Vzťah by mal byť o slobode, dôvere a tolerancii, nie o podmienkach typu: "Budem ťa milovať, ak..."
Iné je samozrejme spolu si sadnúť, porozprávať sa o danom probléme a spraviť nejaký ten kompromis, ale vyslovene sa ho vo všetkom snažiť zmeniť na svoj obraz, tak to isto nie.
Buď sa ju/ho naučí akceptovať aj s jeho/jej chybami alebo je lepšie dať si zbohom.
Koniec-koncov, zákazy majú skôr opačný efekt (záleží samozrejme na povahe, ale ja som napríklad taká, že by som spravila na truc, aby videl, že je po mojom
Čítala som na to aj jeden taký výrok:
"Obmedzovanie je začiatok toho, aby sa jeden z partnerov začal cítiť vo vzťahu spútaný. A každý spútaný tvor sa bude snažiť skôr, či neskôr uniknúť."
to, ze som vo vztahu, nikdy nema znamenat, ze toho druheho vlastnim.
osobne by som v zivote v takom vztahu nebola.
pochopitelne, ze nieco nerobim, lebo to robi druheho nestastnym, to je samozrejme, ale to je nieco uplne ine. ani druhy nema mna co nutit nerobit to, co mna robi stastnou.
chapete, ako to myslim? nerobim si z cloveka idealnu maketku partnera. potom zrazu bude idealny, dokonaly, uzasny, presne taky, akeho ho chcem, a budem chciet ineho, lebo tento ma unudi. ci nie?
umňa to bolo tak že som jej povedal že mi to vadíííííí ale nedokazal som jej to zakáázať najhoršie jej keď váás dusíí váš vlastnýý vzťach občas som jjej povedal že nikdy alebo tak ale viem že som jej raz odoprel to čo mala veľmi rada ale myslíím že to bolo btedy jedinéé riešenie.............. a tu nejde oto či ona to bude robiť alebo nie ide oto podľa mňa keď vie že tebe to vadíí a má ťa naozaj rada takto bude aspoň obmedzovať príklad každý druhý piatok musítesa navzájom tolerovať nie len jeden druhého
podla mna kazdy musi s niecim ustupit. mne by prekazal pocit ze by partner kazdy piatok dakam chodil. zakazala by som mu to a na oplatku by som tiez nikam nechodila iba vynimocne na stretavky a trak
myslím, že väčšina mladých ľudí sa chodí niekam v piatok zabávať, takže na tom nevidím nič zlé... síce ak si typ človeka, ktorý radšej sedí doma... nuž neostáva ti nič iné len si vybrať z týchto dvoch možností...buď sa jej prispôsobíš a budeš chodiť s ňou (čo predpokladám, že asi nebude chcieť, keďže sa bude chcieť zabávať a cítiť stále free) alebo to budeš jednoducho akceptovať... každopádne ako to už párkrát bolo spomenuté žiadny vzťah aj keď je oficiálny (teda manželstvo) neznamená pre žiadnu stranu, že je to majetok...
Tak keď baba ide raz za týždeň večer von, žiť, tak sa automaticky kurví!!!! Milý @Mm47 nebolo nikde povedané, že ona chodí konkrétne do baru, a nikde nebolo spomenuté, že sa "kurví" taktiež ani to, že dotyčný chlapec s ňou chodí... Láskavo si požičaj od niekoho silné dioptrie, lebo nevieš čítať, alebo kroť svoju fantáziu...
Tak podla mna sa bavi v nejakom bare , klube a podobne a vacsina bab neviem len obsedet bez toho co som napisal , nikoho neurazam ale poznam to velmi dobre , a sama vies ako to tam chodi a podla toho ako to pisal spolu chodia alebo chodili inak by ho taka s ktorou ani nechodi asi tak nezaujimala , vidim dobre len tvrdim ze vymetat podniky ked niekoho ma je svinstvo
moj chalan chodi s kamaratmi do baru cez vikend ked ma volno a ja som rada ze tam nie som...nepotrebujem ocuvat jeho premudrelych kamaratov...mohla by som mu to zakazat ale naco? nech sa zabavi nemusi byt len so mnou 24hodin denne...tiez by som sa mohla bat ze sa tam kurvi ale keby som mu neverila tak s nim nechodim a kedze mu verim tak ma nezoziera to "co ak" vzdy ked je vonku bezo mna...
TOLERANCIA mladež D ked je vo vzťahu pochopenie a tolerancia tak ste za vodou... my to mame s ptaietlom vyriešne tak, že sme každy den spolu, ale piatok mam ja vyhradeny pre posedenie s kamoškami a on ma piatok pre posedenie s kamošmi na pive... ale nie cely večer.. každy sa zobereme na dve-tri hodinky.. a ked jeden z nas ma pocit že už chce byť s tym druhym tak si zavolame, on pride pre mna a sme spolu zas, s dobrym pocitom že sa každy porozpraval s tym svojim kamaratom... žiadne zakazy.. len tolerancia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Iné je samozrejme spolu si sadnúť, porozprávať sa o danom probléme a spraviť nejaký ten kompromis, ale vyslovene sa ho vo všetkom snažiť zmeniť na svoj obraz, tak to isto nie.
Buď sa ju/ho naučí akceptovať aj s jeho/jej chybami alebo je lepšie dať si zbohom.
Koniec-koncov, zákazy majú skôr opačný efekt (záleží samozrejme na povahe, ale ja som napríklad taká, že by som spravila na truc, aby videl, že je po mojom
Čítala som na to aj jeden taký výrok:
"Obmedzovanie je začiatok toho, aby sa jeden z partnerov začal cítiť vo vzťahu spútaný. A každý spútaný tvor sa bude snažiť skôr, či neskôr uniknúť."
som ochotná ustúpiť, ale nie podrobiť sa.
porozprávaj sa s ňou, máš nejaký špeciálny dôvod na to, aby ti to vadilo natoľko, že jej to budeš chcieť zakázať?
prečo sa nejdeš baviť s ňou?
a si si istý, že má pre teba perspektívu vzťah, kde sa budeš snažiť z toho druhého urobiť niekoho tebe vyhovujúceho?
osobne by som v zivote v takom vztahu nebola.
pochopitelne, ze nieco nerobim, lebo to robi druheho nestastnym, to je samozrejme, ale to je nieco uplne ine. ani druhy nema mna co nutit nerobit to, co mna robi stastnou.
chapete, ako to myslim? nerobim si z cloveka idealnu maketku partnera. potom zrazu bude idealny, dokonaly, uzasny, presne taky, akeho ho chcem, a budem chciet ineho, lebo tento ma unudi. ci nie?
Predpokladám, že babu nemáš, ale ak by som sa mýlila, tak to sa veľmi čudujem...