no ahojte ... nadpis diskusie hovori za vsetko a myslim zeniesom jedina v tejto situacii D ide o to ze sooom velmi zalubena do jedneho chalana a dobre viem ze u neh nemam sancu ... len nedokazem na neho zabudnut .. stale na neho myslim proste neviem ako
ty nelubis, si len pocarena z toho, ako vyzera, a z toho, ako sa v jeden den zarehlil na chodbe a iny den si prdol a tak dalej, citaj si bravcoviny a nerob si posmech z birdzu...
zlatko toto poznam velmi dobre, ja som typ baby co o chalana nebojuje......nerob tu istu chybu ...ale ak fakt nemas sancu tak nestracaj cas.otvor oci a kukni sa inde
Neboj sa, to prejde. Keď u neho fakt nemáš šancu a on o teba nestojí, musíš si to len utvrdiť v mysli a bude ti ľahostajný. Aspoň u mňa to tak určite funguje...
No, keďže asi vieš že uňho nemáš šancu, tak hlavne je že ty si musíš dať čas ( aj keby to malo byť aj rok ) daj si čas, choď niekde von s kamarátkami, urobte si babskú jazdu a snaž sa vypnúť a nemyslieť naňho
No tak myslim ze toto je problemom viacerych nie len teba..Teda aj mna sa to doteraz iplne tykalo! Bola som presne v tvojej situacii zamilovala som sa do chalana u ktoreho som nemala sancu...Teda nie ze by som bola nejaka spata alebo coo...Vies ani sama neviem ze preco ma nechcel...Stale kazdy den som na neho myslela..cele dni som kvoli nemu plakala nemohla som na neho prestat mysliet a bola som strasne nestastna...ale ved urcite chapes o co ide...Uz sa mi o tom nechce moc hovorit co som si prezila kaslem uz na to.A je tu este jedna taka otazka. Odkial vlastne vies ze by si nemala sancu? Povedal ti to rovno on?Alebo vie on vobec o tebe co k nemu citis? Ak nie tak urcite mu daj nejako o tom vediet ze nech vie co k nemu citis aby si aspon vedela na com si lebo inak je to hrozne ak ani nevie co k nemu citis a ty ze ci by ta chcel on a na com si a ci vobec dakoho on uz nema...Alebo ak to uz nahodou vie ak si mu to povedala a on ti na to povedal nie ze nema zaujem a ak to mysli fakt vazne tak to je uz potom horsia situacia..Take nieco som zazila aj ja..Viem o com je rec viem co citis ale nechcem ta tu teraz lutovat ani nic take...Ale ja som uz na neho zabudla akosi ani neviem ako sa mi to podarilo proste uz na neho nemyslim a ani mi tak nechyba ale bude to asi tym ze som spoznala ineho chalana a tak a asi som sa zamilovala do druheho...vies ale tolkokrat som si ja hovorila ze na neho nukdy neprestanem mysliet ze ineho si nikdy ani nevsimnem a ze uz sa asi tak nezalubim a ze ked nie on tak ziaden iny...no ale asi som sa zmylila...Uz teraz kebyze ma aj o mna zaujem asi by som ho nechcela vies lebo ked nechcel vtedy tak preco az teraz?? Na to mal mysliet skor nez mi sposobil taku bolest...a nie az vtedy ked si on zmysli ze by mal o mna zaujem...Ale tak ja som uz pomaly na neho aj zabudla.Vies to ked si najdes niekoho ineho zacnes mat hned ine myslienky nez len snivat stale o tom jednom...Fakt...Ak ta teda nechce on a si o tom presvedcena tak v tom ti uz moc neporadim nevyzera to moc nadejne ale tak presviedcat ta tu o tom ze zabudni na neho a skus si vsimnut ineho a podobne to ti tu nechcem tlacit do hlavy..Viem presne co to je aj mne to kazdy hovoril stale dokola a kaslala som ajtak na to...Asi by si si pomyslela to iste vsak jak kazdy...Ale tak snad ti to nejak vide a ak nie s nim tak urcite s niekym inym kto sa ti mozno po case zacne pacit
Jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem na to Dpc preco ja nemam take problemi.
TAKZE JA V TOM VIDIM LEN PAR VARIANT A NA TO ODPOVEDE.
1. Ma ten chalan babu, lubi ju a neopusti ju. Tak nebud jebnuta, a nevtieraj sa. To jak kebyze ja myslim cely den na ferari enzo, a aj tak viem ze ho mat (urcite v najblizsej dobe) nebudem.
2. Je ten chalan buzerant - patris na psychiatriu.
3. Si spatna jak noc, nikto o teba nezakopne - s toho si nic nerob urcite najdes tak spatneho chalana alebo aspom niekoho co je slepy.
4. Si sympaticka ale vypatlana jak hovado (o tom troska svedci aj tato diskusia) a on vypatlane slepky nechce.
5. Si celkom sympaticka a nie az tak moc vypatlana, a len kukas s otvorenu papulu a v hlave si furt hovoris ze nechce ma, nebude so mnou chodit atd. a pritom si sa o to ani nepokusila. Takze tak
tak ja mam podobny problem....lubim mojho byvaleho ale tiez nemam sancu bo som si to u nho pokaslala.... som nerozhodna nevedela som si vybrat medzi nim a medzi mojit terajsim....nakoniec ten terajsi na mna sere
no akoze popici otazka skus si odrubat hlavu, pripadne jemu keby si lubila mrtvolu to by bola uchylka, pockaj a si uz rozmyslala nad tym ze kedze u nho nemas sancu tak sa asi ani spolu nezdrziavate tzn. ze on o tom nevie tak jak si kurva prisla na to ze u nho nemas sancu??? akoze daktore zenske su fakt blbeeee
bud inteligentna...pokial nejsi srab tak onho bojuj!!!!ak ho wazne lubis tak to urobis...mozno mas co stratit ale mas aj co ziskat...no je to hlawne na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Pridava mi to na sebavedomi, ked vidim ze existuju aj o tolko obmedzenejsi ludia ako som ja
TAKZE JA V TOM VIDIM LEN PAR VARIANT A NA TO ODPOVEDE.
1. Ma ten chalan babu, lubi ju a neopusti ju. Tak nebud jebnuta, a nevtieraj sa. To jak kebyze ja myslim cely den na ferari enzo, a aj tak viem ze ho mat (urcite v najblizsej dobe) nebudem.
2. Je ten chalan buzerant - patris na psychiatriu.
3. Si spatna jak noc, nikto o teba nezakopne - s toho si nic nerob urcite najdes tak spatneho chalana alebo aspom niekoho co je slepy.
4. Si sympaticka ale vypatlana jak hovado (o tom troska svedci aj tato diskusia) a on vypatlane slepky nechce.
5. Si celkom sympaticka a nie az tak moc vypatlana, a len kukas s otvorenu papulu a v hlave si furt hovoris ze nechce ma, nebude so mnou chodit atd. a pritom si sa o to ani nepokusila. Takze tak