Ahojte. Zaujímalo by ma ako sa vám najlepšie zabúdalo na niakú zlú spomienku alebo napr. na niakú osobu a tak ďalej . Proste čo vám nejlepšie pomáha v tom nemyslieť na tú osobu , vec , zážitok a tak...
alebo rozmýšlam o tom. rozmýšlam veľa. sama na hory, celé dni sa niekde túlam, načerpávam novú energiu z prírody a stále to mám v hlave. po nejakom čase sa s tým zmierim a ak si na to náááhodou niekedy spomeniem, tak už len s úsmevom na perách...
najviac mi spomienky drzia fotky. mam tendenciu zabudat dost vela, skoro vsetko. tak zmazem fotky a konverzacie a presviedcam sa, ze nikdy nic nebolo a len sa mi to snivalo.
@scarheart12 Keďže nevieš tak ja ti poviem. Napíš: Nestrácajme čas a poďme zresetovať hlavy vyrazíme niekam a niečo podnikneme Len neviem prečo mám slabosť pre redheadky normálne mi stúpne tep pri pohľade na tvoje vlasy...
vymazat telefonne cislo, unfollow na fb a jebat na to. ono to casom aj tak prejde respektive sa objavi nieco dolezitejsie. plus klasicka sebakontrola ze nie nejdem na toto mysliet
@scarheart12 myslim ze cim viac sa snazis na nieco nemysliet, tym viac na to mysliet budes
ale asi ta nepotesim:
skolske vedomosti sa zabudaju velmi lahko, ale na osobu alebo zlu spomienku sa da zabudnut len velmi tazko, ak vobec. pretoze to vazne zasahuje do tvojho zivota, moze to ovplyvnit celu tvoju buducnost.
mozes skusit co najviac zamestnavat svoju mysel niecim inym, a dufat ze to casom prejde
hm, čas + prelínanie myšlienok, (ľudí) a zážitkov cez tie na ktoré som nechcel už viac myslieť ... nedá sa to odstrániť úplne ale dá sa to zmenšiť a o dosť
čím viac sa na niečo/niekoho snažíš zabudnúť, tým viac si to stále pripomínaš Proste choď ďalej a čas to vyrieši. Tiež som myslela, že to nejde ale po 6 mesiacoch sa konečne dávam do poriadku Ale tak nemusí to byť taká dlhá doba samozrejme
Ja sa nikdy nesnažím na niekoho zabudnúť, iba sa snažím vyrovnať s tou situáciou, nech je akákoľvek. Je to omnoho lepšie,ako sa snažiť zabudnúť na človeka, na ktorom ti záležalo.
@janehoda viem viem ze sa ťažko zabúda na ľudí alebo na spomienky a tak aj ja mám na to svoje metódy ale niekedy prestávajú zaberať tak sa chcem informovať že aké majú iní a tak že vyskúšam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo rozmýšlam o tom. rozmýšlam veľa. sama na hory, celé dni sa niekde túlam, načerpávam novú energiu z prírody a stále to mám v hlave. po nejakom čase sa s tým zmierim a ak si na to náááhodou niekedy spomeniem, tak už len s úsmevom na perách...
Takže, asi tak som sa s tým vyrovnal.
schade, tut mir leid )
ale myslím že zaujímavá činnosť by pomohla
Ak mám čas sa zaoberať zlými myšlienkami, musím ten čas rýchlo využiť inak.
ale asi ta nepotesim:
skolske vedomosti sa zabudaju velmi lahko, ale na osobu alebo zlu spomienku sa da zabudnut len velmi tazko, ak vobec. pretoze to vazne zasahuje do tvojho zivota, moze to ovplyvnit celu tvoju buducnost.
mozes skusit co najviac zamestnavat svoju mysel niecim inym, a dufat ze to casom prejde