Budeš veľa padať , zvyčajne bez inštruktora sa zvyknú ľudia učiť minimálne 1-2 sezony. A ľahko prídeš k otrasu mozgu . Ale inak tam nie je veľmi o čom.
s tými pádmi som sa už nejak zmierila a nahovorila som kamoša a ten ma bude učiť, takže by to otras mozgu nemusel hneď byť a akú by mal mať dĺžku snowboard?
@elenocka25 s tým ti ja už nepomôžem , len som túžil tu prispieť
Zvyčajne sa to deje keď nabereš trochu sebavedomia , naučíš sa ''hraniť'' zadnou hranou, preženieš to so sklonom a temenom (tuším?) padneš plnou silou o zjazdovku.
prilba je základ a ani tie rukavice,v kt je také to "železo" cez zápastie nie su odveci.. snb som vyberala v predajni,kde mi pomohli vybrať na moju vyšku a hned mi davali aj viazanie a tak..a naučila som sa sama,za 2zimy myslím..
Niekto sa rýchlo naučí sám a niekomu to trvá dlhšie. Na začiatok sa určite oplatí inštruktor(osobne som žiadneho nemal, čo neznamená že by som ho nepotreboval) aspoň predídeš zlozvykom kvôli ktorým ešte dlho budeš padať. A aký snowboard v prvom rade to závisí od toho koľko za neho chceš dať a čo chceš na ňom robiť. Ja som si kúpil v 16tich drahší ride a vydržal mi 5 rokov kým som ho zlomil(a jazdil som hodne) . Ak nemáš skúsenosti alebo nepoznáš ani nikoho skúseného tak sa oplatí ho kúpiť v kamennej predajni kde ti ho na začiatok lepšie nastavia(ale ani to nemusí byť pravidlo ja som kupoval v špecializovanej predajni a tak ako mi ho nastavili som jazdil 3 roky kým som si dal námahu preštudovať ako to má byť a bolo to dosť zle).
@elenocka25 snowboard po bradu, odporúčam prilbu, pri pádoch to nebudes vedieť skorigovať tak, aby si padala správne a ten otras mozgu môže prísť velmi lahko aj ked budes mat kamaráta pri sebe, taktiež chránice na kolená.. a inak neviem, co by si chcela este vediet.. budeš padat, a vela, a casto a bude to boliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
s tými pádmi som sa už nejak zmierila a nahovorila som kamoša a ten ma bude učiť, takže by to otras mozgu nemusel hneď byť a akú by mal mať dĺžku snowboard?
Zvyčajne sa to deje keď nabereš trochu sebavedomia , naučíš sa ''hraniť'' zadnou hranou, preženieš to so sklonom a temenom (tuším?) padneš plnou silou o zjazdovku.
máš zaujímavé túžby ale ďakujem, dúfam, že toľko sebavedomia nenaberiem a neskončím niekde v nemocnici :/
a k tej dĺžke snowboardu, spýtaj sa kamoša nie? Ja mám tak po bradu
stala som na snowboarde raz prva jeba na hlavu so saltom tocila sa mi hlava este hodnu chvilu druha na chrbat tak ze som proste ostala lezat
a mala som profesionalnu instruktorku takze to kto ta uci je uplne jedno zjebes sa v kazdom pripade