ahoj
googlim asi dve hodiny ale neviem nič nájsť... Už asi rok aj niečo tvorím vo Windows movie makeri a chcem sa posunúť zas ďalej, získať viac možností a tak
Otázkou pre mňa ostáva, ktorý program si mám na to zvoliť..? Všade čítam samý Sony Vegas a
SOny Vegas 7C mam tusim a mam to aj po cz, ale preinstaloval som to na ang, kedze navody na nete co su a co mam aj ja su zobrazene v anglickom jazyku na obrazku, inak odporucam ti spravit si uplne jednoduche video a na tom potom rozne upravy, ja ked som drvil cs a robil som si z toho moviecka, tak na tom som sa naucil ak by si chcel viac help, napis spravu, aj bych ti supol linky sem...ale upozornenie napravo hore ma nepusti
ľudkovia, neviete mi pomôcť - chcela by som tiež robiť vo SV, ale na tom konkrétnom compe nemám pripojený net. Dá sa stiahnuť nejaká normálna verzia bez toho, aby som sa musela registrovať na nete?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pomahate v rozhodovani
ja som myslela ze naj by bol asi SV 7.0, pracuje s tym niekto..??