povedane: ak si vsetko zmazala a google si to vsimne vyhodi ich z indexu casom. V cache mozu ostat dlhsie, ale tiez casom zmiznu. Moze to trvat mesiac no i tri. Neckaj zaidnu rychlovku no moze to byt i o dva tyzdne. Vsetko zalezi od sily webu.
@wewo ono sa to tyka aj stranky, moze to byt dva tyzdne, pri niektorych menej, pri niektorych viac. napr. ked je to na hlavnej stranke birdzu a zmaze sa to z hlavnej stranky, tak to google zaindexuje po par hodinach, ale cim menej navstevovana/menej casto menena stranka (obsah, nie dizajn), tak tym menej casto ju indexuje
hlavnu reindexaciu robi google raz za mesiac. takze "v pamati" to bude minimalne mesiac. ci a ako dlho to udrzuju aj potom ti neviem teraz na isto povedat.
@tomas birdz je natom dobre, pretoze ma mnozsvo backlinkov a teda je dost pozorovany googlom. Napr. raz som si vsimol, ze moj blog uz zaindexoval po 15 minutach co je dost bomba.
@Kvimbi s tymto by som az tak uplne nesuhlasil. V cache to mesiac urcite nebude.
@tomas no a je to vskutku zaujimave pretoze tie backlinky nie su moc autoritativne. Birdz ich ma dako 33 000 (btw zaujimave ze prvy spatny link z webiek na ktory som natrafil je tvoja webka a hned za nou som ja
zaindexovanych ma google cez 3 000 000 stranok na birdzi co je dooost
a by si sa cudoval, kde vsade su blogy tunajsich uzivatelov uverejnene
@Jeko nie, nehanbím, ale ak by si o sebe prečítali niektorí ľudia niečo, pochybujem že by sa im páčilo, že s ich správaním mám problém. Keď im to vravím ma nepočúvajú, a ich reakciou na to, keby si to prečítali, by bolo poohováranie ma pred celou Bratislavou Takže, nie nehanbím, ale nestojím o také zhodenie mojej osoby...
@Hajzelodkosti aha... no mne príde na tú stránku asi 15 ľudí denne...tak...nič moc nečakám...z komentárov som pochopila, že google skôr zmaže z histórie (alebo niečoho takého... nejaký web s 10000 denne než 20, hej?
@Rainbow237depression to nie je tak presne lebo google nemaze nic len to odstrani zo SERPU ale to je zlozite proste ano ber to tak, ze raz to zmizne a hotovo
Nemusí. Google je fičúr a občas is "cachuje" obsah stránok. Tzn. že ak si zmeníš obsah stránky, prípadne ju vymežeš, vo vyhľadávači sa pri tvojej stránke zobrazí položka "Cached". Po kliknutí na "Cached" sa používateľovi zobrazí daná stránka v čase pred zmenou obsahu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@Kvimbi s tymto by som az tak uplne nesuhlasil. V cache to mesiac urcite nebude.
zaindexovanych ma google cez 3 000 000 stranok na birdzi co je dooost
a by si sa cudoval, kde vsade su blogy tunajsich uzivatelov uverejnene
Tak mi ostáva len čakať...asi.