Len tak by ma zaujimalo, ci sa vam niekedy stalo nieco nezvycajne. Nejaka zvlastnost, alebo nieco take, neviem ako by som to nazvala. Asi viete co myslim
nooo stalo jasne ze ano...asi pred rokom sme sedeli s mamkou a so sestrou v kuchyni popijali kavicku a zrazu strasna rana akoby nieco spadlo...sli sme pozriet ze co to bolo ale vsetko bolo na svojom mieste nic spadnute ani rozbite..poobede sme boli v meste a dozvedeli sme sa ze nasa znama presne v tom case umrela...asi sa bola s nami rozlucit..
ja povazujem za zazrak, ze: raz sme nemohli najst cca tri dni jedneho dajme tomu ze kamarata. raz ked som sla do skoly, som sa z nicoho nic pozrela na miesto, kde nikdy pred tym, tak som hned volala, nech sa tam idu pozriet, lebo ja nemam cas(ponahlala som sa do skoly).Zdalo sa mi to strasne zvlastne, ako keby ma tam nieco tahalo. Nasiel sa, bol tam a keby sme prisli o taku hodinu neskor, asi by bolo po nom.
@lenk4 moja kamoška býva v Bratislave-Dúbravke..mno ale tam jej v tom byte umrel dedo.a raz keď išla na WC v noci,tak uvidela ako sa hojdá na takej tyčke,čo majú v predsieni...alebo keď raz išla tiež na WC v noci,tak jej stále niekto zvonka vypínal svetlo a počula vlastne toho deda,ako jej tam stále niečo hovorí..ale ona je už na také zvyknutá,strašne často sa jej také dačo stáva..
a mne? mne niečo podobné,ale proste aj keď som bola malá,nebrala som to na veľkú váhu,ale teraz keď si uvedomujem,že vlastne čo sa mi to snívalo,ide mi to dokopy...
všetky moje sny v detsve mi teraz naháňajú strach! bo viem,že neboli len tak pre nič za nič..
ked som bol maly chlapec, mozno 3rocny, maval som pocit, ze hore na skrini v mojej izbe ciha ucupeny skriatok, ktory tam hral na husle.. nie dlho, len chvilku..
a v pardubiciach sa mi pred par rokmi stala taka, asi paranormalna vec.. ale nechcem to rozoberat, uz som tak v jednom fore urobil.
Mne sa toho stalo viac, ale najnovsie to bola fotka mojho neboheho uja, ktora padla na zem z policky a "zhodila" dalsie 3 veci z policiek pod nou. V byte nebol prievan a tie dalsie veci nemali dovod padat, kedze technicky ta fotka sa ich nemala ani ako dotknut a nie to este zhodit ich. Kto vie, co mi tym chcel ujo povedat..
heej ja som raz sla po schodoch hore a mame na stene oproti schodom taky obraz a ja som sla a ona zrazu vyletel po mne a rozbil iba vazu ale bolo to cudne...a potom este mame doma taky obraz portret neznamej zeny a ona stale hybe ocami
raz uz davnejsie som isiel domov od kanarata bola noc a jak som isiel po ceste pod lampou sa mi zjavilo male dievca v bielich satoch.zlakol som sa.pmaly som isiel a ked som uz bol skoro pri nej tak zmizla.
ja som raz bola chora... tak uplne namol a priala som si umriet na gauci v obyvke, ked som kukla na dvd-cko, bolo 09.10... potom som zaspala, mohla som spat asi hodinu... som si tym ista, lebo raz som sa zobudila a dvd ukazovalo 09.45, no ked som sa zobudila uplne... bolo na nom 09.11!viem, ze sa mi to nesnivalo, lebo ked som bola nak napoly hore, brala som lieky...
ked som potom zisla do kuchyne, mama povedala, ze ci som nemohla spat, ze som tam nebola ani 10 minut... ale ved som hodinu spala!
@14 to co si zazila mohla byt kludne astralna projekcia.. Ked som bol mladsi sa mi to stavalo pomerne casto, akurat ze ja som "cestoval" trochu viac do buducnosti, nie len +-30 minut.
este ma napadlo,s braskom som sla po ceste, kde boli asi kazde 3m stromy, a hned pod nimi boli zaparkovane auta...jeden strom sa mu zdal zvlastne nakloneny a len tak zo srandy si sam pre seba zamrmlal, ze keby tak ten strom padol na to auto...ked sme sli spät, strom bol na aute a auto rozbite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
normálne si niekedy myslím,že som nejaká....divná,ale proste už mi tie "zvláštne veci" začínajú liezť na nervy!
neverila som takým veciam ako duchovia a pod., ale keď sa mi také veci začali diať,normálne som uverila a teraz ach joj..fuj
a mne? mne niečo podobné,ale proste aj keď som bola malá,nebrala som to na veľkú váhu,ale teraz keď si uvedomujem,že vlastne čo sa mi to snívalo,ide mi to dokopy...
všetky moje sny v detsve mi teraz naháňajú strach! bo viem,že neboli len tak pre nič za nič..
a v pardubiciach sa mi pred par rokmi stala taka, asi paranormalna vec.. ale nechcem to rozoberat, uz som tak v jednom fore urobil.
...teda, ak nepočítam, že keď som doma sama, mám pocit, akoby ma niekto sledoval...
ked som potom zisla do kuchyne, mama povedala, ze ci som nemohla spat, ze som tam nebola ani 10 minut... ale ved som hodinu spala!
divne co??? hovadina, viem...
este ma napadlo,s braskom som sla po ceste, kde boli asi kazde 3m stromy, a hned pod nimi boli zaparkovane auta...jeden strom sa mu zdal zvlastne nakloneny a len tak zo srandy si sam pre seba zamrmlal, ze keby tak ten strom padol na to auto...ked sme sli spät, strom bol na aute a auto rozbite.