vacsina uz asi bola vypovedana samotnou otazkou, ale aj tak. Ludia co existujete vo vztahoch na dialku alebo sa proste nevidate stale a pouzivate na komunikaciu internet. skor sa zvyknete pochytit ked ste spolu osobne alebo ked si pisete? lemusi to byt zrovna hadka, pokojne aj nejake male vymeny nazorov.
počkať, zahlasoval som síce, že písomne, ale zisťujem, že tie hádky mali vždy pôvod osobne a až potom sa to presunulo na internet a zasa sa to vyriešilo osobne. Tak neviem teraz.
My sa tiež nehádame, asi sme na to príliš tolerantní a empatickí a rešpektujúci sa, alebo strašne pokojné povahy
Ale viem, že na začiatku sme sa vedeli hlavne cez internet nepochopiť a došlo k nejakému nedorozumeniu. Ja som bola rada, že sa rozprávame aspoň tak (a chcela som sa čo najviac a o všetkom) a on nerád riešil veci cez net. Potom sme sa si navzájom prispôsobili.
Nepiseme si cez internet :ehm:
Takze uz ked sa obcas pochytime, tak jedine vzdy fejs to fejs, alebo obcas aj cez telefon . Ale my sa aj tak nevieme tak ozajstne hadat, ked sa na to spätne kukame, vzdy to boli malichernosti, ktore sa dali riesit aj inak ako krikom a hadkami. A vzdy sa na tom potom smejeme spolu, uz ked sa udobrime.
@feklus ano
Mame na seba zadarmo hovory, sme z jedneho mesta a byvame dost blizko pri sebe a studujeme tiez v tom istom meste a ja mam fcb na 90percent na skolu a on ani fcb nema a na skype nechodime nejak extra casto, takze sa vzdy dohodneme po telefone no.
Alebo sa stretneme a povieme si ze, tak zajtra sa vtedy a vtedy vidime aj take trošku oldfešnd sa uz stalo.
nemáme vzťah na diaľku, ale keď akurát nie sme spolu, tak si píšeme, ale nehádame sa ani tak (teda nie o vážnych veciach - to buď riešime v kľude, alebo sa ja urazím, odmietnem komunikovať a potom sa písomne ospravedlňujem
osobne máme len občasné výmeny názorov, napríklad minule sme sa vadili o breathariánoch
Ked som mal vztahy, vedeli sme sa casto pochytit cez net. Proste sme si tak nerozumeli. A zas s niektorymi zenami si cez net rozumiem celkom dost a v reale by sme vztah asi ani nemali zvlastne
@rocafella teda začalo to tak a na tom sme sa zhodli, ale prehuplo sa to do filozogickej debaty o vesmíre a o prístupe k veciam o ktorých zatiaľ nie sú informácie
My sme sa ešte nehádali :happy: jej a práve zisťujem, že to je už 8 mesiacov :happy: lenže nie sme na diaľku A cez net si nepíšeme, takže môj komentár zasa silno K téme
@hellium uz som sa zlamol ze jeden z vas to obhajoval lebo ako na tej teme som sa raz s takou pixou povadil ked ma jedna 18 rocna psycho veganka ide poucat o jedle a dirigovat co mozem jest ale ked spustila ze su ludia co ziju len zo vzduchu a prijmaju ziviny zo slnka a podobne keci vtedy som ju tak vysmial chuderu, povedal nieco k jej osobe a koniec diskusie, ale uvedomila si aka je na hlavku. A naschval som chytil mobil a google. Hned som nasiel tolko faktov k tomu ze ludia co sa to pokusali dokazat pod dohladom lekarov zomreli od hladu a podobne.Lebo vydrzali nejest kym im telo neskolabovalo.... ale tak niektory ludia su tak sprosti a ovplyvnitelni hlavne v tejto dobe su jedinci co veria vsetkemu
Viac v písomnom, pretože vtedy sa ťažko rozlišuje ako to ten človek myslí... v osobnom sa menej hádame, preto ja už veľmi nerada rozoberám veci cez fb... Všetko radšej osobne riešiť. Na fb sa môžeme maximálne baviť o tom čo mal kto na obed
hovorím za minulý vzťah, kde sme sa nehádali vôbec, okrem teda písemného styku na nete. čo bolo spôsobené vlastne mnou obaja sme boli strašne sarkastickí a tak všetko proste, ale ja som bola na tú diaľku nejako precitlivelá a niektoré narážky som zle pochopila a žiarlila som a pičoviny. tak mi treba.
vzťah teraz na diaľku nie je, takže neradno hodnotiť.
ale čo sa týka hádok, tak sa nehádáme vyslovene. len sa sem tam stane, že jeden naserie toho druhého niečím, vymeníme si pár škaredých pohľadov a potom ten, čo nasral sa ospravedlní a už to viac neurobí takže cajk.
keď sme spolu alebo skypeujeme, tak sme úplne fajn vždy...ale keď si píšeme na fb, tak sa večne za nejakú blbosť/nedorozumenie pohádame... ..písanie je nebezpečná vec!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale viem, že na začiatku sme sa vedeli hlavne cez internet nepochopiť a došlo k nejakému nedorozumeniu. Ja som bola rada, že sa rozprávame aspoň tak (a chcela som sa čo najviac a o všetkom) a on nerád riešil veci cez net. Potom sme sa si navzájom prispôsobili.
Takze uz ked sa obcas pochytime, tak jedine vzdy fejs to fejs, alebo obcas aj cez telefon . Ale my sa aj tak nevieme tak ozajstne hadat, ked sa na to spätne kukame, vzdy to boli malichernosti, ktore sa dali riesit aj inak ako krikom a hadkami. A vzdy sa na tom potom smejeme spolu, uz ked sa udobrime.
Mame na seba zadarmo hovory, sme z jedneho mesta a byvame dost blizko pri sebe a studujeme tiez v tom istom meste a ja mam fcb na 90percent na skolu a on ani fcb nema a na skype nechodime nejak extra casto, takze sa vzdy dohodneme po telefone no.
Alebo sa stretneme a povieme si ze, tak zajtra sa vtedy a vtedy vidime aj take trošku oldfešnd sa uz stalo.
osobne máme len občasné výmeny názorov, napríklad minule sme sa vadili o breathariánoch
nevidím v tom zmysel
vzťah teraz na diaľku nie je, takže neradno hodnotiť.
ale čo sa týka hádok, tak sa nehádáme vyslovene. len sa sem tam stane, že jeden naserie toho druhého niečím, vymeníme si pár škaredých pohľadov a potom ten, čo nasral sa ospravedlní a už to viac neurobí takže cajk.