Čaute, kým začnem, neviem či existuje už také fórum tu, ak hej tak mi ho pošlite, ja som nenašla. Mám 16, možno veľa pri tomto, ale chcela by som začať robiť nejaký šport. Nebaví ma cvičiť v posilke alebo behať sama, vlastne ani s kamarátmi. Mám rada k
Na Slovensku snad kolektivny sport pre baby ani nie je. Aspon nie znamy, okrem basketbalu ale na to treba vysku. Ja keby som bol na tvojom mieste chodil by som na tenis.
Bojové umenia nechcem, ja som fakt dievča také že to by som tam nemala čo robiť ani by ma to nebavilo... A ten tenis mi bepríde ako pekný šport vôbec, čo ja viem, taká vzdychačka v sukničke, ani ma to neberie
si sutaziva a chces sa predbiehat vo vysledkoch, kolektivny spirt yi neodporucam..ale keby zmenila myslenie a bola by sikolektivna, tak florbal by nebol zly...
volejbal alebo hádzaná, skús, čo ťa bude baviť viac... anyway mám pocit, že volejbal je hodne rozšírený u nás aj ženský (@4 wtf???), takže tam by nemal byť problém od amatérov až po profesionálov sa niekde uchytiť
Môžeš čokoľvek chceš začať, aj gymnastiku. A nielen to, (aj keď teraz vravíš, že profes. nechceš), môžeš sa tomu venovať profesionálne! Najmä ak máš aj talent. Máš len 16. Nie každý športovec musí ísť v 25 do invalidného dôchodku. Ja som začala v 17-tich so športom (pomerne veľmi náročným) a čo by som dala za to, keby mi to vtedy niekto povedal!!! Hlavne nepočúvaj ľudí, keď do teba budú hučať, že na to nemáš a nikam sa nedostaneš. A nestrácaj energiu trápením sa a plakaním nad tým, aká si stará, tá energia sa dá namiesto toho využiť pozitívne a niečo naozaj dokázať. Záleží na tom, ako veľmi chceš a čo si ochotná urobiť, prípadne obetovať. Choď a rob čo chceš. Veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
florbal
volejbal
tenis - drahsi ale
hokej - tiez kusok drahsia zalezitost (Martin ma zensky klub, dost silny, )
orientacny beh
strelecky klub
ja nie som kolektívna, takže