Ahoj včera sa nám narodilo štvoro malých šteniatok. Sú to také malé oriešky, ktoré si nemôžeme nechať. Rád by som ich týmto spôsobom, niekomu podaroval. Keď máte niekto záujem, ozvyte sa. Ak sa v najbližšej dobe nikto nenajde, budeme ich musieť utopiť.
@12 eutanázia: umelé prerušenie života, pomoc pri umieraní (nie len v prípade ťažkej choroby)
interrupcia: umelé prerušenie tehotenstva
čiže bolo to správne zmeniť, pretože už sa narodili.
Myslím že presne viem ako sa cítiš, toto som riešila u nás s mačiatkami, obvolala som snáď všetkých známych (asi som im všetkým dosť pokazila deň keď som im tam chvíľu beznádejne vzlykala do telefónu) a nakoniec sa mi podarilo zo štyroch zachrániť len dve... (aj keď aspoň niečo...)
Odvtedy vždy keď sme mali mačiatka, oco zredukoval ich počet na dve, skôr než som to stihla zistiť... A je to niečo čo mu neodpustím...
Inak nebyť rodičov, asi by som bola schopná urobiť si z domu útulok a zbierať všetky zvieratá z okolia ktoré nemajú kam ísť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dufam ale že sa niekto nájde a netopte ich, dajte ich radsej do utluku
zvierata.hyperinzercia.sk
drobnochov.inzert2000.sk
predaj.slando.sk
interrupcia: umelé prerušenie tehotenstva
čiže bolo to správne zmeniť, pretože už sa narodili.
Odvtedy vždy keď sme mali mačiatka, oco zredukoval ich počet na dve, skôr než som to stihla zistiť... A je to niečo čo mu neodpustím...
Inak nebyť rodičov, asi by som bola schopná urobiť si z domu útulok a zbierať všetky zvieratá z okolia ktoré nemajú kam ísť...