cawte baby chcem sa spytat aky pripravok vam zabera na kruhy pod ocami tak ze vam ich zakryje a naozaj to funguje nie ako v tych reklamach a mohlo by to byt nieco z tej lacnejsej kategorie diky
nvm...jak sa zakryjú, ale poradím Ti, na noc si daj majú čajovú lyžičku do mrazničky a ráno na oči, potom aj vrecká čierneho čaju použitého dosť dobré pomáhajú a z kozmetiky...má oriflame celkom dobrý korektor, make-up pod oči..to stálo okolo 1,50 myslím... ale v 14 a kruhy pod očami nem-blázni
bože... a čo že má 14? bavíme sa snáď o vráskach?!
veď to vôbec nesúvisí s vekom. a ani so spánkom nemusí... môj večný problém debilne posadené oči a veľmi tenká koža :/
niekde v starom zdraví som čítala, že treba veľa piť. že to zafarbenie spôsobujú "presvitajúce" jemné žilky, a keď málo piješ, máš hustú a tmavo zafarbenú krv. a dostatkom tekutín sa to dá trochu zmierniť. teda pokiaľ je tá krv jednou z príčin
ale tak ja vypijem denne minimálne 2 litre, a nemám pocit, že by to malo nejaký účinok chcela by som pribrať... ale iba do fejsu ale ani to asi nedám :/
nič nefunguje...korektor síce zakryje, ale ad 1.) je to aj tak vidno, keď nie kruhy, tak korektor a ad2.) ak má niekto tenkú pokožku, a zle posadené oči, ako @luc.ka spomínala, vačky bude vidno furt...
@luc.ka ahoj ja mam dedicne kruhy pod ocami dost ma to trapi lebo stale si to musim prekryvat.. ale co som nevymyslela, citala som, ze ked si to bude spravidelne potirat kavou tak ta to omnoho zlepsi, ja to skusam asi tyzden a fakt to celkom funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ani cesat sa nemusis.
veď to vôbec nesúvisí s vekom. a ani so spánkom nemusí... môj večný problém debilne posadené oči a veľmi tenká koža :/
niekde v starom zdraví som čítala, že treba veľa piť. že to zafarbenie spôsobujú "presvitajúce" jemné žilky, a keď málo piješ, máš hustú a tmavo zafarbenú krv. a dostatkom tekutín sa to dá trochu zmierniť. teda pokiaľ je tá krv jednou z príčin
ale tak ja vypijem denne minimálne 2 litre, a nemám pocit, že by to malo nejaký účinok chcela by som pribrať... ale iba do fejsu ale ani to asi nedám :/
nauč sa s tým žiť! ja som sa naučila dá sa to...
A nejde mi už ani o to, aby som ich zakryla, ale aby som sa ich zbavila. Ale už som rezignovala a už ich ani nekorektorujem.
no mám ten roll-on od garnieru špeci na to, s obsahom kofeínu... nepomáha, takže asi má len veľmi nízky obsah
skúsim tú kávu teda, aspoň zužitkujem smeti z kávovaru