Aspon mne nie!!! Myslím že už dávnejšie som robila Forum o Marilynovi Mansonovi..... No ked dnes som práve natrafila na jeden článok z jednej nemenovanej Americkej stránky a tam asi jeden idiotský rodič písal že vyzíva všetkých rodičou aby zakázali svojim
kebyze moje decko pocuva mansona tak by som si s nim sadol, spolocne by sme popozerali tie texty a vystupenia a potom by sme sa smiali na nom a isli by sme si pustit burzum
ako, naši neboli spočiatku nadšení mojim hudobným vkusom, ale to bolo tým, že im to proste zvukovo nesedí a trocha ich vydesilo, keď ich pomerne ružové dieťa pomerne rýchlo stemnelo
inak ako vasi rodicia vedia vobec co pocuvate? teda ak to niekomu zakazuju, tak ved predsa, nemusia vobec vediet o tom co pocuvate.. ja si to vzdy dam do sluchatiek a hotovo, nikto nema ako vediet
kebyze moje decko pocuva metal (co sa dufam nikdy nestane :´( ) tk by som ho hlavne podporovala v tom aby si daval prat veci lebo mam skusenost ze tito ludia ziju v jednej metallica mikine tak 2-3 roky
aj susedia, no je to nutné, keďže šaľená mi tu za stenou naplno už rok, deň čo deň, púšťa svoje videá zo svatby.. ale srsly, nechať si na svatbe hrať rytmusa?
mne rodičia, teda aspoň mama, zakazuje počúvať akúkoľvek hudbu, lebo ona proste hudbu nenávidí...
a je mi to jedno, počúvam si čo chcem, ale naši viac-menej vôbec nevedia, čo sa mi páči keď si doma púšťam nejakú hudbu nahlas, tak len nevinné a a aj pre nich počúvateľné veci
@uspavanocka to čo je zas za blbosť? tak napr. ja počúvam metal, môj otec počúva metal, aj môj priateľ počúva metal, a všetci sme pomerne dosť čistotní ľudia -.- keď je človek prasa, tak podľa mňa nezáleží na tom, akú hudbu počúva.
a k téme, mojim rodičom je srdečne jedno čo počúvam, samozrejme ak si nepustím Motley Crue na celý dom, vtedy otec zvykne mať rôzne poznámky o "natupírovaných buzerantoch" ale to už našťastie nerobím
@uspavanocka skúsenosť-neskúsenosť, celý tvoj komentár vyznel tak že všetci metalisti sú prasatá. ja mám zase skúsenosť takú, že väčšina z nich sú normálni ľudia (nehovorím že sa nenájdu aj takí akých opisuješ ty, ale určite ich nie je výrazná väčšina)
@etelnair ja viem dufala som ze si to nikto nevsimne ale ty si vsade :/
@candy36 kde z toho komentu citit ze som to myslela na vsetkych ? spamataj sa a nesnaz sa primontovat nasilu do vsetkeho aby si mohla mudrovat. bol to uplne nevinny koment zalozeny na tom ze moji spoluziaci smrdeli jak svine lebo tu mikinu nedavali dole ani v lete a to co si robis ty so svojou metalovou dusou ma maximalne netrapi, tak ako to, co mas k tomu povedat.
@candy36 ja mam debilne komentare ? kto vcera na moj uplne neutralny komentar o tom ze si neviem zapamatat mena z burlivych vysin ned dosiel s vysmesnym komentarom "lol najjednduchsia kniha citala som ju ked som mala 12" a teraz opat uplne onicom koment, na nikoho miereny a zase prificis a ides sa tu robis dolezita. no neposer sa aj so svojim metalom.
@uspavanocka ja som ťa zakaždým len sucho skomentovala a ty sa tu rozkrikuješ....ale to je vlastne jedno
a nehovor, že to bolo "na nikoho mierené" keď píšeš že dúfaš že tvoje decko nikdy nezačne počúvať metal, čo je už samo o sebe vyhlásenie plné predsudkov
@candy36 tak si svoje suche skomentovanie nechaj pre seba. neboli v tom ziadne predsudky mne su cele hudobne styly uplne ukradnute, neriadim sa nimi a taktiez podla toho ani nesudim ludi, jedini kto by sa za ten koment mohli urazit su moji spoluziaci o ktorych to aj bolo ale tym to bolo povedane v triede uz velakrat takze ani tyc by to neurazilo. zaujimave vsak, ze prave osoba ktora si hrdo napise o profilu ze je "bezcitna" a "zakerna" sa tu nad tym zamysla. aktivuj svoju bezcitnost a nechaj to uz tak lebo fakt ma nebavi kazdy den sa tu s niekym dohadovat o totalnyc blbostiach a tahat sa za slovicka
...a k téme. Myslela som si že rodičia budú mať niečo proti tomu, ale nič...im je to ukradnuté. Len aby som nepočúvala Rytmusa a pod. v ktorom je nádavok až-až A toho sa ani nemusia bať...
@rose33 nemáš ešte link na tú stránku ? Chcem sa zasmiať tiež
@candy36 ja by som chcela vediet či nahodou ona nesmrdí..... vždy to tak býva že tý ludia čo najviac kritizujú a sú plný predsudkou a majú asi problém zo slobodou prejavu iných ludí sú presne taký ako ludia ktorých kritizujú....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Občas iba poznamená to čo je preboha ale inak vôbec
Ale áno, to teda súhlasím s @2 !
ale nie sú z toho nadšení.. vraj dúfajú,že ma to čoskoro prejde
kebyze moje decko pocuva mansona tak by som si s nim sadol, spolocne by sme popozerali tie texty a vystupenia a potom by sme sa smiali na nom a isli by sme si pustit burzum
ako, naši neboli spočiatku nadšení mojim hudobným vkusom, ale to bolo tým, že im to proste zvukovo nesedí a trocha ich vydesilo, keď ich pomerne ružové dieťa pomerne rýchlo stemnelo
a inak @9
a je mi to jedno, počúvam si čo chcem, ale naši viac-menej vôbec nevedia, čo sa mi páči keď si doma púšťam nejakú hudbu nahlas, tak len nevinné a a aj pre nich počúvateľné veci
a k téme, mojim rodičom je srdečne jedno čo počúvam, samozrejme ak si nepustím Motley Crue na celý dom, vtedy otec zvykne mať rôzne poznámky o "natupírovaných buzerantoch" ale to už našťastie nerobím
@candy36 kde z toho komentu citit ze som to myslela na vsetkych ? spamataj sa a nesnaz sa primontovat nasilu do vsetkeho aby si mohla mudrovat. bol to uplne nevinny koment zalozeny na tom ze moji spoluziaci smrdeli jak svine lebo tu mikinu nedavali dole ani v lete a to co si robis ty so svojou metalovou dusou ma maximalne netrapi, tak ako to, co mas k tomu povedat.
a nehovor, že to bolo "na nikoho mierené" keď píšeš že dúfaš že tvoje decko nikdy nezačne počúvať metal, čo je už samo o sebe vyhlásenie plné predsudkov
...a k téme. Myslela som si že rodičia budú mať niečo proti tomu, ale nič...im je to ukradnuté. Len aby som nepočúvala Rytmusa a pod. v ktorom je nádavok až-až A toho sa ani nemusia bať...
@rose33 nemáš ešte link na tú stránku ? Chcem sa zasmiať tiež