a nemozem nabrat objem cez prsia, tak sa chcem spytat ci by mi nepomohla hormonalna antikoncepcia, niekde som cital ze to kulturistom pomaha, za normalne odpovede vopred dakujem
Chlape tebe musí dobre jebať, keď si myslíš takúto totálnu pičovinu. Nechceš sa rovno preoperovať na ženu a dať si silikónové implantáty? Alebo si ich daj rovno teraz, alebo začni do seba jebať opičie gény, alebo začni si pichať synthol, ale fakt, seriózne, človek sem príde doobeda a hneď mu jebne do očí takáto totálna pičovina, čakal som, že to píše nejaký 14 - 15 ročný kokot, čo chce byť po 2 mesiacoch nabúchaný ako Švarceneger, ale keď som zbadal ten tvoj nick, tak som si uvedomil "aha kokot, hen, už zase, kurva tam". Ale ak máš fakt 31 rokov, mi ťa je do piče fakt, že ľúto, alebo sa priznaj so svojim pravým vekom, lebo toto vôbec nepovažujem za normálne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale nie, pravidelné užívanie HAK vraj môže u žien viesť k zväčšeniu mliečnej žľazy a tým pádom aj prsníkov...
s tymi kulturistami je to ale totálna kravina, ale ak si nás chcel pobaviť...
ja som zase počula, že prsia vraj rastú z kuracích pŕs a zo sóje, lebo obsahujú veľa estrogénu, ale nie také mužné no...
filip.....
sestra moja v tomto prípade ide o myšlienku, vyrieknutu na nezmyslenú otázku...
treba rozlišovať čo je hriech a čo ponaučenie .......filip
nie, pomôže mu synthol a kladivo.
@kain80 a vieš čo, skús, možno ti zníži libido tá antikoncepcia a prestaneš s tými tvojimi úchylnými hovadinami
darwin award inc
Trošku naivny ... Normalnej odpovede sa tu nedočkáš
ináč ..
ja 5rokov a akoze silny som, ale valy su.. nejsom kulturišta