Ahojte nemate niekto niaky link na clanok kde su zaklady xhtml a css ,..kedy si som to vedel mam doma knihu ale ma to 400 stran a dlho som to nepouzil ,..ako tam robit tabulky odsetky tusim estee pametam prost uplny basic ,.. dakujem
Nie, pspad nieje na mac, ale da sa rozbehat realtivne bezproblemovo cez Wine, ked prekusnes par kokotskych detailov. Alternativy su Espresso, Coda (platene editory pre webdeveloperov, ceny su vcelku prijatelne myslim), pripadne Netbeans, Eclipse alebo Aptana (ale to su cele IDE a su zadarmo).
Jedinym problemom vyvoja webu na macu nieje editor, ale to, ze na macu nieje Internet Explorer
sam som sa to ucil tam. Alebo pomohli mi aj tutorialy ktore som nasiel na googli pod vyhladanim tutorialu " from .psd to xhtml ", sice na tom som sa to naucil asi najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a dobrá referencia je na www.w3schools.com
» w3schools.com
Nie, pspad nieje na mac, ale da sa rozbehat realtivne bezproblemovo cez Wine, ked prekusnes par kokotskych detailov. Alternativy su Espresso, Coda (platene editory pre webdeveloperov, ceny su vcelku prijatelne myslim), pripadne Netbeans, Eclipse alebo Aptana (ale to su cele IDE a su zadarmo).
Jedinym problemom vyvoja webu na macu nieje editor, ale to, ze na macu nieje Internet Explorer
xhtml sa ešte učí/používa? som myslel že zomrelo pred troma rokmi či kedy...
jakspatweb.cz
sam som sa to ucil tam. Alebo pomohli mi aj tutorialy ktore som nasiel na googli pod vyhladanim tutorialu " from .psd to xhtml ", sice na tom som sa to naucil asi najlepsie