Zajtra sa vacsine z nas zacina skola, tak co ucite sa na zajtra?? alebo uz ste nauceni?? ja este neviem, ale budem nad tym vazne uvazovat ale asi skor nie ako ano
Ja som sa učil priebežne počas celých prázdnin aby to na mňa nebolo naraz veľa - takže už všetko mám a všetko viem - možno ešte niečo prebehnem očami aby som si bol istejší a to je vše.
jeziis deti
dopici ja uz zacinam mat depku z tohto asi ..akoze...vsade kde pozriem sa iba skola riesi..pici..aj ja by som mala zacat..
ale nechce sa mi a ak sa mi vecer bude chciet tak sa z dobrej vole premozem a aj tak len tu budem sediet ..cize tak
no my sa učíme...a dúfam, že budeme (ako vždy) písať zase nejakú písomku ... ale inak som niekde čítal, že teraz ako odstavia ten plyn, že možno predĺžia prázdniny to by bolo...
Uz mi aj chybala ta skola a spoluziaci a vsetko to OKREM ucenia a toho stresu okolo toho... a neviem ci sa budem ucit na zajtra to zalezi ako sa bude dalej vyvijat tento den
ja skolu neriesim kto sa chce ucit nech sa uci ale mne to nehrozi a koniec koncov aj tak by som z toho nic nemal nepamatam ani ake latky boli naposledy nic ale ani ma to nejako netrapi sak uvidime ze co sa bude diat a podla toho budem improvizovat ako stale takze asi tak ale na druhej strane uz je dobre ze skola zacina zajtra lebo uz som dost vypadol zo skolskeho diania tak este takych 5 dni prazdnin a uz by som bol uplne vygumovany
snažila som sa..ale ja sa už neviem asi učit..fakt..ja nechapem ziadnemu prikladu z matiky ani nemcinu neviem..a neviem jak sa to mam zacat ucit..ja neviem..: disappointed:
7.januara som sa nenormalne ucila,lebo od nasich ucitelov sa dalo cakat vsetko,a stalo sa,porad skusali a davali pisomky,ale bola som pripravena!a vyplatilo sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
dopici ja uz zacinam mat depku z tohto asi ..akoze...vsade kde pozriem sa iba skola riesi..pici..aj ja by som mala zacat..
ale nechce sa mi a ak sa mi vecer bude chciet tak sa z dobrej vole premozem a aj tak len tu budem sediet ..cize tak
a ináč nič....nemčina-kukáme nejaký film
slovenčina....nič dúfam
biológia odpadla *YAHOOOOOOO*
dejepis nvm nvm
Hneď je mi svetažiť
PREC PLYN! ABY SA TAM NEMUSELO IST!