Dobrá známka poteší...ale ak to je D alebo E tak nešaliem kvôli tomu a určite nejdem na opravný termín...som rád, že mám predmet úspešne absolvovaný a viac neriešim...
ešte som na VŠ nedostala za skúšku nič lepšie ako Z - pri tých, čo sa neznámkujú a sú len za Z alebo N že nespravila alebo E. a je mi to úprimne u piči, kreditov je rovnako a toľko predmetov som vôbec nespravila, že ma nemajú prečo srať zlé známky.
kedze nie som taky mudri aby som mal same Acka a dostal prospechove stipendium za ktore by som menej platil skolne, tak seriem nato a hlavne ze som presiel...
neviem mne je v podstate jedno čo za známku dostanem hlavne nech prejdem a nemusím chodiť na opravák. samozrejme pri niektorých predmetoch ma mrzí , že som to mohla dať aj lepšie ale žeby som kvôli tomu šla na znova na skúšku a trhala si vlasy? isto nie.
je mi to uplne jedno, len u jazyka mi na tom zalezi, nech dam co najlepsie, ale zvysok uplne jedno, hlavne nech to mam a na gympli som sa snazila stale co najlpsie znamky mat, no a na co to bolo dobry pocit chvilkovo akurat tak, ale tie nervy co ma to obcas stalo...nie nie
podľa toho či sa učím na daný predmet, či nie .. ak hej a dostanem zlé hodnotenie tak mi to vadí ..ale ak sa neučím tak ďakujem všetkým svätým aj za to E
prvý semester mi to bolo u riti, a teraz ma to serie, že som sa flákala a prenášam jeden predmet. teraz sa snažím - kvôli sebe. je to príjemná zmena vidieť namiesto C,D,E,F nejaké tie A,B
Tento ročník mi na tom začalo záležať, výsledkom bol najlepší priemer doteraz Škoda že som na to zo začiatku sral, ale vo všeobecnosti mi nevadí ani E pokiaľ je z predmetu z ktorého je mi jedno čo dostanem, hlavne nech prejdem
nie, len mi raz prišlo nefér, keď som dostala zlú známku z niečoho, z čoho by som si zaslúžila lepšiu (to sa mi stalo raz, väčšinou je to naopak, takže sa nesťažujem)
vo všeobecnosti mi záleží len natom, aby som dosiahol aspoň minimálnu hranicu bodov a v UISe mi svietilo pri danom predmete zeleným "splnené" avšak pri niektorých predmetoch, ktoré ma bavia v danej oblasti vidím svoju budúcnosť sa učím hlavne preto, aby som z toho vedel čo najviac - neskôr by sa mi to mohlo zísť
Na mojej škole je dôležité zbaviť sa tej skúšky,prejsť. Známky neodrážajú vedomosti. Jasné,že je to lepší pocit..ale ani keby sa človek biflí od rána do večera tak nemá samé A,B..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a inak, väčšinou mi je to jedno
tých 4000kč mi za to trápenie pre samé áčka teda vôbec nestojí
jednak kvoli stipendiu, jednak kvoli dobremu pocitu