pamatate sa na niekoho koho sme mali radi a teraz o nom nie je pocut napr MAJSTER N Ibi Maiga alebo jožo pročko uragan? dobre nemusite ich mat radi ale na kom sme si ulietavali niekedy AJ DEde moze byt napr.
myslim ze vsetko co ste sem dali si pamatam sak to boli naj casy dnes uz v tv su na 90% kktiny uplne 90te roky a teda aj tie 10te tohto storocia este zo zaciatku to bol vrchol SK aj CZ tv sceny dnes uz so to len drbnute reality show zahranicne a fakt len minimum toho pozeratelneho sa zachovalo alebo pribudlo nove
jedine co vobec netusim co je je to bzz co to bolo ? @jarmulkazidan
@torpedo08 zoznamka, ktorú moderovala petra bernasovská...chalan alebo baba si v nej vždy vyberali z trojice potenciálnych partnerov a keď sa im niekto z nich nepáčil, tak ho "vybzučali", preto aj to bzzz
@highvoltage aká romantikuš fotka ale ni, no dobre, toto boli srdcové, ale chlapec sa pýtal na bzzz...a tam sa taktiež zoznamoval jednotlivec s tromi "partnermi"... na markíze to chodilo niekedy v jej začiatkoch vysielania... v prvom kole sa tam ľudia predstavovali v krátkosti len za plachtou, takže bolo vidieť len ich siluetu... a všetko tam boli zväčša také mladšie ročníky... nič ti to nehovorí? pozerala som to aj nete, len sa mi nedarí nájsť slovenskú verziu, tak aspoň pre predstavu:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A Ela Hop!
KAKAO bolo dobre a potom po kakau chodila taka sutaz kde deti spievali
Ja som to nikdy nemal extra rád ale ... možno niekto mal
jedine co vobec netusim co je je to bzz co to bolo ? @jarmulkazidan
To boli Srdcové záležitosti !
No ved to som myslel
Ja iba srdcové som pozeral v Nedeľu to chodilo a bol to super
@highvoltage srdcove zalezitosti si pamatam to bol hit ! a to vlastne ani nebolo tak davno myslim ... naj bolo toto
Poznám ale ešte niečo zaujímavejšie , volalo sa to Rande a chodilo to na Nove
» www.mojevideo.sk/video/22c70/rel...
Ta prvá !!!
Kakao
Elá Hop!
Bzzzzz!
Maxi Hra