S mojim chalanom som uz rok aj nieco.Zo zaciatku sme sa nikdy nehadali a vsetko klapalo.No cez leto sa to vsetko zacalo kazit.Casto sme na sebe hladali chyby,vycitali si vsetko a podobne.POstupne sme sa do toho zacali dost zamotavat az sme sa rozisli.Vydr
Ahojky, to, ze vas vztah ochladol mi je ozaj luto. To sa v zivote casto stava. Opadne po case zamilovanost, ludia si zlozia ruzove okuliare a zacinaju si na sebe vsimat veci a chyby, ktore doteraz nevideli, alebo vlastne ani nechceli vidiet. Nejaka ta kriza sa vyskytne vsade. Doma, medzi surodencami, rodicmi, partnermi... Ved nikto nie je dokonaly. Potom uz je len na tom ktorom pare ci vydrzi, alebo ci tomu podlahne a vztah jednoducho upadne do trosiek...
A ako ti poradit? Nuz celkom presne neviem. Na tvojom mieste by som vsak skusila dat cas predovsetkym sebe. Nie hned radikalny koniec. Preco? Stravila si s nim dost dlhu dobu, poznas ho... Mozno si len potrebujes trosku prefiltrovat hlavicku. Popremyslaj. Bol to on, ktoreho si lubila, o ktorom sa ti v noci snivalo, on, pri ktorom ti buchalo srdiecko ked ti zavolal, drzal ta za ruku... Ak mu nechces ublizit, neurob nic unahlene. Len si trosku daj odstup a mysli na to, ze on v tvojom zivote ako keby nebol. Chybal by ti? Co by ti na nom chybalo? Lubis ho???
A prave to ti da odpoved na otazku, ci ma zmysel pokracovat vo vztahu, ale premenit vztah na pekne priatelstvo, pripadne prerusit vsetky kontakty, pretoze ak ta on tak lubi ako pises, nebolo by mu asi dvakrat prijemne vidiet ta a vediet, ze je po vsetkom... Urob si priestor na vlastny zivot a vtedy zistis, ci a akou sucastou v nom bude on. Vela stastia.
Vzdy som mala pocit akoby chcel chodit s kopiou svojich snov a predstav a nie so mnou ... - to svedčí o tom , že chyby má - niekto si ich však prizná a niekto nie , a ten , kto to nedokáže , je zbabelý sráč..
Nehaj tomu trošku času , musí sa to trochu ukolísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
A ako ti poradit? Nuz celkom presne neviem. Na tvojom mieste by som vsak skusila dat cas predovsetkym sebe. Nie hned radikalny koniec. Preco? Stravila si s nim dost dlhu dobu, poznas ho... Mozno si len potrebujes trosku prefiltrovat hlavicku. Popremyslaj. Bol to on, ktoreho si lubila, o ktorom sa ti v noci snivalo, on, pri ktorom ti buchalo srdiecko ked ti zavolal, drzal ta za ruku... Ak mu nechces ublizit, neurob nic unahlene. Len si trosku daj odstup a mysli na to, ze on v tvojom zivote ako keby nebol. Chybal by ti? Co by ti na nom chybalo? Lubis ho???
A prave to ti da odpoved na otazku, ci ma zmysel pokracovat vo vztahu, ale premenit vztah na pekne priatelstvo, pripadne prerusit vsetky kontakty, pretoze ak ta on tak lubi ako pises, nebolo by mu asi dvakrat prijemne vidiet ta a vediet, ze je po vsetkom... Urob si priestor na vlastny zivot a vtedy zistis, ci a akou sucastou v nom bude on. Vela stastia.
Nehaj tomu trošku času , musí sa to trochu ukolísať
Konflikty utužujú vzťahy..