Záhada bermudského trojuholníka FILM ZA VŠETKY DROBNÉ Páčilo sa to niekomu???
Ahojte práve som dopozeral tento film ktorý "bežal" na Markíze.Začal o 20:00...Nalákal ma názov tak som to začal pozerať spolu s rodičmi... no po hodine ma to začalo nudiť.."vravím si veď to úplne stratilo dej".. ok.. pozeráme ďalej...po dvoch hodinác
ja som to videla raz velmi davno a som si to chcela pozriet... ale som nejako na to zabudla lebo tu sedim cely večer ... no a akoze tiez som sa čudovala ze nejake to je dlhe
ja som cez tie 4 hodiny bezania filmu..bola w robotke.. a robila..arobila..a pocitalaa eura..waa a wydawala.. a umywala..cize stale som sa dostala k tomu,ze ich ziwoty sa stale menili..cizee nemaam z nehoo nic..a chcem zemiakowy salat ..co wsetci mali na wianoce..a ja niee..
ha
...celkom fajné taká haluz o cestovaní v čase a tak len trochu dlhé ale aspoň bol pekne rozvinutý dej a žiadne rýchle vtiahnutie do deja rýchly priebeh a ešte rýchlejší koniec :/
...a já že odkial poznám tú herečku
zo zaciatku to bolo celkom fajn. potom az prilis sci-fi. ale teraz prave ide na markize Ambulancia Stara dobra klasika, co som pzoeral, ked som bol este na zakladke Teraz to uz nieje take strasidelne
ja som tiééž že pozerala stale som chcela vedeiet iba koniec.. a cez tu debilnu sprostu háádam predposlednúú reklamu som zaspala.. rááno ma išlo šlahnut.. ak niekto vie ako sa to skoncilo pls napííšte mi TS
No neviem, ja som to videl...sice davno, ale nebolo to zle podla mna, len mi tam nesedi ten casovy horizont...ak sa nemylim, tak to malo 3 x 2 hodiny a ne 2 x 2 (hovorite, ze to trvalo 4 hodiny ). V kazdom pripade, ja som to tu:
bol to super film fascinujuce po prvi krat som to videl den ked vibuchol municni skladu v novakoch a bolo to dobreeeee fakt sa mi to pacilo a ta doktorka nebola tiez clekom na zahodenie proste bolo to super , konecne nejaki film co nan len necumis lae musis aj rozmislat poriadne abi si to pochopil takze super film
To sa dostávame inde, ale keby som mal zvoliť nejaký priemerný Americký film tak by to bolo niečo ako Rush Hour, niečo zábavné, ale trošku hlúposť, určite skôr ako nudné a dosť nezmyselné zamýšľanie sa nad vyššími javmi či čo ...
ja som to pozeral pocas toho ako som sedel pri compe ale to je taka sblbost ze ozaj ja nemozem ttake filmy pozerat lebo dostavam zlost akurat ale sa mi nechcelo to ist vypnut tak som to nechal ist
Ludia kurna.......vsak to bol uplne po ppci film. Trochu dlhe ale nevadi, vsak pekne rozvinuty dej, nie ?
A ja si myslim ze z 80 percent je to pravdivy film. Ja si myslim ze za veci co sa deju v Bermudskom trojuholniku moze nejaky ten pristroj, co zostrojili Amici. A vsetko sa tam kurviii, hlavne ten cas. Jednoducho sa ten cas nejako lame, deformuje. A miznu lietadla a lode. Alebo za to nemozu Amici ale nemci. Bo ti tiez montovali kdejake kokotiny, len aby silou mocou vyhrali druhu svetovu. Vsak ?? No zostrojili nieco co kurvi cas a priestor. Ale ludia vravim vam, to nedopadne dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ha
...a já že odkial poznám tú herečku
» www.csfd.cz/film/217979-zah...
ohodnotil 4mi hviezdickami z piatich (inak nemylil som sa...je tam ze 3 x 80 min )
presne.. na koniec vsetky lietadla a lode jedine to bolo celkom dobre spravene
A ja si myslim ze z 80 percent je to pravdivy film. Ja si myslim ze za veci co sa deju v Bermudskom trojuholniku moze nejaky ten pristroj, co zostrojili Amici. A vsetko sa tam kurviii, hlavne ten cas. Jednoducho sa ten cas nejako lame, deformuje. A miznu lietadla a lode. Alebo za to nemozu Amici ale nemci. Bo ti tiez montovali kdejake kokotiny, len aby silou mocou vyhrali druhu svetovu. Vsak ?? No zostrojili nieco co kurvi cas a priestor. Ale ludia vravim vam, to nedopadne dobre.