Caute..veľmi sa mi páči jedno dievča z nasej triedy, vždy sa porozpravame,zasmejeme sa je uplne v pohode ale viem onej ze je to taka vymetacka barov, kazdy vikend je na nejakej diskoteke. Ma povest takej radodajky. Co s nou?
@frez od 16 sa da v pohode ak si tí ludia sadnu a ak su uz na urcitej mentalnej urovni..moj kamos je so svojou frajerkou asi od 15tich ci jak a su spolu uz cez 8 rokov
máš 16, a predpokladám že aj ona... ja by som si to ešte overila, či je ozaj radodajka, hovoriť sa to o nej môže ale nemusí to byť pravda.. ,.. a ak je tak jeb na ňu, buď dostane rozum a prestane s tým časom, alebo ruky preč od nej.. poznám také p*čky, a potom ležia po nemocniciach a liečia sa z toho čo pochytali
@risha ak ju máš šancu spoznať naživo a spraviť si o nej vlastný názor (čo máš), tak kašli na to čo o nej hovoria ostatní, sprav si na ňu vlastný názor a riaď sa ním... a príde mi divné že toto vôbec niekomu treba písať.
Ak vieš, že je taká a ty taký nie si, vykašli sa na ňu. Ale ožno sú to len reči... spýtaj sa jej. Ja by som to urobila. Bežne sa chalanov pýtam na také veci, urýchli ti to urobenie si obrazu o tej osobe.
Ak vieš, že je taká a ty taký nie si, vykašli sa na ňu. Ale ožno sú to len reči... spýtaj sa jej. Ja by som to urobila. Bežne sa chalanov pýtam na také veci, urýchli ti to urobenie si obrazu o tej osobe.
vymetať bary a diskotéky a mať povesť radodajky v patnástich?šestnástich ? chcela som sa jej zastať ale viac by ma zaujímalo ako je niečo také vôbec možné v tom veku ak sa o nej hovorí pravda no dobre.. v každom prípade radodajka je veľmi zaujímavé slovo prosto má rada sex..a keď nemá niaký vzťah tak na tom nevidím nič zlé... i keď v šestnástich ?! wtf dôležité je že nevieš aká môže byť keby ten vzťah mala ( i keď zase musím pripomenúť vzťah v 16tich? wtf .. okolnosti menia ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
len do toho !
Ak je starsia a uz nema v hlave nasrane, tak to, ze strieda partnerov neznamena, ze nedokaze byt vo vztahu verna.
kazdpadne, so spoluziackou si nikdy nezacinaj, ver mii
@heliliumku riadna profilovka
@heliliumka riadna profilovka
za pokus ništ nedáš.
Šetri sa na skutočnú lásku!!!