ahoj, v prípade, že nemáte čo na práci (čo očividne nemáte keďže šmejdíte po fórach na birdzi), tak vám neublíži mi vyplniť nevinnú krátku anketu k bakalárke budem vďačná
@2807 ide len o zistenie faktorov, ktoré vplyvajú na na voľbu ľudí medzi stravou domacou a stravou vonku..ako vek, počet členov domácnosti, pohlavie...inak je to téma zo štatistiky takže tú stravu nejak neriešim...skôr mi ide potom o aplikáciu konkrétnych štatistických metód
bol som velmi ochotny vyplnit, lebo viem, ake je to tazke zohnat dost respondentov a preto odkedy som sam mal taku tazkost, som mimoriadne ochotny pomoct v tomto ludom. Ale ked som narazil tam na tie otazky (hlavne ta posledna, ci sledujem vyzivovu hodnotu - ano/nie), tak som uz-uz vypol tab s tym dotaznikom...ale potom si vravim, ze asi skor chces respondenta ako presnu odpoved (keby si chcela presnu, tak snad zostavis dotaznik tak, aby sa dal zodpovedat co najpresnejsie), tak som to vyplnil...ale poviem ti narovinu - 100%ne isty som si bol pri odpovedani len pri veku, pohlavi, pocte clenov domacnosti a svojim statusom, ostatne som len odhadoval a poslednu som dal "ano", lebo aj niekedy sa da chapat ako "ano", ked prizmurim oko, zapcham usi a zaspím
@pubertslatinocelny uhm no mne je jasne ze odpovede na tych par kritických otazok nie sú presné a niekedy ani približné ale čo narobím
čo sa týka otázok tak robila som niečo cez rok anketárku asi pre tri anketárske spoločnosti a ich otázky sa nelíšili od mojich..tuším boli aj horšie resp. viac na-nervy-lezúce smiley:..napr. v jednej ankete tykajúcej sa počúvanosti rádií žiadali od respondentov aby im odpovedali na otázky typu, ktoré rádia počúvajú, v ktoré dni ich počúvajú, v ktorej časti dňa a približne koľko minút v ktorej časti dňa (ráta sa aj každé preladenie počas zlej pesničky) keď som si spomenula ako som tieto ankety predkladala ľuďom tak myslím, že moje otázky sú ešte fajn
btw 150 vyplnených ankiet..použiteľných 145..veľká vďaka všetkým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
V pohode? To akože kto to bude počítať?
Teoreticky sa zaoberá rôznymi oblasťami, ale iba okrajovo.
Tak veľa šťastia
čo sa týka otázok tak robila som niečo cez rok anketárku asi pre tri anketárske spoločnosti a ich otázky sa nelíšili od mojich..tuším boli aj horšie resp. viac na-nervy-lezúce smiley:..napr. v jednej ankete tykajúcej sa počúvanosti rádií žiadali od respondentov aby im odpovedali na otázky typu, ktoré rádia počúvajú, v ktoré dni ich počúvajú, v ktorej časti dňa a približne koľko minút v ktorej časti dňa (ráta sa aj každé preladenie počas zlej pesničky) keď som si spomenula ako som tieto ankety predkladala ľuďom tak myslím, že moje otázky sú ešte fajn
btw 150 vyplnených ankiet..použiteľných 145..veľká vďaka všetkým