Cau ludia, na lyzaraku ma poprosili spravit muziku na party, a vraveli mi, ze mi to celkom slo. Hral som vo virtualDJ 7 full pro CRACKED (hrajkal som sa s nim uz pred paru rokmi). Uz asi dva mesiace surfujem po nete a bazaroch a hladam si vhodny digitalny
1. nemam rad virtual dj....to je hracka pre deti...ale tym "full pro CRACKED" si to zabil
2. neviem co je to hento za konzolu ale numark by mala byt dobra znacka...ci kupis taky alebo taky to je podla mna jedno...ale radsej ten s tou zvukovkou...
3. na stahovanu hudbu samozrejme zabudni...teda ako sa to vezme...podla toho aky styl hudby chces hrat a kde...neviem ci chces/planujes ist hravat aj svadby stuzkove atd...kupovat mp3-ky samozrejme mozes...to by nemalo vadit...a ak mas doklad o kupe tak pohoda...len teraz neviem ci ked chces hravat komercne veci ci nepotrebujes mat aj licenciu aby si vobec mohol hrat...
@kosmiklove by si sa divil co vsetko sa da s VDJ. Sice set zmixovany v nom nema studiovu kvalitu, ale pri elektronickej hudbe po softwarovej stranke dokaze plnohodnotne nahradit realne playere a mixy. Ja som dlho hladal software jednoduchy a ucinny na tvorbu prechodov v elektronickej hudbe a tento mi padol najviac, o co sa kamarat pokusa v abletone polhodinu ja spravim za minutu....
@antigravity neviem ako to je presne, kamarati hravaju uz roky v kluboch tak sa ich mozem opytat, ale pokial viem tak zaplatis nejaku licenciu tak sa staci nou preukazat v pripade kontroly pri danom evente. (pravdaze jedna licencia na jeden event)
@moonbeam viem co sa da a co nie prave preto mi pripada byt taky detsky...radsej mam traktora alebo mixvibes...btw neni ableton nahodou na tvorbu a nie mixovanie?
@kosmiklove aj aj, dokonca sa daju na nom robit live sety ale na to by som si netrufol v traktore mi chyba prave ten prekryvajuci sa waveform dvoch trackov
@kosmiklove Drew je super! (i keď som minule dodedukovala, že je inšpirovaný Wallym, ale do tak malej miery, že si to nik okrem mňa nevšimol A dabuje Ghetsisa a predavača Magicarpov!
Ale vážne, Drew bol môj najobľbenejší rival (a potom sa zjavil Paul a Silver a Cheren
@kosmiklove to cracked znamena ze to nema tak dobry zvuk ako keby kupis original. pri zmene bpm to trosku zhorsuje kvalitu. @moonbeam aj s kosmikom, este raz polozim otazku: stretli ste sa uz niekedy so strankou legalsounds.com ? je to naozaj tak legalne ako sa zda?
zaujímave no čo sa týka originalnych mp3 ano hudbu si musiš kupiť, ale zaleži od toho čo hráš......a keď to prezentauješ, resp. hraš na verejnych miestach tak treba zaplatiť vypalne SOZA......pree DJ je to tušim každoročne nejaka čiastka a možeš hrať čokolvek (originalne) a treba ssi tušim už len archivovať playlisty potom...
@antigravity tak kamarat ktory djuje sa vyjadril ze potrebujes mat vsetky tracky normalne zakupene a mat pri sebe doklady o kupe, cize faktury ktore ti poslu mailom. Tu stranku nepoznam, ale ked normalne predavaju a poslu ti fakturu mal by si byt za vodou. Mas sa vraj aj zaregistrovat na slovgrame, je to zdarma poslu ti papier postou.
@antigravity cracked znamena ze to je piratska verzia...ci to ma dopad na kvalitu zvuku to neviem...ale viem co myslis...toto iste robilo aj mne
@moonbeam ... mna vzdy zaujimalo toto "mat pri sebe doklady o kupe, cize faktury ktore ti poslu mailom" ako to mozes mat vsetko pri sebe? povedzme ze mas pri sebe 200 kupenych mp3 vypalenych po cd...to budes so sebou nosit sanon s 200 fakturami?
@kosmiklove no nastastie dnesne stranky funguju stylom "pridaj do kosika", takze si mozes pridat do kosika 200 trackov, naraz ich kupit a mas z toho jednu fakturu. Ked budes kupovat kazdy den jeden track zvlast tak vtedy budes sebou nosit sanon hej kamarat to tak riesi ze zhruba mesiac si buduje v kosiku "playlist" a na konci mesiaca alebo pred eventom to vsetko zakupi a ma z toho jednu fakturu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
prepac zvysok som necitala
1. nemam rad virtual dj....to je hracka pre deti...ale tym "full pro CRACKED" si to zabil
2. neviem co je to hento za konzolu ale numark by mala byt dobra znacka...ci kupis taky alebo taky to je podla mna jedno...ale radsej ten s tou zvukovkou...
3. na stahovanu hudbu samozrejme zabudni...teda ako sa to vezme...podla toho aky styl hudby chces hrat a kde...neviem ci chces/planujes ist hravat aj svadby stuzkove atd...kupovat mp3-ky samozrejme mozes...to by nemalo vadit...a ak mas doklad o kupe tak pohoda...len teraz neviem ci ked chces hravat komercne veci ci nepotrebujes mat aj licenciu aby si vobec mohol hrat...
(pardon za prehovor k sebe samej)
@antigravity neviem ako to je presne, kamarati hravaju uz roky v kluboch tak sa ich mozem opytat, ale pokial viem tak zaplatis nejaku licenciu tak sa staci nou preukazat v pripade kontroly pri danom evente. (pravdaze jedna licencia na jeden event)
@mielikki
@mielikki tak to teda netusim
Ale vážne, Drew bol môj najobľbenejší rival (a potom sa zjavil Paul a Silver a Cheren
» img.brothersoft.com/screenshots/sof...
@mielikki podla mna je to trapak
PS: dakujem za odpovede
@moonbeam ... mna vzdy zaujimalo toto "mat pri sebe doklady o kupe, cize faktury ktore ti poslu mailom" ako to mozes mat vsetko pri sebe? povedzme ze mas pri sebe 200 kupenych mp3 vypalenych po cd...to budes so sebou nosit sanon s 200 fakturami?
Je to POTENCIÁLNY, nie POTENCIONÁLNY.
» www.rozhlas.sk/Potencialny-ci-...