78, čakala som viac, ale pozabúdala som to a občas som sa dosť trápne sekla. ale hlavne, že dosť z tých území by som nevedela nájsť na mape a pár som počula prvýkrát v živote...
inak, to len mne to dosť často vyhodilo ako správnu odpoveď na nejaké ostrovy vlajku USA?
inac spytal by som sa toho kokota co to programoval preco pri jednej moznosti boli dve vlajky usa, pytali sa na nejake sproste ostrovy americke a oznacil som jednu z tych dvoch usa vlajok lebo som medzi nimi kurva ziaden rozdiel nevidel (aj ked oba tie obrazky boli bohovsky krive) a ten kokotsky system zo seba vyplul ze ne, ze to mam zle a spravne je vlajka usa ale ocividne ta druha >___>
47% ale veď to bola úplna blbosť, odkiaľ som ich mala vedieť? tak maximálne keď dali Argentínu alebo Albánsko tak to ešte viem,, ale keď začali dávať štáty čo mi dokopy nič nehovorili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Zle poznám vlajky sveta, dokoca ani tipovať neviem
48%
ty vole ..
inak, to len mne to dosť často vyhodilo ako správnu odpoveď na nejaké ostrovy vlajku USA?
Ale sa mi zdá, že niekedy to zle vygeneroval, bo som dávala to a bolo to to, ale nebolo to dobre .