Rad by som sa zucastnil zahranicneho projektu ako napr. stavanie skoly niekde v chudobnej casti sveta alebo nieco podobne , neviete , nepoznate , nejaku spolocnost , stranku alebo nieco podobne alebo ste sa nezucastnili niecoho podobneho ? nie som ziad
@baggy niekde v nejakej relácii som videla, že baba bola pomáhať v nemocnici a všetko jej to preplatil ten červený kríž... či čo je to.. len nedostávala plat.. alebo len úplne minimálny. lenže ona bola sestrička..... neviem ako to je s mládežou..
@baggy www.inex.sk INEX je nezisková organizácia založená v roku 1993. Cieľom tejto organizácie je podporovať a vytvárať vzťahy medzi mladými ľuďmi bez ohľadu na národnosť, politickú príslušnosť alebo náboženské vyznanie. Aktivity sú zamerané na osobnostný vývoj mladých ľudí prostredníctvom mládežníckej mobility, medzinárodného dobrovoľníctva a neformálneho vzdelávania. Odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mňa by skôr zaujímalo, či si všetko úplne platíš sám. alebo ti oni zabezpečia ubytko a potravu a ty si zoberieš len to vreckové..
» www.habitat.org/eca/... - to je o stavaní domov etc.
» www.helpx.net/... - tu by si pomáhal na organických farmách alebo také niečo.
určite je aj kopa dalších len treba poriadne hladať.
ak chces iny kut svet mas moznost ist aj do indie » jezuiti.sk/blog/india/...
vela stastia