Neviem či sa to len mne stáva,ale mám pocit, že tých ľudí, ktorých som mala, ma už omrzeli......... neviem prečo to tak je, prečo sa to deje, vôbec............ proste to príde z ničoho nič, začnú mi liezť na nervy.................. a teraz sa bojím toho,
to je tym pocasim si myslim. a to vsetko vpliva na tvoju psychiku. ono sa to dakedy stava. ale nie je to tak, ze ju neches proste unava vycerpansot zmena pocasia a na to to moze vplivat si myslim.
mne sa to inak nikdy nestalo. i ked dakedy mi to slo aj na nervy ale to len par minut a uz to preslo. Ale urcite najprv zacnu liezt na nervy a potom uz nebudu po chvilke. Nie?
To poznam...no ak ti mozem poradit hlavne to nedavaj tym ludom nejak najavo,neni to ani tvoja ani ich chyba ze ti lezu na nervy...ale na druhej strane skus sa zamerat i na inych ludi,tych ktori ta momentalne zaujimaju a s ktorymi by si teraz chcela nadviazat kontakty
to sa aj mne stalo, potrebovala som zmenu, tak mam niekolko partii, a aj ked niekoho vidim uz teraz menej, aspon si mame o com pokecat ze co bolo a tak...
podla mna to nie je pubertou....jednoducho si s tymi ludmi asi pridlho a privela, sustred sa na inych....ci uz kamaratou alebo rodinu...daj si od nich nenapadnu pauzu
mam s tym skusenosti, to som bol vtedy pol roka mimo staly kolektiv, najprv mi chybali strasne, neskor po par mesiacoch som bol v stave ked som ich pomaly prestaval vnimat ako kamosov, kedze som bol v uplne inom prostredi a svet sa mi zuzil na niekolko ludi a novy zauzivany stereotyp...teraz je to uz viac menej v pohode ale stale mam pocit akejsi nedovery
@sunnyday ja mam rozum, a mam ho dost, ide len oto, ze proste niektori ludia mi pocase nesedia, akoby som sa ich prejedla .......... to s tym nema nic spolocne
@holyknight inak ja nesom pubertacka,..... no mozno som v tom obcobi a mozno ze tak trochu aj som este ale to nema s tym nic spolocne........... je to o inom .......... @djdaniels
@lachance............... moja ono to je aj nieje o tebe.............. vies proste sa mi to stalo a teraz sa mi to stava asi opät, ale nie s tebou,........ ja sa len bojim toho ze sa mi to s tebou stane.... bojim sa preto.... lebo ta mam velmi rada a nechcem o teba prist ako o kamosku...... a bojim sa aj preto, aby som ta nesklamala
mam taky pocit, ze vy nechapete pointe tohto fora......... ide oto... raz som si pisala s jednym chalanom z trencina......... no proste bolo to super..... som bola z neho prec...... a zrazu..... uz sa mi s nim nechcelo nejako pisat... mala som ho plne zuby...... tak preto ..... je to otom a nie ze som pubertacka a nemam rozum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mne sa to inak nikdy nestalo. i ked dakedy mi to slo aj na nervy ale to len par minut a uz to preslo. Ale urcite najprv zacnu liezt na nervy a potom uz nebudu po chvilke. Nie?
p.s. a preto nemam ,,supis naj kamosky" hahahha
@holyknight inak ja nesom pubertacka,..... no mozno som v tom obcobi a mozno ze tak trochu aj som este ale to nema s tym nic spolocne........... je to o inom .......... @djdaniels