tak jj, my vieme urcite najlepsie, ako to dotycny s tebou mysli. s tym, ze sa s nim o tom otvorene porozpravas, urcite nic nedosiahnes, tak radsej daj na rady birdzakov, ktori nepoznaju ani jedneho z vas.
bola som s clovekom, ktory oficialne nebol slobodny. klamal mi o tom, ako prebiehal rozvod, resp. ze nejaky rozvod vobec bol
obcas sa zeny v zivote takto popalia. aspon uz vieme, ze nikdy viac.
keby si zase hladam typka a zenaty mi tvrdi, ze sa rozvadza, tak by mi musel ukazat papiere, inak by nic nebolo. aj vcera na reddite som sa s jednym typkom v nejakom fore bavila, ktory svato-svate tvrdil, ze su s manzelkou oddeleni a ze sa idu rozviest a ze on pritom normalne chodi na rande. spytala som sa ho, ci uz podal navrh na rozvod, odpovedal, ze nie. taki ludia su spodok spodku.
Ja nechapem ludi ktory su vo vztahu a klamu o tom alebo si hladaju este niekoho ineho..proste ked nie som vo vztahu stastny tak to treba riesit, bud sa pokusit to zachranit alebo sa rozist... A clovek co vedome ide do vztahu so zadanym mi pride fakt naivny (teda ak to nie je polygamia o ktorej vedia obaja partnery).
nie a vobec, existuje niekto tak naivny ze ked niekomu preberie partnera ze mu potom v buducnosti bude verny a nestane sa mu presne to iste ? absolutne nepouzitelne typy do zdraveho vztahu
Nie, nikdy. Pokiaľ by on chcel , tak by som si o ňom robil názor. Pretože najprv logicky musíš skončiť jeden vzťah a až potom začať druhý. Keď niekto povie že je zadaný, je to proste - the end.
to znie ako keby som to mal vyhľadávať Nevyhľadávam to, ale pokiaľ by som mal crush, áno. A nepríde mi to ako "starať sa do vzťahu iných". Rozhodne by som chcel, ak by to bolo vzájomné, aby sa predošlý vzťah ukončil.
a to také, že sa to môže stať i mne - určite je to nepríjemné, no nechcel by som aby môj partner ostal len pri mne z nejakého pseudo-morálneho presvedčenia. Rovnako si nemyslím, že partner je človek ktorého vlastním, práve naopak - niekto s kým hlbšie zdieľam emócie, posúvam sa dopredu,
Vzťahy nie sú predurčené zotrvať navždy, a nie som detinský ani naivný aby som to od partnera čakal. Je pár príkladov, kedy to vydržalo celý život, no to sú zriedkavé výnimky kedy dotyční museli mať istú úroveň prispôsobovania sa, tolerancie + reálne dôvody prečo v tom zotrvať ako majetok/deti. Je to teda prežitok a dôvod, prečo v minulosti ľudia boli v manželstvách dlhé roky, no to neznamená, že to bolo lepšie/horšie.
Keby to je fakt zenska mojich snov a videl by som, ze sa im to uz serie, mozno aj hej, nebudem sam navzdy, zas tak az mi zeny nepadaju k noha...
Lenze, ked mne sa typek sral do uz sice rozpadajuceho sa vztahu, ktory trval ale 5 rokov a bolo to moje citlive miesto, tak posluzil ako boxovaci mech, kedze som emocne labilny a hrdo to mam uz aj na papieri. Takze asi som pokrytec, ale dokazem sa vcitit do tej tretej osoby a ak by to nahodou zobral zle, tak za 1.) mozno si budem zbierat zuby, za 2.) mozno ho tym emocionalne zlozim. Ale okolo ma su dnes uz len same povrchne vztahy kde ide len o seks a prachy a o tu pychu ze "mam niekoho" a vobec to ludi ani netrapi ze kto to je... Takze len velmi vynimocne za istych okolnosti. Mal som uz tu cest prebrat holku chlapcovi (nevedome) a vlastne ma to potom mrzelo a aj sme sa rozisli...
Ak by som poznal dôvody toho prečo je to tak tak by mi to bolo jedno. Nikdy človek nevie do čoho sa dostane a aj tí, ktorí tu píšu, že by ,,nikdy,, to, alebo ono, tak podľa mňa by zmenili názor ak by zažili niečo podobné, ako som zažil napríklad ja.
Ak by sa jednalo len o poblúznenie a zavádzanie partnera, tak s takým človekom by som nikdy nechcel nič mať. Ale čo to znamená vlastne nevera. treba bližšiu špecifikáciu, pretože najskôr nie som dosť inteligentný a takto všeobecne mi to nejde. Ak je niekto v manželstve, alebo má partnerku oficiálne, tak by nemal s nikým iným nič mať, ale vezmite si situáciu, že napríklad rozvod trvá veľmi dlho 2 -5 rokov a stále sú tí ľudia manželmi, takže v podstate ak si niekoho nájdu, tak je to stále nevera nie?
akože, už som sa bozkávala so zadanými, ale nič viac..brala som to tak, že dotyčný to asi nemá vo vzťahu ok a mne to môže byť fuk..no na druhej strane mať takéhoto partnera je rozhodne napeachu..
Nie, aj keby som ho neviem ako moc ľúbila, tak by som sa medzi ich dvoch neplietla. Aj keby to nemá vo vzťahu ok, tak by som radšej počkala kým si vzťah dorieši do konca a potom niečo skúšala ale ja osobne by som sa necítila dobre s vedomím, že sa pletiem niekomu do vzťahu. Či už by bol ten vzťah v poriadku alebo nie.
uz som to urobila a neviem ci by som to robila v buducnosti, lebo je to z roznych dovodov nerentabilne, ale nevylucujem to. a nemam rada ten nazor ze takyto clovek nici druhym ludom vztahy. ak sa rozhodne zadany clovek podviest partnera/rku, tak je to proste jeho rozhodnutie, nebol do toho donuteny tretou osobou. bolo by fajn si byt polovickou aspon natolko isty ze ked ho niekto zacne balit, nepodvedie ma hned.
ale jako, uz by som sa do toho nepustala, az na nejake krajne pripady- ze by som ho fakt vnimala ako perfect match. a uz toboz nie zenaty clovek, lebo je to celkom sebadestrukcne cakat ci sa teda rozidu alebo nie alebo ako.
kazdopadne, vnimam to ako nanic riesenie z nepraktickeho, nie nemoralneho hladiska.
Ocitla som sa v takejto situácii pred troma rokmi, môj súčasný vzťah vlastne vznikol štýlom, že sa mi do predošlého vzťahu "votrel" niekto tretí Nikoho som však neklamala, nevodila za nos a hneď, keď som zistila, že tie pocity sú obojstranné, tak som predošlý vzťah ukončila.
Nie je to príjemná situácia ani pre jednu zo zúčastnených strán, no som toho názoru, že ak má vzťah dvoch ľudí skutočne pevné základy a je v ňom všetko v poriadku, tak ho zásah nejakej tretej osoby nezničí.
V tomto som disciplovaný a môže mi neviem ako chýbať baba a vzťah a môže byť aj akokoľvek pekná, ale nie ...nemám na to ani povahu byť zákerný ...radšej sklopím ramená a poviem si čo už narobím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale ta sak rozpravaj s nim, pytaj sa ho na com si ako si to predstavuje co chce robit dalej atd?????????????
obcas sa zeny v zivote takto popalia. aspon uz vieme, ze nikdy viac.
keby si zase hladam typka a zenaty mi tvrdi, ze sa rozvadza, tak by mi musel ukazat papiere, inak by nic nebolo. aj vcera na reddite som sa s jednym typkom v nejakom fore bavila, ktory svato-svate tvrdil, ze su s manzelkou oddeleni a ze sa idu rozviest a ze on pritom normalne chodi na rande. spytala som sa ho, ci uz podal navrh na rozvod, odpovedal, ze nie. taki ludia su spodok spodku.
a to také, že sa to môže stať i mne - určite je to nepríjemné, no nechcel by som aby môj partner ostal len pri mne z nejakého pseudo-morálneho presvedčenia. Rovnako si nemyslím, že partner je človek ktorého vlastním, práve naopak - niekto s kým hlbšie zdieľam emócie, posúvam sa dopredu,
Vzťahy nie sú predurčené zotrvať navždy, a nie som detinský ani naivný aby som to od partnera čakal. Je pár príkladov, kedy to vydržalo celý život, no to sú zriedkavé výnimky kedy dotyční museli mať istú úroveň prispôsobovania sa, tolerancie + reálne dôvody prečo v tom zotrvať ako majetok/deti. Je to teda prežitok a dôvod, prečo v minulosti ľudia boli v manželstvách dlhé roky, no to neznamená, že to bolo lepšie/horšie.
Lenze, ked mne sa typek sral do uz sice rozpadajuceho sa vztahu, ktory trval ale 5 rokov a bolo to moje citlive miesto, tak posluzil ako boxovaci mech, kedze som emocne labilny a hrdo to mam uz aj na papieri. Takze asi som pokrytec, ale dokazem sa vcitit do tej tretej osoby a ak by to nahodou zobral zle, tak za 1.) mozno si budem zbierat zuby, za 2.) mozno ho tym emocionalne zlozim. Ale okolo ma su dnes uz len same povrchne vztahy kde ide len o seks a prachy a o tu pychu ze "mam niekoho" a vobec to ludi ani netrapi ze kto to je... Takze len velmi vynimocne za istych okolnosti. Mal som uz tu cest prebrat holku chlapcovi (nevedome) a vlastne ma to potom mrzelo a aj sme sa rozisli...
Ak by sa jednalo len o poblúznenie a zavádzanie partnera, tak s takým človekom by som nikdy nechcel nič mať. Ale čo to znamená vlastne nevera. treba bližšiu špecifikáciu, pretože najskôr nie som dosť inteligentný a takto všeobecne mi to nejde. Ak je niekto v manželstve, alebo má partnerku oficiálne, tak by nemal s nikým iným nič mať, ale vezmite si situáciu, že napríklad rozvod trvá veľmi dlho 2 -5 rokov a stále sú tí ľudia manželmi, takže v podstate ak si niekoho nájdu, tak je to stále nevera nie?
ale jako, uz by som sa do toho nepustala, az na nejake krajne pripady- ze by som ho fakt vnimala ako perfect match. a uz toboz nie zenaty clovek, lebo je to celkom sebadestrukcne cakat ci sa teda rozidu alebo nie alebo ako.
kazdopadne, vnimam to ako nanic riesenie z nepraktickeho, nie nemoralneho hladiska.
Nie je to príjemná situácia ani pre jednu zo zúčastnených strán, no som toho názoru, že ak má vzťah dvoch ľudí skutočne pevné základy a je v ňom všetko v poriadku, tak ho zásah nejakej tretej osoby nezničí.