aj aj ale keď sú to nejaké trosky, je mi to úplne ukradnuté (napr. aj menšie osadenstvo tu), keď sú to kamaráti a rodina, je jasné, že nechcem mať zlú mienku.
Poučila som sa... Keď si niekto o mne myslí,to čo si myslí,no nech sa páči. O opaku ho presviedčať nebudem... Aspoň si môžem spraviť názor o danej osobe
cudzi su mi ukradnuti. priatelia sa stavaju vtedy priatelmi ked su ochotni ma brat taku aka som. to ale neznamena ze ma nezaujima ich nazor ale radikalne sa menit kvoli nim nebudem. to plati aj pre rodinu.
je dobre vypocut si konstruktivnu kritiku a pracovat s nou.
Vobec nie preco by aj malo ? Ti ktori ma poznaju vedia a ti ktori nie tak nech si myslia co chcu aj tak to nezmenim ja si tiez o nich hocico myslim a nezmenia to
ako kto. je málo ľudí ktorých si vážim tak že mi naozaj záleží na tom čo si o mne myslia, ale keď už tak u tých dosť, potom u ostatných len tak zo zvedavosti že ako navonok pôsobím, ale v zásade je mi to jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Poučila som sa... Keď si niekto o mne myslí,to čo si myslí,no nech sa páči. O opaku ho presviedčať nebudem... Aspoň si môžem spraviť názor o danej osobe
je dobre vypocut si konstruktivnu kritiku a pracovat s nou.
filip
cudzí ľudia - nie