ahojte prosiiim vaas ak mozte cchcem vediet vase nazory skusenosti ...CO ROBIII , AKO SA SPRAVAA ,ZALUBENYY CLOVEK ???KEDY CLOVEK ZISTII ZE JE ZALUBENYY ALEBO ZAMILOVANYYY ????
ale ak sa ti niekto paci, tak tuzis po nejakom telesnom kontakte s nim, nenapadne letme dotyky, snazis sa byt k nemu co najblizsie, napr pri sedeni sa ho dotykas kolenom, neustale sa usmievas, zvysena pozornost u cloveka, telo i nohy mas namierene nanho, vsetko je to o neverbalnej komunikacii... staci si viac vsimat seba a ostatnych a ani nevies kolko sa toho v nas skryva
Keď všetky svoje myšlienky smeruješ len na jedného jediného človeka, pričom si želáš byť s ním v dobrom i v zlom, keď pri pomyslení naňho cítiš v sebe taký ten zvláštny neidentifikovateľný pocit. Aspoň ja tak vnímam ten pocit byť zaľúbený. A čo robí a ako sa správa? Až sa zaľúbiš, tak zistíš
ked to zazijes...zistis to....a ak to chces odpozorovat na druhom cloveku...ide to tazko....ale povacsine sa o teba zaujima vacsmi nez o oastatnych...a stale sa okolo teba mota
no u mna j eto tak ze som cela hotova z toho ale ovladne ma taky akoby smutok a stale v takej melancholii nad nim rozmyslam a priserne ma to za nim taha ale neviem preco ale zakazujem si to a pri tom mam pocit z enic na svete nechcem viac ako ho stretnut, dotknut sa ho, a ked si predstavujem ze ho pobozkam tak som uplne ale uplne roztrasena z toh
mno len ti poradim, nepredstavuj si co vsetko moze a nemoze byt...vsetko co si predstavis, je len a len v tvojich predstavach a o to je to sklamanie na konci vacsie
a zalubeny chalan sa sprava dost divne, jako dilin no a co citis ty, chvenie pri srdci, pohlady, neda sa to opisat, treba zazit
ked som zistila,ze soom zamilovana do mojho terajsieho priatela,tak sa to prejavovalo tak,ze som stale nanho mmyslela, ze som si ho stale predstavovala tesila sa ze som ho spoznala a citila som strasne stastie. Mala som chut kricat od stastia. Stale som myslela na jeho krasne ocka a ake bolo nase stretnutie. A hlavne som to poznala podla toho,ze mi chybal. Aj ked som s nim uz dlho,tak mi chyba a stale ho tak milujem ako predtym ked sme sa spoznali.Asi podla mna su taketo "priznaky" Zamilovania
Podľa mňa sa zaľúbenosť da nejak thak opísať ako to už bolo spomenute v tejto diskusii vac-krat-ale pravúlásku sa slovami špecializovať nedá, každy ľubi inak a nikto sa nemôže správať k zaľubenej osobe podľa nejakych pravidiel...trvalo dlho kým som toto ja sám pochopil
mnoo u mňa je to tak .. keď vidím svojummilovanú osbu ... mám úsmev od ucha k uchu ...kolená sa mi trasú tak , že ledva chodíma diem ako opitá veľmí s ami rozbúcha srdce a mám chuť objať ho ...aj keĎ to nikdy neurobím asi tak a potoms ana nehoo furt musím pozerať a usmievať a tak mnoo ...a stále ne neho mylsíma a počúvam zaubene piesne a pomaly plačem od šťastia
U mna sa to stalo tak, ze najprv som too chlapca z duse neznasala, proste citilaa som k nemu nenavist. A nakoniec som zistila ze ho strasne lubim Tak u mna asi tak
ked som bola zalubena tak to bol taky pocit...ked som bola mala, robila som strasne kraviny a teraz sa za ne hanbim ked som bola vacsia tak to bolo take...pekne snazila som sa nenapadne davat tomu druhemu najavo, ze "haloo, ja som tuu"
popripade ked bola velka maganica pri skrinach v skole, tak som ho chytila za zadok- tak vtedy som mala adrenalin uplne na maxime
ale niektori ludia su taki podivuhodni..napr. raz som bola vonku s kamoskou a stretli sme jedneho znameho..tak bol chvilku s nami..a za ten cas sa so mnou vobec nebavil, ignoroval ma..a dokonca vzdy ked som sedela vedla neho tak sa postavil a odisiel a potom som sa na druhy den od kamosky dozvedela, ze ma pozdravuje a ze sa mu strasne pacim a ja som si myslela, ze strasne smrdim alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale ak sa ti niekto paci, tak tuzis po nejakom telesnom kontakte s nim, nenapadne letme dotyky, snazis sa byt k nemu co najblizsie, napr pri sedeni sa ho dotykas kolenom, neustale sa usmievas, zvysena pozornost u cloveka, telo i nohy mas namierene nanho, vsetko je to o neverbalnej komunikacii... staci si viac vsimat seba a ostatnych a ani nevies kolko sa toho v nas skryva
... a potom ece srdjecko
SORRY !
a zalubeny chalan sa sprava dost divne, jako dilin no a co citis ty, chvenie pri srdci, pohlady, neda sa to opisat, treba zazit
popripade ked bola velka maganica pri skrinach v skole, tak som ho chytila za zadok- tak vtedy som mala adrenalin uplne na maxime
ale niektori ludia su taki podivuhodni..napr. raz som bola vonku s kamoskou a stretli sme jedneho znameho..tak bol chvilku s nami..a za ten cas sa so mnou vobec nebavil, ignoroval ma..a dokonca vzdy ked som sedela vedla neho tak sa postavil a odisiel a potom som sa na druhy den od kamosky dozvedela, ze ma pozdravuje a ze sa mu strasne pacim a ja som si myslela, ze strasne smrdim alebo co
fak niektori ludia su cudni