Mňam dal by som si už niečo. Napr také trojfarebné rezy, alebo penovú tortu
KĽUDNE PRIDÁVAJTE AJ OBRÁZKY VAŠICH NAJ mňammmmmmmmmm
U nás je Veľká noc zrušená , čiže ani len vypekanie zákuskov nehrozí. A keď aj, tak u nás domáce koláče nikto neje, radšej si to objednajú z jednej nóbl cukrárne.
Naj zákusok? Musí tam byť čerstvé ovocie, veľa tvarohu a piškótové cesto.
Sem - tam, keď sa dostanem do kuchyne, že je nejaký zlez (napríklad aikiďácky) a baby dostanú bojovú úlohu napriecť koláče, tak mojou špecialitou je Papleseň bábovkovitá (=taký zvláštny modro-zeleno-tyrkysovo-bielo-žlto-hnedý pudingový koláč).
Obrázok by som dodala, netuším, kde je
Potom majú strašný úspech moje Juhoslávske slimáky (fakt sa to tak originál volá) a tvarohový koláč, ktorého nastrúhané cesto sa dáva piecť tesne po vytiahnutí z mrazáku.
v nasej rodineee je to uplne naopak vsetci sa pretekaju kto napecie lepsie chutnejsie takze kolace zboznujem najme kolace od mojej starkej puncovy rez !D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Aký je váš naj zákusok?
Na aké sa najviac tešíte? atď atď.
Mňam dal by som si už niečo. Napr také trojfarebné rezy, alebo penovú tortu
KĽUDNE PRIDÁVAJTE AJ OBRÁZKY VAŠICH NAJ mňammmmmmmmmm
U nás je Veľká noc zrušená , čiže ani len vypekanie zákuskov nehrozí. A keď aj, tak u nás domáce koláče nikto neje, radšej si to objednajú z jednej nóbl cukrárne.
Naj zákusok? Musí tam byť čerstvé ovocie, veľa tvarohu a piškótové cesto.
Sem - tam, keď sa dostanem do kuchyne, že je nejaký zlez (napríklad aikiďácky) a baby dostanú bojovú úlohu napriecť koláče, tak mojou špecialitou je Papleseň bábovkovitá (=taký zvláštny modro-zeleno-tyrkysovo-bielo-žlto-hnedý pudingový koláč).
Obrázok by som dodala, netuším, kde je
Potom majú strašný úspech moje Juhoslávske slimáky (fakt sa to tak originál volá) a tvarohový koláč, ktorého nastrúhané cesto sa dáva piecť tesne po vytiahnutí z mrazáku.
Dúfam, že som podala vyčerpávajúcu odpoveď
@2 - ten koláč vyzerá fantasticky mňam
a ešte budem robiť takú syrovo-cesnakovú plnku,ktorú dávam do trubičiek z lístkové cesta...
a ešte kiwi rezy...a koniec...