Mne asi už týžden čo sa ochladilo, ako proti tomu bojujete inak sa mi to nestáva a ak to takto bude celú zimu obávam sa že budem plešatá lebo to nevydržím ... Môže to byť napr.z masky ? robím si z kokosového oleja 100% bio...
"Dôvodom je chladný vzduch, ktorý vlasy oberá o vlhkosť. Vlasy sa bez potrebnej hydratácie vysúšajú a nabíjajú nepríjemnou statickou elektrinou. " že vraj žĺtok zmiešaný s olivovým olejom pomáha vlasy dostatočne hydratovať..
čo sa mňa týka, nikdy nepochopím, ako môžem mať vlasy zároveň suché, dehydratované a k tomu rýchlo sa mastnejúce. privádza ma to do šialenstva a tiež mi elektrizujú. ani moja drevená kefa nepomáha
@drobec186
Mne to už začalo.. počas toho obdobia si umývam vlasy so šampónom z Amwayu Satinque a rovno aj kondicionér tej istej značky. Neviem prečo ale mne účinkuje len toto.
V tejto súvislosti som si spomenul na jeden vtipný zážitok, ešte z čias ZŠ. Na telesnej sa mi prihodilo, že som bol plne zelektrizovaný - t.j. zakaždým, keď sa ma niekto dotkol, tak ma mierne zatriaslo (od elektriky pochopiteľne). Každý jeden dotyk, každý jeden kontakt voči mojej osobe KÝMKOĽVEK dopadol tak, že mňa i dotyčného(ú) kopla elektrika Toto trvalo asi 10-15 minút, potom to skončilo.
Normálne som nemohol ani hrať futbal, lebo by ma furt jebali elek. šoky
ja som si myslela, že v zime elektrizujú len keď nosím čiapku (preto ju nennosím , alebo keď mám na sebe 300 svetrov, nie že to robí chladný vzduch
och, ale teraz mám také nakokot vlasy, že aj kebyže elektrizujú, tak oproti tomu, jaké sú nakokot by to bola úplne zanedbateľná vec
@kajs ba, je to zimou, lebo vlasy su vtedy suchšie oslabené dehydratované zato ta elektrina v nich som sa dočítala na webe no a teraz aj tu drevená kefa nie je bohvie čo aj ja mám
@die mala by si niekedy čítať etikety do konca , ja mám purity vision kokosový olej, no ak cez víkend nikde nejdem jebnem si ho sobotu večer zmyjem v nedelu, ak idem dakam zariadim si to tak, že aspon 3hodiny musím byť doma kvoli tomu aby som si ho dala, takže napr v nedelu o piatej už nikam nejdem jebnem si ho kým nejdem spať potom zmyjem a spím, asi takto.....postup, umyjem vlas iba čistou vodou poriadne ich vyžmýkam len rukami uterak popri nich len prejde potom šmarím olej votriem všade, dam vlas do gumičky, do sáčku, uteráku a učinkuje ...
@drobec186
Značka Amway je známa a je na trhu docela dlho, jej výrobky sú kvalitné a radia sa medzi top 10 na svete. Ale od toho sú aj ceny no.. a taktiež to kúpiš nie len tak hocikde ale cez nejakého človeka, čo to robí. Ale ja som nič lepšie nenašla.
@nicoolka aha nepoznám nikdy som nepočula, ale tak ak medzi top 10 tak ceny musia byť brutál ... ti nič iné nepomáha? to môže byť tým že je ti asi ozaj dobré
@drobec186
Treba poskúšať, možno existuje aj niečo dostupnejšie ale neviem kde by som začala hento je už také overené ale tiež by som prijala niečo lacnejšie. Ale neviem čo lebo každému napríklad zaúčinkuje niečo iné.. ale raz dávali reklamu v telke že šampón na elektrizujúce vlasy.. .. a vôbec som nezachytila čo to bolo a už som tú reklamu nevidela takže asi to bola moja halucinácia. Možno pokukať gúgl..
@nicoolka neviem aký bol v reklame nepostrehla som ,, tak ako nechystám sa skúšať nič z drogérky ani inakade, len proste čím to je som chcela vedieť ja si už poradím mám dve masky a viem že ked si zmyjem tak prvý den potom je super elektrika nikde ale ked už idem na 2 a 3 den do školy ráno zima tak prídem domov vtedy to už vidím aj cítim lebo sa cestou ochladia dehydratujú z tej zimy vysušia a zato mi to vzniká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
čo sa mňa týka, nikdy nepochopím, ako môžem mať vlasy zároveň suché, dehydratované a k tomu rýchlo sa mastnejúce. privádza ma to do šialenstva a tiež mi elektrizujú. ani moja drevená kefa nepomáha
Mne to už začalo.. počas toho obdobia si umývam vlasy so šampónom z Amwayu Satinque a rovno aj kondicionér tej istej značky. Neviem prečo ale mne účinkuje len toto.
Normálne som nemohol ani hrať futbal, lebo by ma furt jebali elek. šoky
och, ale teraz mám také nakokot vlasy, že aj kebyže elektrizujú, tak oproti tomu, jaké sú nakokot by to bola úplne zanedbateľná vec
Značka Amway je známa a je na trhu docela dlho, jej výrobky sú kvalitné a radia sa medzi top 10 na svete. Ale od toho sú aj ceny no.. a taktiež to kúpiš nie len tak hocikde ale cez nejakého človeka, čo to robí. Ale ja som nič lepšie nenašla.
Treba poskúšať, možno existuje aj niečo dostupnejšie ale neviem kde by som začala hento je už také overené ale tiež by som prijala niečo lacnejšie. Ale neviem čo lebo každému napríklad zaúčinkuje niečo iné.. ale raz dávali reklamu v telke že šampón na elektrizujúce vlasy.. .. a vôbec som nezachytila čo to bolo a už som tú reklamu nevidela takže asi to bola moja halucinácia. Možno pokukať gúgl..
ale kedysi som ich cez zimu mávala strašne rozlietané