Ked si bol/a menší/ia zakazovali ti rodičia kamarátiť sa s niekym o ktorom si mysleli že nieje pre teba vhodný ? Ja som to nikdy chvalabohu nezažila ale ako tak počúvam 12 ročnú sesternicu to je samé "mamka mi zakázala sa baviť s tou a tou" a "tatko mi z
tak je to samozrejme hovadiareň, ale pokiaľ je decko príliš malé a jeho "kamarát" naň má dokázateľne zlý vplyv, je takéto zasahovanie IMO na mieste... (ale 12tke by som už do kamarátov asi nekecal)
Mne to zakazuje teraz foter so svojou ženou a to mám 17 !! Ja ich mám ťažko a bavím sa s kým chcem, je to predsa moja vec a oni mi do toho nemajú čo kecať...
Neviem sa teraz rozhodnúť medzi áno a nie, keďže bolo možno zopár takých ktorý sa nepáčili ale to mi povedala asi len že, moc nie som rada keď ťa s nimi vidím
Ja budem mať za 2 mesiace 14 .. a zatiaľ mi mama nič nezakazuje .. teda skôr že mi nevyberá kamarátky a kamarátov .. Ale keď napríklad vidí že prišiel pre mňa kamarát s cigaretou v ruke je nervózna a vkuse mi volá >_
No ani nie, ale tak keby som doviedol neaku babu k nam domov, ktora by mala 150 piercingov, a potetovae cele telo, fajcila by jednu od druhej, bola by opita a tak... to by nasim ASI teda vadilo, no Ale taku by som si ani nedovliekol domov, cize nemaju dovod mi nieco zakazovat, a okrem toho mam 18, a uz sa mi tolko nemiesaju do zivota
mne to tiež zakazovali baviť sa s @h8u a už asi 4 roky je moja najlepšia kamarátka baviť som sa s ňou nikdy neprestala takže si myslím, že to nemá význam
chodil som von s peknymi grazlami, mama bola ucitelka na skole tak ich dobre poznala co su zac, tak ked sme daco podpalili alebo vyhulili a som ju nasral povedala ze a uz nebudes chodit s tym a tym von ale ne ze by mi nieco zatrhla, len to povedala a flakalo sa dalej
mne sa to stalo ale častejšie to bolo naopak...zakazovali kamarátkam sa so mnou baviť..ale to len preto, že to zlé som hodila ždy na seba a pritom som bola nevinne...ale teraz mi to je jedno
Nie, nemá to význam. KTO TO KEDY VIDEL?? Ale čo počúvam, vyznieva to tak, že rodičia prišli za svojím dieťaťom a riekli: "Tamtá je kurva a henten pičus. Už ani slovo s nimi nepreriekneš! Nebudeš sa s nimi kamarátiť!" Aspoň mne to tak pripadá, hoci to možno doslovne tak nikdy nepovedali.
@perkele mikeyho otec ma dodnes nenavidi ved vies co na mna povedal? ze som jebnuta sibnuta divna zvlastna nenormalna a posahana ty si bola preco? a kedy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
u mna nič také nebolo, a som vážne rád že mám normálnych rodičov...
nebili ma, nič, nikoho mi nezakazovali, žiadne domáce väzenie a podobné pičoviny...
keby som sa bavila s nejakymi sockami viem si celkom predstavit ze by mi zatrhli
Ale teraz som si spomenula, že aj ja som bola z časti zakázaná spolužiačkinimi rodičmi... i ked no, nečudujem sa im