zakon o rozumnych trestoch. Nie take vtakoviny ako kradez kukurice 2 roky, vražda 8 alebo ozbrojená lupež 12 rokov (napr. zubnou kefkou-ako to je už u nas zvykom)
Ale za spreneveru štátnych penazí a danovych podvodov by som dal vyhostenie z krajiny.
ja by som zakazal, aby sa slovom "caj" oznacovali vyrobky, ktore vlastne cajom nie su. myslim tym ovocne caje, bylinkove caje a pod. tieto produkty by mali niest oficialny nazov "cajove vyrobky".
@greyness nepíše, ale tým pádom by mohla žiť asi iba pod mostom lebo každý človek ktorý by ju prichýlil by jej "umožnil viesť záhaľčivý alebo nemravný život"
aspoň tak jej rodičia teda premýšlajú, keďže ma na základe tohto chceli nechať vyhodiť zo školy ak nie rovno zavolať políciu
@hoperwale podľa mňa jej rodičia rozmýšľajú strašne kokotno. keby sa to rieši tak by nič nevyriešili. pokiaľ by žila normálnym životom a nie nemravným a tak ďalej tak by proste nemohli namietať. ale zase ísť proti vlastným rodičom, keď ešte nie je úplne právne spôsobilá nemá význam.
@semhamforas no precitala som si to ale myslim si ze by vycucal z toho nieco.. napr. ten predcasny sexualny zivot - ved ked by som mala 17 a zila s priatelom.. sice uz nie som pod zakonom ale aj tak
@hoperpohroma tak dokonci aspon tu strednu a potom az vymyslal taketo veci. lebo urcite by si nestihala aj skolu aj volaku pracu, a este aj to ze kto by ta zamestnal v takomto veku a hlavne mimo skolu.
je zbytočné len to tak náhodne triafať. ak chcete meniť zákony, je potrebné si ich naštudovať zbierka zákonov je dostupná aj na nete, tam zistíte čo zmeniť - » www.epi.sk/Zbierka-zakonov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale za spreneveru štátnych penazí a danovych podvodov by som dal vyhostenie z krajiny.
btw ja by som s okamžitou platnosťou uzákonil farmárske právo
a inak @11
§ 226
(1) Kto vydá, čo aj z nedbanlivosti, osobu mladšiu ako osemnásť rokov nebezpečenstvu spustnutia tým, že
a) zvádza ju k záhaľčivému alebo nemravnému životu,
b) umožní jej viesť záhaľčivý alebo nemravný život alebo
...
potrestá sa odňatím slobody až na dva roky
trestný zákon, par. 226, Ohrozovanie mravnej výchovy mládeže
aspoň tak jej rodičia teda premýšlajú, keďže ma na základe tohto chceli nechať vyhodiť zo školy ak nie rovno zavolať políciu
čau.
Inak mi je ľúto tvojho otca že ho nerešpektuješ aj keď ti evidentne nechce zle.