Ktorá nemá žiadnych kamarátov iba pár chlapov z pokecu čo ju chce pretiHnut keď je na verejnosti stále tuka do telefónu a polku života prežila na FB a instagarame o živote nič nevie zato pozna naspamäť všetky serialy
to znie ako zrkadlový odraz mňa v tých v zásade nepodstatných vlastnostiach.
čiže je inteligentná? dá sa s ňou porozprávať o veciach? zaujímajú ju veci? má príjemnú povahu a atmosféru? to by rozhodlo.
a potom je ochotná sa aspoň pokúsiť zúčastňovať života? vieš, že čo je dôvod že o ňom nič nevie, či to že nemá záujem, alebo proste nevie ako sa zapojiť.
a podobne. proste tie veci čo si vymenoval nehovoria takmer nič.
Nie, pripadala by mi divna. Veď ani nežije. Neviem čo by som s nou robil, keby sa nedala vytiahnut normalne do spoločnosti. Asi by som sa unudil s takou.
Neviem či toto je dôvod na nechodenie s niekým, ja ako introvet mám tak 5 kamarátov s ktorými idem niekam raz za mesiac, inak moj sociálny život spočíva len v tréningoch pár krát za týždeň a práca/škola To ťukanie do telefónu by ma ale asi štvalo keby to robí stále A to že nevie nič o živote? Ja mám 21 a tiež neviem nič o źivote, keď chceš nejakú čo "vie niečo o živote" nájdi si 55 ročnú
Ktorá nemá žiadnych kamarátov, to by mi len vyhovovalo, pretože tiež poriadne žiadnych nemám, tak by sme mali aspoň čas na seba.
Ale už to že je vkuse na mobile, s bohviekým si píše cez pokec, cez fb, strieľa svoje fotky na instagram (ktorý ja mimochodom ani nemám) tak to by mi prekážalo.
@miki_snark lenze po par mesiacoch by mohol nastat ponorkovy syndrom. Ked je jeden z partnerov spolocensky a komunikativny tak sa to este da ako tak vydrzat. Ale ked su dvaja na tom rovnako tak si po nejakej dobe budete liezt strasne na nervy.
Ešte pred asi 4-5 rokmi som aj ja taká bola, až na pokec a seriály, tiež úplný nolifer vkuse zavesený na mobile píšuci si s online ľuďmi. Som naozaj rada, že môjho muža to neodradilo, a zároveň, odkedy som s ním, žijem úplne inak
@xxar3s Ja som extrovert a strašne živý človek, to nie je že by som bol uzavretý a za to nemal priateľov, ja som len úprimný a kvôli tej úprimnosti odomňa ľudia odchádzajú (každý má radšej milé klamstvá ako blbú pravdu, že jo)
Takže mne by priateľka čo nemá kamarátky len vyhovovala, akurát už tá druhá stránka že by sa venovala viac sociálnym sieťam než mne, tak to by mi prekážalo.
@miki_snark ja som tiez extrovert casto som arogantny a poviem rovno do huby co si myslim (aj ked niekedy sa zase oplati byt diplomat alebo si zahryznut do jazyka) a kamaratov mam vela. Takze problem bude asi v niecom inom nie v uprimnosti. neviem ci si mal taku melancholicku nespolocensku zenu ja hej a stale som z nej bol v pici s nervami... Ak ma zena malo kamaratov vacsinov to ma taky dovod ze sa s nou jednoducho neda vydrzat niekedy mozno aj ine dovody ale ja si na take veci uz davam pozor "psychickych upirov" vo svojom zivote naozaj nepotrebujem.
@xxar3s Melancholickú ani nie, ale schizofreničku a tiež to nie je bohvie čo keď ju musíš vkuse uisťovať že nie, nikto nás neodpočúva cez skype, nie, nikto iný si nečíta SMSky čo mi napíšeš... a podobne. Šlo to dosť na nervy ale dalo sa, aspoň na tých sociálnych sieťach nebola lebo sa bála že jej niekto hackne účet.
@miki_snark tak to ta obdivujem, ale henta melancholicka tiez nebola uplne kompletna... zeny maju asi nejake predispozicie na psychicke poruchy, preto si treba davat dobry pozor s kym si zacnes - ak si nechces urobit zo zivota peklo.
ak by vedela prať, variť, piecť koláčiky a upratovať, zrejme by som pouvažoval, prípadne by som vyžadoval nejaký super menu aj s dezertom, aby som videl, že nekecala...
Nás introvertov sa báť nemusíš. Väčšina nie sme psychopati ani melancholici. Tu sa jedná vážne o príčinu, čo to jej správanie spôsobilo. Možno sa len bojí ľudí, lebo má s nimi zlé skúsenosti. väčšina z nás, introvertov si prežila peklo. To neznamená, že nežijeme. Ale vážne. Prečo sa o ňu vôbec zaujímaš, keď ti na nej prekáža to hlavné- to, kým je? A má ona vôbec záujem?
Problem by nebol začať ale po čase by si sa s nou podla mna strašne nudil ked nikde inde by nechodila len z tebou to je ako chodiť s babou z tej istej triedy ale práce máš ju stale na očiach všetko vieš nemáte si potom čo povedať :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
čiže je inteligentná? dá sa s ňou porozprávať o veciach? zaujímajú ju veci? má príjemnú povahu a atmosféru? to by rozhodlo.
a potom je ochotná sa aspoň pokúsiť zúčastňovať života? vieš, že čo je dôvod že o ňom nič nevie, či to že nemá záujem, alebo proste nevie ako sa zapojiť.
a podobne. proste tie veci čo si vymenoval nehovoria takmer nič.
tiez nemam zivot, akurat ani tych honcov na pokeci
Ale asi nie.
Ale už to že je vkuse na mobile, s bohviekým si píše cez pokec, cez fb, strieľa svoje fotky na instagram (ktorý ja mimochodom ani nemám) tak to by mi prekážalo.
Takže mne by priateľka čo nemá kamarátky len vyhovovala, akurát už tá druhá stránka že by sa venovala viac sociálnym sieťam než mne, tak to by mi prekážalo.
@miki_snark tak to ta obdivujem, ale henta melancholicka tiez nebola uplne kompletna... zeny maju asi nejake predispozicie na psychicke poruchy, preto si treba davat dobry pozor s kym si zacnes - ak si nechces urobit zo zivota peklo.