Ked uz sam chlap navrhol ze by sa rad rozisiel so zenou tak uz zenu asi nemiluje a ich manzelstvo asi nic nezachrani, nema zmysel teda tahat to dalej... Nech su spolu ti co naozaj k sebe nieco citia a nie spolu iba z povinnosti voci decku alebo sucitu...
Zeny, ktore nezastavi chut dobyjat ci byt dobyjanou, ked ide o zadaneho muza nepovazujem hodne ani za znizenie sa k napisaniu privlastkov, ktore by vystihli ich podstatu... este ked su tam deti.. Horuci olej im liat do oci. Tie deti to poznaci a takto si budovat stastie... neviem neviem...
Aj známa bola v takej situácii... aj keď to nebolo 3 roky, bolo to podstatne kratšie... keď to zistila jeho žena, zhabala mu všetko a vyhodila ho z domu. Teraz býva u nej a sú celkom pekný párik... A niekedy je pre tie deti horšie keď sú spolu ale hádajú sa atď. ako by mali byť len s matkou a raz za čas u otca... súhlasím s @takemeaway
@Toxo No "vďaka" ti teda....nie som taká krutá.. .ale na takéto záležitosti mám zvlášť tvrdší názor! prečo by si mala hentá krava šťastne nažívať,keď jeho ex by sa starala o 2 deti a pritom by bola nešťastná....
ako je super ako strasne picujete na tie stetky co su rozvracacky rodin, pamatajte na to ked sa to stane vam, ze sa zalubite do chlapa co je zadany. znama takto randila so zenacom, jeho vtedajsia zena im robila peklo, on sa chcel rozviest, nakoniec sa to podarilo, mali svadbu a teraz uz maju aj dietatko. su spolu 8 rokov uz tusim. presli dlhu dobu a su stale spolu stastni.
kazdy pripad treba posudzovat individualne. je lahke povedat stetka a nanho kokot. Ano, rozvratena rodina nie je nic pekne, ale je horsie ked muz nasilu ostava v manzelstve a zliznu si to zena s dietatom. (vlastna skusenost).
Nabuduce sa zamyslite vazeni pred tym nez vynesiete rozsudok.
Netvrdim, ze odobrujem taketo vztahy, ale treba sa na pozerat aj trochu inak. Sama si davam od zenatych odstup, vyhybam sa im ako moru (aj ked vlastne uz netreba . Ale stane sa.
A ako by som sa ja zachovala? Neviem, okolnosti su okolnosti. Vek deti? Ako su na tom so zenou? Ako sa chova ku mne a k nej? Pomer casu traveny s nou a mnou? Vela faktorov. Ale snad sa do takejto situacie nedostanem.
Ked by som raz mal decko, tak stastie toho decka by pre mna bolo prvorade. Neuprednostnil by som svoje zaujmy pred zaujmamy dietata. Nikdy za ziadnych okolnosti. Zodpovednost za svoje dieta je to najdolezitejsie na svete ovela dolezitejsie, ako cokolvek ine.....
Nazyvajme veci pravymy menamy.
Hovorime tu o hazardovani so zivotmy dvoch deti pre uspokojenie potreby stareho capa, ktoremu siblo v lebeni.
Ale.... pokial je manzelstvo nestastne, rodicia sa hadaju a proste to neklape..... tak je aj v zaujme deti aby sa rozisli.....
Ale uvedomte si vazeni, ze splodit potomka znamena, ze vas zivot uz nepatri len vam.
boze ,ved rozbit rodinu je to najhorsie to by som nedokazala ...a ten chlap by sa mi hnusil ,keby mal doma manzelku a za mnou by chodieval .....nedokazem pochopit tie zeny ,ktore si nieco zacnu so zenatym ....ale pozor !!vzdy je na vine aj ten muz ...obaja su vinni ...keby naozaj lubil svoju manzelku tak by ju nikdy nepodviedol!!!!
v tej situacii som bola aj ja. vsetci mate na nu negativne nazori este aj autor povedal ze ona ide o oberat. co je blbost. keby sa mal so svojou zenou dobre tak by sam nenavrhol rozvod. a keby nechcel tak ona sa moze aj posrat a nadostane ho. nieje to jej chyba. preco nemoze milovat toho isteho muza co ma rodinu?
Nie , lebo podla mna on nezacal , skor ona ho zvadzala lebo si myslela aka haluz bude mat zenateho , mala mu dat pokoj a este ona aj mohla dojst nato ze je zenaty , myslim ze za 3 roky by to urcite nejak zistila ale asi ju to moc netrapilo
niezeby som bola hnusná ale o deti fakt nejde, kvoli detom je hlupe spolu ostavat ked manzelstvo nefunguje...ale tak podla mna to ta tvoja znama posrala uz ked sa tri roky stretavala so zenatym muzom, toto mali riesit hned na zaciatku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja bych ho teda nechcela na vazny vztah..
a ona, ked bola schopna to ukoncit, asi tiez nie.. asi ho az tak smrtelne nemilovala..
ach ti chlapi, furt by to len podvadzalo a rozvadzalo sa.. naco sa potom vobec zenia? kreteni..
Aj známa bola v takej situácii... aj keď to nebolo 3 roky, bolo to podstatne kratšie... keď to zistila jeho žena, zhabala mu všetko a vyhodila ho z domu. Teraz býva u nej a sú celkom pekný párik... A niekedy je pre tie deti horšie keď sú spolu ale hádajú sa atď. ako by mali byť len s matkou a raz za čas u otca... súhlasím s @takemeaway
ako môžte písať také hrozné veci keď o tom chlapovi a ani o tej žene nič neviete....
čo ak sa naozaj ľúbia.....
a ako viete ako sa nemu správa jeho vlastná manželka.....
a na nevere majú vždy vinu obaja......
takže kto nezažil nepochopí....
Každopádne to vyzerá, že to manželstvo už nemá význam a ak sa to odzrkadľuje na vzájomnej komunikácii a vzťahoch v rodine, tým viac.
kazdy pripad treba posudzovat individualne. je lahke povedat stetka a nanho kokot. Ano, rozvratena rodina nie je nic pekne, ale je horsie ked muz nasilu ostava v manzelstve a zliznu si to zena s dietatom. (vlastna skusenost).
Nabuduce sa zamyslite vazeni pred tym nez vynesiete rozsudok.
Netvrdim, ze odobrujem taketo vztahy, ale treba sa na pozerat aj trochu inak. Sama si davam od zenatych odstup, vyhybam sa im ako moru (aj ked vlastne uz netreba . Ale stane sa.
A ako by som sa ja zachovala? Neviem, okolnosti su okolnosti. Vek deti? Ako su na tom so zenou? Ako sa chova ku mne a k nej? Pomer casu traveny s nou a mnou? Vela faktorov. Ale snad sa do takejto situacie nedostanem.
Nazyvajme veci pravymy menamy.
Hovorime tu o hazardovani so zivotmy dvoch deti pre uspokojenie potreby stareho capa, ktoremu siblo v lebeni.
Ale.... pokial je manzelstvo nestastne, rodicia sa hadaju a proste to neklape..... tak je aj v zaujme deti aby sa rozisli.....
Ale uvedomte si vazeni, ze splodit potomka znamena, ze vas zivot uz nepatri len vam.
Je to obycajna PICA , kvoli nej bude o jednu rozbitu rodinu viac