Zdravím, vlastním Apple i5s a včera nešťastnou náhodou mi spadol do vody mobil, hneď asi po dvoch sekundách som ho vybral, vysušil a zapol. po zapnutí mi šušťal reprak, mikrofón išiel slabo a slúchadlo tiež haprovalo. dal som mobil do ryži a dnes ráno som ho vybral a už všetko išlo ale aj tak pre istotu som radšej dnes rozobral mobil aby som sa uistil či tam ešte nejaká voda je. Pri rozoberaní batéria bola strašne silno prilepená o kunštrukciu mobilu (ktorá má iPhone pochopí) a tak som musel silnejšie vylupnúť batériu, čím som ju dosť ohol z jednej strany, mobil som vyčistil, bolo tam ešte dosť vody, vložil som naspäť batériu a mobil zapol, Po zapnutí mi z cca 60% batérie ostalo len 10% a displej nesedí dobre lebo ho nadúva batéria von z konštrukcie, Asi po 3 minútach som mobil dal pod nabíjačku, zapol messenger, mobil sa reštartol a po zapnutí sa začal strašne rýchlo nabíjať na pôvodných 60% čo som mal pred tým a odvtedy mi už nabíja normálne ani sa nereštartoval. Pravdepodobne som poškodil batériu. po 20 minútach sa nabil o asi 17%, teda tak ako pred tým sa nabíjal, čiže vyzerá to že batéria sa akoby spamätala a už sa nabíja normálne ? A k tomu že keď som tú batériu tak vyhol že vytlačuje displej, tak ona sa nevyrovná do pôvodnej polohy v akej bola predtým ? keď sa dokáže tak ľahko ohnúť tak sa nedokáže naspäť narovnať, nie ? ... Nie som do toho expert tak sa pýtam Vás tu, dúfam že sa tu nájde niekto kto sa do toho rozumie.
Ďakujem za odpovede
@mcandrew aktualizácia, baterku som dnes vymenil, lebo predošlá sa reštartovala v kuse, nešla nabiť, zohrievala sa. Práve sa nabíja, síce strašne pomaly ale asi to bude tým prvým nabitím. Dúfam že všetko bude v pohode. všimol som si že keď ju teraz nabíjam tak napr 10minut nepohne percentom batérie a zrazu nabehne na vacsie, napr teraz mi skočilo po 10minútach z 4% na 17% .. je to v pohode pri novej batérií ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ďakujem za odpovede