Musel som sa zamyslieť na videom, ktoré som práve videl, hádžem sem aj link, kto chce nech si ho pozrie, ma názov záchranná vesta, ktoré ma úžasnú ideu, len teraz reálna alebo nereálna?
respektíve, ešte jedno video sem hodím, ktoré tiež ma svoju myšlienku, dokonca je to zo slovenska čo ma dosť prekvapilo, ale myslím že aj takto sa da zblížiť a zlepši svet, alebo nie?
ako sa pise v komente pod videom PAY IT FORWARD (posli dalej) silny film s tou istou tematikou ... problem je ze to by ludia museli byt inej povahy a inak vychovavany dobou ... predstavte si ze ste smutny niekde sam a niekto cudzi vam da kvety a pohladi vas po ramene ... si pomyslite ze to co za cvoka ... ach jaj ...
Hehe, ten koniec mi pripomenul, ešte keď som bol malé decko, tak sme boli na jednej školskej akcií, sme sa naháňali po dvore a kúsok bola jedna čajovňa, tak sme tam šli, že či by nám nedali pohár vody a skoro nás tam poslali do riti : )
zbytočne utopistické, príde mi to tak, že v každom momente toho videa by som ti vedel povedať prečo sa často nič také neudeje. Ale všeobecne by sa to dalo zhrnúť podla mňa jedinou vetou: málo empatie.
Vezmi si napríklad bezdomovcov, keď som bol malý, myslel som si, že sú to ľudia, ktorí sa snažia čo najrýchlejšie vypracovať na slušných ľudí, odkladajú si peniaze a snažia sa. Mám z prvej ruky, že 99% bezdomovcov si ten spôsob života doslova vybrali. Zapadajú aj taký ľudia do tvojho konceptu dokonalého sveta?
myslim si ze dovod preco je to "utopisticke" je to ze vacsina ludi je odchovana stylom, si sam mas byt najlepsi, peniaze su podstatne, svet bez nich je nemozny, nasilie je tiez bezne, bohuzial taky je zivot...
cele je to na tom ako cloveka vychovali z mojho pohladu na svet a v akej skupinke sa nachadza pocas toho ako rastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.mojevideo.sk/video/11bf5/smi...
Kazdy povie ze kdezeeee a ani tomu neda sancu.
Vezmi si napríklad bezdomovcov, keď som bol malý, myslel som si, že sú to ľudia, ktorí sa snažia čo najrýchlejšie vypracovať na slušných ľudí, odkladajú si peniaze a snažia sa. Mám z prvej ruky, že 99% bezdomovcov si ten spôsob života doslova vybrali. Zapadajú aj taký ľudia do tvojho konceptu dokonalého sveta?
cele je to na tom ako cloveka vychovali z mojho pohladu na svet a v akej skupinke sa nachadza pocas toho ako rastie