Zdravíčko neviete mi niekto poradiť podla čoho je toto číslovanie ? ako viem aká veľkosť sa zahrňa pod tie čísla ? Ak by sa našiel neaký dobrovoľník čo mi to vysvetlí budem vdačná
@lenuli ved ono to býva väčšinou tak že keď si odmeriaš napr boky a máš veľkosť (vymyslím si ) 65cm tak si to nájdeš v tabuľke a hneď za tým je napísane že je to veľkost ja neviem 24-26 lenže v tejto tabuľke to tak nie je
@normane to sa nevieš vyjadriť bez nadávok ? musí byť radosť počúvať ťa ...a neviem čo si tým vlastne chcela povedať veď korzet nosí každá druhá baba ...
@hejikopkeja a stale vlastne nerozumiem co sa vlastne pytas nekupujem si korzety tak neviem, ze co tam este musi byt este okrem obycajnych parametrov bust waist hips, takze ti asi neporadim n
@normane najprv som si myslela, ze bude zabavne vymenit si s tebou par osoceni, ale si taky obmedzeny ako aj tvoja slovencina a argumenty a pride mi to ako rozpravanie sa a jednobunkovym organizmom - presne viem co od neho cakat, nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
však? Nevšímaj si nasledujúce komenty. Ja ani neviem podľa čoho sa číslujú kraťasy.
@lowinqa dík za pochopenie a aj pridanie obrázku
Nevieš zistiť výrobcu? Na jeho stránkach určite bude konverzná tabuľka, alebo aj väčšina eshopov má vlastné, ak sa pohrabeš.
Plus pokiaľ viem, mala by si si vyberať korzet (s kovovými kosticami) o (nejakú konštantu) užší, než sú tvoje miery, ale neviem, koľko presne.
@hejikopkeja a stale vlastne nerozumiem co sa vlastne pytas nekupujem si korzety tak neviem, ze co tam este musi byt este okrem obycajnych parametrov bust waist hips, takze ti asi neporadim n
@etelnair : Zavolám admina, že mi nadávaš píííčo!!!