ma podla vas zmysel byt zalubeny do niekoho s kym si ani nepisem a malo sa s nim rozpravam?(cca. vidim ho 2x tyzdenne rozpravam sa s nim mozno raz za 2tyzdne par minut inokedy len pozdrav)
pokial to planujes nechat aj v tomto stadiu dalsich pat rokov tak nie,nema to zmysel.
ale pokial to chces zmenit,prihovoris sa mu,zacnete spolu chodit von,atd tak ano,ma to zmysel
@luc.ka je to rozporuplná téma ... obzvlášť toto... svojím spôsobom sa to čiastočne racionalne ovplyvniť dá, aspoň podľa mňa ... moje posledné nešťastné zalúbenie som riešil racionálne a pomohlo mi to
Nema, ale to ty nijako nemozes ovplyvnit a bud rad, ze je to niekto s kym sa aspon obcas rozpravas, ja som bola do zalubena do chlapca z vyssieho rocnika, ktory ani nevedel ako sa volam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale pokial to chces zmenit,prihovoris sa mu,zacnete spolu chodit von,atd tak ano,ma to zmysel