Raz keď som bol v nemocnici na izbe, v noci som počul nejaké "chrčanie" od spoluležiaceho. Po chvíli som počul ako keby spadol z postele, keď som sa obzrel zistil som, že spoluležiaci leží na zemi, tak som šiel po sestru. Tým som mu zachránil život. ( mal mozgovú mŕtvicu )
nevim ci sa to tak da nazvat ale raz ked sme boli pit som chytil kamarata ktory bol najebany a asi by spadol do potoka keby som ho nechytil ale neberiem to tak ze som mu zachranil zivot
sesternica sa topila vo veľkých vlnách na Kréte (spôsobených menšou erupčnou činnosťou, takže tie vlny boli fakt mega veľké), keď sme mali 11 a 12 rokov. vytiahla som ju odtiaľ
doteraz ďakujem sadlu, lebo nadnáša. vďaka sadlu som sa tam neutopila s ňou
áno zachránila.. keď sa kamarátka začala na priehrade topiť, a moja rodina bola síce pri priehrade, ale sedeli pred domom v záhrade a tá bola od toho jazera oddelená stromami.. takže nás nevideli.. a ona že leni pomoc, asi nejaká riasa ju stiahla pod vodu a ja som ju potom išla vytiahnuť z vody, potom sa nadýchla ale mňa stlačila pod vodu a ja som sa zas začala topiť.. a ona stihla párkrát zakričať pomoc.. a potom k nám odrazu priplávala nafukovačka a kamka sa na ňu rýchlo vyhupla a mňa vytiahla... ledva sme to prežili, vtedy som bola na hranici života a smrti, smrť bola blízko.. fakt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale nie, len pár krát sebe...
doteraz ďakujem sadlu, lebo nadnáša. vďaka sadlu som sa tam neutopila s ňou
a inak ako @etelys v lolku furt last second savey
/priznam sa ze radcej by som zachranila zivoty tych ubohych stromov v dazdovych pralesoch ako cloveku-za predpoladu ze za ten stav si moze sam/
a @ladyofcarnage (aspoň samotným rozprávaním o tom keď ju skoro zrazila električka ktorá išla rýchlosťou 3 metre za hodinu
nie, ale už bol pár krát zachránený mne