Milý ľud Birdzu, mám tu zapeklitu situáciu... Už dlhšie som pohádaná so sestrou... Keďže bývam v Trnave, nebývam doma často, tak mi to ani nevadí, ale teraz som prišla domov a zistila, že ona si do mojej izby vodí frajera (ktorého tiež nemám veľmi v láske) a spávajú tam a robia isté veci (mám na to aj svedka).... Ako je dosť hnusné, že som musela odpratávať boxerky segrinho frajera
Takže... Predpokladám, že aj keby som jej povedala, nech tam nechodí, tak aby mi urobila napriek, tak tam bude chodiť.... Vedeli by ste mi poradiť niečo zákerné, čo by mi nezničilo nič v izbe, ale dalo by im to istú ,, príučku" aby tam už nechodili?
Prípadne by mi možno aj pomohlo, keby ste mi nadali, že sa správam hlúpo a detinsky
Hej, vymeňte si postele alebo jej kúp novú vlastnú posteľ a pohodka, načo sa vadiť so sestrou pre takéto malichernosti. Síce je to hnus ale musíš uznať že sa lepšie šuká vo väčšej posteli...
@erixa Toto aj mne robila sestra, lebo ja som mal vždy veľkú postel a veľkú perinu, tak som mal vždy nervy z toho, chápem ťa. Vrchol bol, keď som našiel za posteľou použitú gumu. Pomohol kľúčik a dal som mame, nech si odomkne, keď mi bude vetrať alebo čo.
Mne by to nevadilo, keby sa ku mne správa dobre... Tak to by bolo fajn, ale keďže som pre ňu chudera, ktorá nič nedokázala, pretože nemám 4 autá, milión na účte a nedám jej peniaze keď si zaziada
Tak nejako pretrp, a odstahuj sa alebo....
Kúp si kuracie prsia, nechaj ich niekde fajnovo vonku zhnit a keď vieš, že ty nebudeš doma a zaľúbenci budú u teba, tak si tie kuracie prsia polož pod posteľ.
Alebo si kúp makrelu, alebo sardinky, to tiež dokáže narobiť fajnový smrad.
Alebo si kúp nejakú minikameru, natoc to a potom ich vieš čo
Daj tam kameru
Ja neviem, povedz jej nech si kupi novu postel.
Aha, akoze ty si chudera,ale jej frajer je uplne super, ked asi nema doma ani len sukromie
Proste jej povedz,ze ti to je neprijemne , spat na posteli kde oni sulozia. Ze je to nechutne (co aj je)
@kakofonicka ale veď ľudia sa pri súloži potia, veď to je nechutné potom spať nahý pod perinou, o ktorú si niekto cudzí šúchal svoju spotenú riť alebo ležať na obliečkach, čo sú premočené od nich oboch či?
Zákerné veci jej nerob. Vymeň si s ňou posteľ, veď ak doma nebývaš, tak sa občas doma vyspíš aj na menšej posteli. Ak to tak nechces spravit, tak si maximálne "zamkni postel" cize kúp hrubú retaz tu prevlec cez postel a zamkni visacím zámkom a spať ti tam nebudú, lebo to bude nepríjemné, zvlášť ak to takto spravíš na takých 3 miestach na psoteli a keď prídeš dom, tak si to ľahko odomkneš
@kakofonicka tak ale veď oni mi v nej spali tajne, to bolo u rodičov v dome oni netušili, že mi oni chodia prepotiť celý paplón. To som vždy len ja zistil, keď som došiel domov a keď som si ľahol na postel, tak ma zaviali zvieracie pachy
Ja by som jej tu postel nechala... Ved ked ju nepotrebujem... A vlastne by mi asi aj bolo jedno ze je protivna, myslim ze prechovavanim hnevu voci niekomu a snazit sa mu vratit skodim len sama sebe. (emoji co myka plecami) mozno z kratkodobeho hladiska jemu, ale z dlhodobeho sama sebe... (-||-)
Podla mna zatial najlepsi napad je to zamknutie izby klucom. Ak nemas kluc kludne by som do vymeny zamku investovala alebo co je to tak krasne pasivne agresivne tiez suhlasim s tou vymenou posteli, ja by som svoju sestre dala bez mihnutia oka ale nesprava sa ku mne ako tvoja k tebe. Cize pories to tym zamykanim
@vinx neviem, ja ked som nebyvala doma (rozumej studovala som na VS), tak moji surodenci boli osamostatneni a aj ked sukali, tak na vlastnych posteliach ak sukali v mojej, tak uz boli “na navsteve” a pradlo sa menilo. ja som skor narazala na mojich kamaratov, ked bola u nas party a tam som to neriesila, vedela som, ze na druhy den mam dat pradlo prat
ale neviem, ja by som to fakt nejak neriesila, sak jasne, ze ked som domov chodila raz za 2-4 tyzdne, tak som si vzdy davala ciste postelne pradlo, bez ohladu na to, ci som mala vedomost o tom, ze mi niekto spal v posteli alebo nie
kto je dost velky na to aby szukal, mal by byt aj dost velky na to, aby mal vlastnu postel, vo vlastnom byte, podnajme atd ... ale ja potom tym bratovým kurvickam robim haňbu na fcb ... nič neni lepšie jak keď sa kurva nasiera, čo si si to dovolil, že jej robiš reklamu jaka je kurva
Kúp si krajšiu(to ju vytočí asi najviac ... Alebo ako vyssie odporúčali zamkni si izbu a mame daj kľuc.. Keď ani to nepomôže tak určite pomôže tak pod perinu daj niečo pichľave napr zihlavu alebo okolo postele také pichľave kaktusy. Sprav si v izbe bordel a na posteľ si daj veci. Takú kopu veci a ver ze ich to odradí od tvojej postele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Takže... Predpokladám, že aj keby som jej povedala, nech tam nechodí, tak aby mi urobila napriek, tak tam bude chodiť.... Vedeli by ste mi poradiť niečo zákerné, čo by mi nezničilo nič v izbe, ale dalo by im to istú ,, príučku" aby tam už nechodili?
Prípadne by mi možno aj pomohlo, keby ste mi nadali, že sa správam hlúpo a detinsky
Ďakujem za všetko
Rodina je len jedna a namiesto predlzovania hadky sa skúste udobrit
Kúp si kuracie prsia, nechaj ich niekde fajnovo vonku zhnit a keď vieš, že ty nebudeš doma a zaľúbenci budú u teba, tak si tie kuracie prsia polož pod posteľ.
Alebo si kúp makrelu, alebo sardinky, to tiež dokáže narobiť fajnový smrad.
Alebo si kúp nejakú minikameru, natoc to a potom ich vieš čo
akoze neviem no, mna by toto absolutne nesralo pokial tam chodia fakt len na sukez.
Ja neviem, povedz jej nech si kupi novu postel.
Aha, akoze ty si chudera,ale jej frajer je uplne super, ked asi nema doma ani len sukromie
Proste jej povedz,ze ti to je neprijemne , spat na posteli kde oni sulozia. Ze je to nechutne (co aj je)
ale neviem, ja by som to fakt nejak neriesila, sak jasne, ze ked som domov chodila raz za 2-4 tyzdne, tak som si vzdy davala ciste postelne pradlo, bez ohladu na to, ci som mala vedomost o tom, ze mi niekto spal v posteli alebo nie